maja1488 -> RE: Majčice 2009 - 6.del (24.5.2009 14:40:47)
|
Haloooooo! Sem kr mal presenečena, ker vidim, da nekatere še niste šle rodit. Hinavke [sm=smiley36.gif] KatMat, kaj si pa misliš???? V Postojni je prava norišnica. Ko sem jaz rodila, nas je bilo 5, naslednji dan 7 in potem 10. Zato so nas odpustili kr en dan prej, ker ni bilo postelj. Tiste, ki bi rade šle v Postojno, dajte raje mal počakat, drugače boste cel dan v porodni [sm=smiley36.gif] Vam še na kratko napišem kako je blo (bom vseeno mal daljše kot tatko): z G sva bla dogovorjena da mi sproži in po pregledu je gospod ugotovil, da sem še vedno isto odprta (1,5 prsta [sm=hudicek1.gif]). Torej tudi strašno pucanje in hoja po stopnicah in pomivanje oken niso pomagali - punce, ne se trudit, ker je brez veze. Ob 9 sem dobila klistir in ostale zadeve, ob 10 sem bila v porodni. Po predrtju mehurja sem dobila še umetne popadke, ki sem jih začela čutit okoli 11. Vse je blo OK, Likar je vmes prišel pogledat, ker sva rekla, da bo najbrž dolg porod, ker nisem bla prej nič odprta in je bil prvi tudi ful dolg. Pol me babca pogleda in sem bla že 5 prstov odprta. Ob 12:30 se mi ni dal več in sem rekla za EA. Vstavijo, našopajo, čez 20 minut sem čutla samo ful močno bolečino v levem jajčniku. Ob 13:10 veselo pošljem mojga na kosilo. Hvala bogu je vse slišala babca in me pogledala. Še 2 popadka, pa smo zunaj. Haloooo?? A že? In ob 13:16 se je naše detece rodilo. Hvalabogu, nič šivana! Tega me je blo najbolj strah. V P je dojenje nekako steklo, čeprav še vedno dodajamo, ampak vedno manj. Me je pa mala vse bradavice totalno zgrizla. Sestrica je tudi zelo vesela in skoz pomaga. Zdaj pa pejte rodit še tiste ki niste. Maja je kmalu konec.
|
|
|
|