jan6leon
|
naj še jaz dodam. Moj mali je star tri mesece. Proti krčem smo mu vsak dan dajali bio gaia kapljice( zjutraj dve, proti večeru tri, in so pomagale, vsaj nam). Ampak jih je treba redno dajat. Ker pa je veliko polival, sem mu dala kašico( samo jabolko po nasvetu sestrične pediatrinje) in pa tudi korenčkov sok po žličkah. Moram povedati da je veliko bolje. Začela sem pa z eno žličko. Če bi se ravnala po njegovi pediatrinji, mu še čaja ne bi smela dati. Predstavljajte si, da otroci, ki niso dojeni, ne dobijo tekočine. Ali vi ne bi bili žejni, če bi par mesecev bili samo na steklenički z mlekom? Moj prvi sin je star 7 let in sva takrat po nasvetu njegove pediatrinje začela s čajem že pri enem mesecu in z uvajanjem gh pri treh mesecih. Kakršnekoli pripombe boste imele, jih bom pač prebrala. Ampak jaz sem se odločila, da se ne bom držala vseh pediatrovih nasvetov, ki vsako leto preberejo na novo izdano knjigo ali prinesejo iz kakšnih izobraževanj, da otrokom do pol leta ničesar, niti čaja ne. Moj dojenček ni knjiga, ampak bitje z željami in potrebami, in če bo po kašici ali parih mililitrih popitega čaja zadovoljen in nasmejan, potem ni človeka, ki bi mi to prepovedal. Če se ravnam po otroku to NE POMENI, da sem slaba mama. In tudi ena majhna žlička naribane jabolke za poizkušnjo, ga ne bo zvila. Ga je zelo, zelo zvijalo po ad3 kapljicah, pa smo jih vseeno mogli dajat!
|