lily123 -> RE: be-light (20.7.2010 11:07:25)
|
Ojla! Ne me kregat, sem nova uporabnica tega foruma in ker sem začela pred parimi dnevi jemat Be-Light, sem malo brskala po netu in naletela samo na tale forum, ki je imel debato o Be-light, drugače se ne bi prijavila sem :). Ok?! Tko da, pliz, bodite malo strpne do novincev in jih ne kar takoj nagnat :). Jaz se nisem tehtala in kile me ne zanimajo, ker vse na oblekah preverim. Če hlač ne spravim niti do kolen, pol jih pa lahko dam do pasu.... je očitno nek napredek in mi tehtnica ne pomeni veliko. Torej, kot sem rekla,šele par dni jem te tablete in edino kar sem opazila je, da me skoz žene na veliko potrebo. Deluje kot odvajalo. No, vsaj zdej je bilo tako, za naprej ne vem. Začela pa sem jih jemat zgolj samo zaradi psihičnega učinka, da se spravim hujšat, da gledam kaj jem in kdaj in koliko. Moje mnenje je, da če bi obstajale tablete za hujšanje, Oprah ne bi bila debela :). To je tudi sama dejala v eni svoji oddaji. Torej, magične kapsule ni, to je jasno. Ampak, če pa lahko telovadiš in paziš pri prehrani in s tem hujšaš, zakaj pa ne bi mogoče pa še s tabletko še tisto eno kilo dal dol. Kot pravijo,če si dal dol 5 kil sam, ti jih da ta kapsula dol še 1-2. No, to bomo še videlo :)). Bom poročala, če vas bo zanimalo. Za tiste, ki ste s temi tabletkami shujšale 14kg in več...., ali ste jedle pri vsakem obroku po tri kapsule ali ste se držale dnevne količine - 3 na dan,torej 1 na obrok? Jaz sem namreč zbegana, ker recimo za zajtrk pojem en kos kruha - recimo 2 kapusli (tako svetujejo), pol za kosilo pa maš makaronflajš in moraš vzet 3, torej jih je že 5. Kako je s tem? Dajte mi prosim svetovat! In ali ste kako posebno dieto držale ali ste samo zmanjšale količino? Hvala za napotke. Lp,LILY
|
|
|
|