HuAnita -> RE: be-light (5.1.2010 16:29:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: anja_anja Živjo, sem opazila da se pogovarjete o Be-Lightu. Tudi jaz jemljem te kapsule in jih moram pohvalt. Glede na to, da sem res probala že ogromno pripomočkov za hujšanje, ker pač nisem tako vztrajna in odločna, da bi mi ratal z manj hrane in več telovadbe:( Moram pa povedat, da je dejansko ta zadeva edina, ki me je pozitivno presenetila, ker ostale tablete res niso pomagale. mogoče tudi zato, ker Be-light deluje na kruh, makarone in krompir... jaz imam pa s tem največje težave. ostale so bile pa za maščobe, ki se jim pa že itak poskušam izogibat. jih jemljem že kakšna dva meseca, pa sem shujšala že 4 kilograme. zame je to več kot odlično. takrat ko sem jih jaz prvič kupila, se jih je dalo samo preko spleta, zdj sem jih pa kupila v DM-u. Mogoče boste rekle, da delam reklamo.. Sam kaj pa je pohvala enga izdelka, ki ti je pomagal druzga kot reklama... Še ena, ki se je včlanila samo zato, da reklamira ta izdelek - edini 2 objavi, ki jih imaš, sta reklami za ta izdelek - potem ti bo pa zares kdo nasedel ja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj vem, kaj pa če s tem doseči...? Morda je pa to edina zadeva privat, ki jo deli z nami na RR.. Ker kake bajne prodaje si itak ne more obetati, navsezadnje bi razumela, če bi šlo za kako privat lekarno, tako pa DM... ? Ne vem...
|
|
|
|