Tanja_ -> RE: Majčice 2009 - 6.del (26.5.2009 12:48:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG No, da se še jaz javim. Pri nas še vedno nič novega-tamal je na ctg spet spal, pritisk imam že kot pred nosečnostjo, enako utrip. Mi je pa pogledala, če sem kaj odprta in po pričakovanju nisem nič. Je rekla, da če bom do ponedeljka (1 teden po PDP) še v enem kosu, me v torek pošlje na umetne popadke, češ da je taka doktrina v Ljubljani. V petek imam spet ctg in baje mi bo tudi UZ delala, ampak imam občutek, da ne bo nič. No ja, mogoče me pa kaj preseneti. Čeprav nič kaj ne kaže v to smer-ni otrdevanja, praktično ni tiščanja dol, jst se šalim, da mi je isto kot da ne bi bila noseča, z izjemo trebuha [sm=smiley36.gif] Bo treba več okoli skakat očitno, sam kaj ko je zunaj tako vroče, da ni za živet. Zvečer, ko se ohladi, pa ščije (ali pa toča pada, kot včeraj). So se pa začeli ti klici-a je že, a bo, a kaj kaže...tečke ene [sm=jezicek.gif] Kam pa hodiš h ginekologu? V Leonišče? K men je včer rekla, da me vodi do 41. tedna potem pa naprej v porodnišnici, ampak v Postojni sigurn ni take doktrine da ti 8.dan sprožijo. Sej bova tud midve kmalu cartale.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|