Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 19:02:40
|
|
|
|
lenika
|
Obema želim, da bi zagledali :modri::roza:. Vso srčo!
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 19:03:13
|
|
|
|
lenika
|
Vso srečo, sem mislila.
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 19:24:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!! Najprej lep pozdrav vsem skupaj,da se vam tudi jaz malce oglasim in vam poročam kako je blo. Aljča in njen mož sta res super :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,najina moža sta se kar ujela in debatirala v čakalnici medtem,ko sve midve šle po naše :duda::duda:. Njalepša hvala vsem puncam in seveda vsaki posenej,da naju je čakalo toliko sporočil in,da ste držale :miska::miska::miska::miska: na rokah in nogah. Ovulacija je bla na desni strani in je zdravnica pohvalila sem bla prva za menoj pa Aljča in šlo je vse kot po maslu. Ko sva prišla domov sem si tudi jaz malce privoščila spanca,ker tudi mene nekaj v spodnjem delu trebuška boli in sem malce počivala in zvečer začnem papcat Dabraston seveda na zadetek v polno :duda::duda: za dva dobra tedna. Ja moram rečt tudi sem zlo vesela,ker imam v denarnici termin je zdravnica rekla raje se naročite čeprav upamo vsi na uspešen rezultat lažje je pol odpovedat kot pa čakat iz srca em ji bila hvalžna,ker je bla res prijazna in niti kapljice krvi ni priteklo. Tako punce sedaj pa misli proč od moje :duda::duda:,kajti tudi ta dva tedna bo minilo hitro in bom mogoče končno ugledala svojo :duda:. LP IN HVALA VSEM!!!!!!! Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2005 19:29:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 19:54:31
|
|
|
|
cmokec
|
Sedaj bomo pa veselo čakale:rozica::angel::miska:
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 19:56:03
|
|
|
|
Leni72
|
Držim pesti za še dve :nosecka:. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 20:00:34
|
|
|
|
Skye
|
:miska::miska::miska: da vama ta dva tedna čim prej mineta in da potem zagledata :modri::roza:
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 20:06:05
|
|
|
|
Anitka
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: še naprej.
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 20:06:08
|
|
|
|
saša24
|
js sem skoz študirala na vaju! želim da vama uspe priti do :duda::duda::duda::duda::duda: vse na naj želje:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: naj bo z vama:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: lp sasa24
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 16.5.2005 23:43:57
|
|
|
|
Pikipoki
|
Se pridružujem vsem željam predhodnic. Obema iz srca želim, da čez devet mesecev že zibata svojega :duda: ali :duda::duda:!!! Pazita nase! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: LP
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 17.5.2005 8:40:04
|
|
|
|
buškica
|
Želim vama da čimprej ugledata magične:modri::roza:črtice. Vseskozi bom držala pesti. naj vaju :angel:čuvajo. lp buškica
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 17.5.2005 8:47:25
|
|
|
|
Skorpija
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bosta ugledali :modri: in ostanita tako fajn!!!! :rozica::rozica: vsaki
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 17.5.2005 9:07:21
|
|
|
|
larisa
|
V tretje gre rado punce!!!!:bravo::bravo::bravo: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( ... 17.5.2005 18:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Drzim pesti zelo zelo mocno!!!!!!:miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.