pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ To je šlo pa po hitrem postopku...nič lažnih, kr naenkrat redni popadki. poki tko bomo tud me, k še čakamo, boš vidla. En trenutek se bomo še tuki pritoževale, da nč ni, naslednjega bomo že dihale k nore in še mal pa bojo naši dojenčki pri nas. A ne? Joj, mene mučijo že tile lažni od nevem kdaj. Od 25. tedna naprej. Mi je že kr bed, ko skos mislim, da zdaj pa mogoče bo...pa je pol ure, eno h,...pol pa vse neha. Ti si že tud mela kaj lažnih? Če misliš lažne v smislu bolečin v križu in otrdevanja, pol ja, to mam skoz. Tistih krčev, k so res popadki, pa še nism mela. A še piješ čaj? Men je kr vse dol padlo, k mi je v pondelk povedala, da sem isto odprta kot prejšn pondelk, k ga še nism pila. A ti si že kej odprta? Te je kej pogledala? Ja pol si ti vredu še....jst pa ne sam to otrdevanje in križ...križ me je itak šele zdaj pred dobrim tednom začel bolet. Ampak prav popadki na nekaj minut....traja pol ure-uro...pa pol mine vse skup. So pa bli že tud taki, da sem morala predihat, da mi je sape sfalilo v pljučih. Čaj sem spila včeraj eno šalco,...če se spomnim spijem,...če ne pa ne...itk mu ne verjamem več. Mene ni gledala že mesec in pol...pa tud zdaj ni nič omenla, da bo...jutri itak mam pregled pri dežurnem...ta me pa nebo gledala, ziher ne. Čeprav imam v soboto rok. Spet tist glup CTG.