christiana21
|
KatMat, je očitno res prelepo v bušiju. Saj bo tud tebi ratal rodit, vem pa, da se ti že vleče. Bodi optimistična, čeprav je težko. Js sm pa že čist utrujena od črpanja mleka, nošenja v Lj, vožnje sem in tja... Pa še upanje zgubljam, da bo mala kmalu doma. Že nekaj dni govorijo, da bo mala prestavljena na drug oddelek, pa še kar jo imajo na intenzivni, ampak govorijo pa, da je mala že ok, da je stabilna, lepo pridobiva na teži,... Prestavijo jo pa nikamor. Prej so vsi zdravniki forsirali, da bo šla v MB nekaj dni po operaciji, pa nič iz tega. Vsak zdravnik midaje druge informacije , jaz pa po 3 tednih brez svojega otroka že izgubljam živce. Tudi, če bi bila z malo v bolnici, ko mi to nič ne pomaga, ker imajo menjave služb in ostale opravke, ko mamica ne sme biti ob otroku in se more za nekaj časa odstranit, tudi crkljat je ne bi mogla kadar bi hotela, ...eh, brezveze. Težko mi je, ko razmišljam kako mamice uživajo ob svojih štručkah, jaz pa sem brez nje in živčna, ker mi v bolnici nihče nič ne pove. Vsi samo govorijo: "ne vem".
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|