|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadomestna terapija s progesteronom - nujno!
10.5.2009 18:11:41   
grahek85
Zdravo!

Na sosednjem forumu sem ravnokar prejela Pušenjakov nasvet, da mi v teh zgodnjih tednih nosečnosti priporoča nadomestno terapijo s progesteronom, saj naj bi imela PCO, ki pogosto privede do prezgodnjega propada rumenega telesca. Za sabo imam že en zgodnji SS. Zanima me, kako naj se sedaj zadeve lotim.

Moram do svoje ginekologije po recept? Naj počakam do prvega pregleda, ki ga imam 18. 5.? Naj grem na urgentno ginekologijo tukaj v Lj čeprav nimam nobenih izcedkov? Grem lahko po tablete kar sama v katero od lekarn na Hrvaškem, saj kolikor slišim, se dabrostona sploh več ne dobi pri nas? 

Hvala.

Najina mala velika ljubezen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nadomestna terapija s progesteronom - nujno!
10.5.2009 19:09:15   
grahek85
Ah, tako je to, če človeka zgrabi panika. Pušenjak mi je že odpisal, pa tudi sama sem pobrskala po netu. Če bo še kdo bral to temo - Dabroston se dobi na Hrvaškem, Utrogestan pa tudi v Sloveniji in sicer v lekarni Tabor v Mariboru. Zadostuje beli recept, lahko od ginekologa ali od osebnega zdravnika, njim je vseeno.

Se opravičujem, ker sem odprla novo temo brez potrebe.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2009 13:47:25   
mandreja
Če katera rabi dabroston, jaz sem na hr še jutri in ji ga lahko priskrbim (če ga tu seveda imajo).

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2009 14:35:47   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Zdravo!

Na sosednjem forumu sem ravnokar prejela Pušenjakov nasvet, da mi v teh zgodnjih tednih nosečnosti priporoča nadomestno terapijo s progesteronom, saj naj bi imela PCO, ki pogosto privede do prezgodnjega propada rumenega telesca. Za sabo imam že en zgodnji SS. Zanima me, kako naj se sedaj zadeve lotim.

Moram do svoje ginekologije po recept? Naj počakam do prvega pregleda, ki ga imam 18. 5.? Naj grem na urgentno ginekologijo tukaj v Lj čeprav nimam nobenih izcedkov? Grem lahko po tablete kar sama v katero od lekarn na Hrvaškem, saj kolikor slišim, se dabrostona sploh več ne dobi pri nas? 

Hvala.

lahko jemlješ tudi prometrium(je boljši kot dabroston ker ni sintetični progesteron), jemlje se ga lahko oralno ali vaginalno (je boljše ker je večji izkoristek zdravila)  dobiš ga v Italiji in je škatlica cca 5 Eur
jaz sem ga jemala od začetka nosečnosti pa do 14 tedna pa dobila sem ga tudi brez recepta

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?