Anonimen
|
Prebrala sem vaše odgovore, pa me nekateri res čudijo. Sej ne gre zato ali otrok pri treh mesecih prenese gh ali ne - gre zato, da imajo naši malčki drugačne encime in da jim velikokrat gh povzroča težave - naš je star 11 mesecev, pa še zdaj zvečer ne je kruha, ker se potem celo noč premetava. Jaz bi ti rekla, da se vsekakor posvetuješ s pediatrom, ker na vrat na nos uvajanje gh je nesmiselno. Tud tisto, da otrok spi celo noč, je en navaden larifari. Men so vsi pametovali, naj mu dam zvečer riž, da bo bolj spal - pa sm mu dajala (pri 6,5 mescih) - in kaj je blo - zbujanje 30x na noč - pa da ne boste mislile, da pretiravam. Sm bila kot zombi. Res je ja - mi smo že zelo zgodaj dobili gh - pa "nam nič ne fali". Ja, kakor vzameš, nekateri mamo viška - jaz imam tolk alergij, da me je groza - na ajdo, cvetni prah, pršice, mačjo dlako, perje, cvetenje dreves... Ene 2x so me že komaj rešili. Tko da ti polagam na srce - ne hiti. Jaz vedno rečem, ko mi težijo, zakaj pa tega še ne, je pa onega, da ko bo imel vse zobe, bo tudi vse jedel. Vem, da obstajajo AM za alergike, zato bi na tvojem mestu najprej poskusila s tem, ne z gh in niti slučajno ne s kravjim mlekom - ker če je otrok alergičen na KM, bo tko trpel , da je joj.
|