Tanja_ -> RE: Majčice 2009 - 6.del (20.5.2009 13:34:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki...men pa tud ce brki pozenejo ne mislim britvice uzet... jaz mam spakirano: -hlačke (mrežaste za enkratno uporabo in navadne za domov) -vir 80 -blazinice -toaletno torbico (brez britvice) -pasta,ščetka,glavnik,milo,deodorant-brez vonja -dudiko -bepanten kremico -vso dokumentacijo to je to[sm=smiley1.gif] A iz Tosame? K te mam tud jst pa se jih lahko pere. Sm si jih 10 kupla da bom mela za čas čišče. ampak grem tud domov v njih, k ne vem v katere moje sp.hlače bi spravla svojo rit, pa še Vir 80[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Kako si tok skulirana? Jst sm sam na momente, če ne mi gre pa že vse na k... Pa še začel so me klicarit in SMSe pošiljat, če smo že 3. Halo, sej sploh še roka nism mela. Zdej še prijazno odgovorim, pa tud vsakmu napišem, da sporočim ko bo kaj novega. Upam, da to dojamejo. Aja, na kosilo pa ti kr pridi, ampak ti bom drugič prej povedla, kdaj bojo lunetke, da jih bom več skuhala. Jst mam tud ful rada tartufe, kar dostkrat nardim omako z njimi,mmmm...A to loh ješ, k si noseč?
|
|
|
|