PapuaNG -> RE: Majčice 2009 - 6.del (20.5.2009 22:14:38)
|
Aja, pa tanja-nič se ne sekiraj zaradi neproduktivnosti. Vse, ki smo še [sm=nosecka.gif], nosimo veliko breme, ne glede na to, kako dobro se počutimo. In dopust je namenjen ravno temu-počivanju. Sploh če imaš že vse pripravljeno za [sm=duda.gif]. Jst mam recimo še vedno plenice pa par cunjic za oprat, pa se nič ne sekiram. Da ne omenjam, da iz dneva v dan prelagam nakup stvari iz lekarne (no, jutri pa res![sm=smiley36.gif]) Jst mam sicer to srečo, da je moj več ali manj skos doma, tako da itak spiva najmanj do desetih, zajtrkujeva tam nekje do dvanajstih, se spet malo prelagava po postelji in kavču, da se nato dve ure odpravljava na rožnik ali kam ven [sm=smiley36.gif]...tako da - še prekmalu ne bomo več tako svobodne in vprašanje, kdaj bomo, če sploh...sploh me prvorodke, ki nimamo na skrbi že kakšnega pamža. Jst mam rok v ponedeljek, pa že itak nič ne kaže, da bi se kaj zgodilo do takrat, ampak kaj čmo-prej, kot bodo hoteli priti ven, malčki itak ne bodo, tako da nam sekiranje in tečnoba nič ne pomagata. Raje uživajmo še te preostale dni, si privoščimo kaj lepega... Moj me jutri časti pedikuro in masažo za nosečnice, da bom lepa in sproščena [sm=bravo.gif]
|
|
|
|