ljupka -> RE: V pričakovanju 3. + (29.9.2009 9:51:08)
|
Iz službe ne bodo poslal ampak velik podgurcov dela v revozu iz moje okolice,enega sem videla prejšnji teden pred šolo in je prec začel ,kaj pa delaš tukaj saj si na bolniški,bla,bla ,bla...,če že bi ,bi me prej sosed prijavil!Sem pa slišala ,da z dvojčkih greš prej na bolniško ,sam na netu nisem tega nikjer zasledila,jutri moram vprašat G ,če bi šla recimo februarja na porodniško ,grem januarja na dopust ,da ponucam starga in novga to je okrok 30 dni,tako da do novega leta potrpim,pol bo pa boljš!Vam bom citirala kaj piše: Včasu začasne zadržanosti z dela mora biti zavarovanka,ki se zdravi doma,na svojem domu in mirovati.Odsotnost z doma je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled! Podaljšal so mi pa samo na 14 dni ,do 2.10.,sem šla takoj k OZ ,jutri nesem še od G ,da bo poslala ponovno vlogo,ker prvič ni napisala,da sta dva! Ja pa še da vam povem od sodelavke moža je sosed slikal kako je zunaj nekaj brklal in sliko poslal na komisijo in je moral takoj prekiniti bolniško! Kakor sem rekla najbolj se bojim sosedov in sodelavcov ,tle okol mene!Še posebaj ker so nam ljudje fauš,naredila sva si hišo,imava avto otroke se razumemo,in sedaj bosta še dva,al bo enim hudo!Ko sva žačela zidat hišo so imel cele sestanke v vasi in tuhtat in tasta puntal ,zakaj nam je dovolil!Hudo! Nedaj bog ,da me gdo vidi ,da se zunaj podim za otrocih ne vem če bi bilo dobro!
|
|
|
|