Sulfinija -> Hvala vsem puncam,ki ste bile danes z nama( Mojco9000 in Aljčo) (16.5.2005 19:24:59)
|
Ojla!!!!! Najprej lep pozdrav vsem skupaj,da se vam tudi jaz malce oglasim in vam poročam kako je blo. Aljča in njen mož sta res super :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,najina moža sta se kar ujela in debatirala v čakalnici medtem,ko sve midve šle po naše :duda::duda:. Njalepša hvala vsem puncam in seveda vsaki posenej,da naju je čakalo toliko sporočil in,da ste držale :miska::miska::miska::miska: na rokah in nogah. Ovulacija je bla na desni strani in je zdravnica pohvalila sem bla prva za menoj pa Aljča in šlo je vse kot po maslu. Ko sva prišla domov sem si tudi jaz malce privoščila spanca,ker tudi mene nekaj v spodnjem delu trebuška boli in sem malce počivala in zvečer začnem papcat Dabraston seveda na zadetek v polno :duda::duda: za dva dobra tedna. Ja moram rečt tudi sem zlo vesela,ker imam v denarnici termin je zdravnica rekla raje se naročite čeprav upamo vsi na uspešen rezultat lažje je pol odpovedat kot pa čakat iz srca em ji bila hvalžna,ker je bla res prijazna in niti kapljice krvi ni priteklo. Tako punce sedaj pa misli proč od moje :duda::duda:,kajti tudi ta dva tedna bo minilo hitro in bom mogoče končno ugledala svojo :duda:. LP IN HVALA VSEM!!!!!!! Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|