|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupilec krompirja
12.5.2009 22:59:52   
malania
Živjo!

Doma imamo veliko majhnega (domačega) krompirčka... ki je zelo dober.. je pa malo zamudno ga lupit...user posted image
Gledala sem malo te lupilce krompirja.. vsi ''profesionalni'' stanejo okoli 1000 € kar se mi zdi ''malo'' preveč. Pa sem našla nekaj takega na netu...
Ali mogoče kdo uporablja, ali se ga sploh splača kupiti po vašem mnenju (v smislu ali res olupi, ali moraš še samo potem vse ročno olupiti...).
Če kdo kaj ve bom hvaležna! user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lupilec krompirja
12.5.2009 23:01:25   
malania
Pozabila prilepit LINK: http://www.veleblagovnica.com/dom/gospodinjstvo/elektricni-lupilec-krompirja-bomann-ks-351-cb.html

H. Rubinstein

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2009 21:46:28   
botrca
Jaz si ne bi delala nepotrebnih stroškov, ti se pa sama odloči.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2009 22:09:36   
malania
Ja, v primeru, da ''ni to to'' sem enakega mnenja kot ti... ker da se mi v kleti nanj prah nabira... user posted image
Samo če pa deluje se mi ne zdi slabo... edino cena mi je nekam ''nizka'' zato mi je sumljivo da ne deluje kot si jaz mislim...

H. Rubinstein

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2009 23:04:21   
alička
Jaz mislim, da bi se ti nabiral prah na njem.
Pa saj mladega krompirčka sploh ni potrbno lupiti. Ostrgaš ga z nožkom, ali zdrgneš z gobico. Obstaja pa tudi posebna rokavica za "lupljenje" mladega krompirja, ki je ziher ceneje kot tale napravica. Ne vem pa kje se kupi, ker sem jo dobila za darilo user posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2009 23:05:42   
alička
Glej našla sem celo na netu: http://www.schaefer-boutique.si/mode/produkte/1257/10074014/Rokavica.za.krompir.html
user posted image

< Sporočilo je popravil alička -- 13.5.2009 23:11:36 >

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2009 18:48:33   
malania
Ja, to sem videla, ja za mladi krompir. Problem pri nas je, da imamo ''navaden'' krompir majhen, ki ima normalen olup. Sicer pa mislim da zadeva najbrž ni ok, sumljivo ''nizka'' cena... user posted image

H. Rubinstein

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2009 19:52:50   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: malania

Ja, to sem videla, ja za mladi krompir. Problem pri nas je, da imamo ''navaden'' krompir majhen, ki ima normalen olup. Sicer pa mislim da zadeva najbrž ni ok, sumljivo ''nizka'' cena... user posted image

nizkauser posted image

meni je to ful za dat, za lupit krompir.user posted image

Edino v primeru, da bi morala lupit vsak dan krompir za mojo družino, pa še npr za taščo in tasta, al pa še za koga, edino v takem primeru bi se to splačalo.

Ker pa smo itak samo 4je, pa še otroka jesta v vrtcu, jaz in moj mož pa ne jeva vsak dan krompir, pol mi je to ful drago.

meni se zdi ta naprava kot tista za kuhat jajca, al pa za delat hot doge.user posted image

ne bit jezna, ki sem tako odgovorila user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2009 21:10:17   
malania
Nisem jezna... np.
Mislila sem, da je nizka cena v primerjavi z napravami, ki jih prodajajo za lupit krompir, pa stanejo čez 1000€ (sem brskala po netu), pa niso to samo tiste velike gostinske.. tudi manjše, pa imajo take cene...
Pri nas doma pa je tako, da je krompir kar veliko krat na jedilniku... problem pa je tudi ta, da imam jaz precej občutljive roke. Že če npr. operem eno majčko na roke s praškom imam naslednji dan že izpuščaje.. zelo težko režem npr. paradižnik, ker me vse ščemi enako velja za kuhano špinačo... zato bi mi ta zadeva prišla prav tudi iz tega vidika.. samo imam filing da ni to to...

H. Rubinstein

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2009 21:48:51   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: malania

Nisem jezna... np.
Mislila sem, da je nizka cena v primerjavi z napravami, ki jih prodajajo za lupit krompir, pa stanejo čez 1000€ (sem brskala po netu), pa niso to samo tiste velike gostinske.. tudi manjše, pa imajo take cene...
Pri nas doma pa je tako, da je krompir kar veliko krat na jedilniku... problem pa je tudi ta, da imam jaz precej občutljive roke. Že če npr. operem eno majčko na roke s praškom imam naslednji dan že izpuščaje.. zelo težko režem npr. paradižnik, ker me vse ščemi enako velja za kuhano špinačo... zato bi mi ta zadeva prišla prav tudi iz tega vidika.. samo imam filing da ni to to...

naj ti možek olupi krompir. povej mu po pravici, da maš alergijo, pa še prišparali boste.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.