Rebeka_
|
Ojla punce! Najprej čestitke vsem novim mamicam , za tiste, katere pa ravno ta trenutek dihate v porodnih sobah pa držim pesti! Imela pa bi eno vprašanje - moj PDP je to soboto, vendar nič ne kaže na to, da bi naš že kaj prijokal na ta svet. Namreč, trebuh se mi še ni spustil, popadkov nimam, prejšnji teden odprta 1/2 cm, zdaj pa imam pregled jutri, pa da vidimo če je kaj novega. Predvsem ponoči se mi pojavljajo krči, čez dan je bolj kot ne mir, razen to, da se malček veselo kobaca po trebuščku. No, moje vprašanje je - kako se vam je trebuh spustil, kar čez noč, ali to traja dlje časa? Sem pa v ponedeljek začela piti malinov čaj, pa da vidimo če se bo kaj pospešilo, saj sem zdaj pa že čisto po žensko radovedna kdo mi vadi vse te športe v mojem trebuščku! No, pa danes sem se zbudila s tegobo, ki se imenuje hemoroidi... Ali to res nobeni nosečki ne uide?!? Mi ni nič prijetno, še dobro, da imam jutri pregled in bom nato skočila še v lekarno po nekaj, kar mi bo lajšalo bolečine, pišuka, se počutim kot bi že rojevala, he he he, težko sedim, pa kar malo diham vsake toliko časa. Poznate kakšno domače zdravilo proti temu? Pozdravček vsem skupaj, Rebeka
|