ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (30.9.2009 14:00:20)
|
No jaz sem od G in oba sta tle velika 38mm eden je spal drug je pa tako mahal ,pa prevale delal ,da je bilo super videt.Noseča sem 10t in 4 dni! Naročena sem čez 4 tedne! Kaj se tiče komisije je tko ,kaj oni napišejo ,tako je ,sam na dvorišče smem,da se vsedem,okrok hiše tud,ne preveč daleč od doma,nesmem Ane nosit,nič držat ,ali pa delat!Strogi so pa zato,ki grejo vse nabolniško tudi tiste ,ki jim ni nič,in so veselo okoli laufale po trgovinah,po morju in ne vem kje,,zdaj je pa tok huje,saj bom zdržala ,42 dan grem na porodniško ,prej še dopust,tako da do januarja zdržim,pol bom pa tko debela in zaradi prejšnjih porodov bom morala ležat in mogoče pristanem v bolnišnici! Sam da bosta dolgo not. Isabeaux merkaj se ,pogrešamo te ,tako da se vsaj tolk oglasi da vem če si dobro! Dela je velik,plače pa niso šle nič gor ,sam težijo joj bojo šli pa na kitajsko,če boste hotli večje plače ,pa edini imate delo,bojte veseli,sedaj bojte tiho in ne želite si večjih plač!Vse sobote se delajo zaston ,za nekakšno banko ur za dni ko nebo dela! Moram iti se beremo pozneje!
|
|
|
|