|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
21.7.2009 9:54:29   
*pupsa*
sej ni kvantiteta ampak kvaliteta user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.7.2009 10:09:28   
Tejchy25
Pupsa, hvala k me vzpodbujaš!!!:)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.7.2009 10:10:33   
Chi_Pita
O Tejchy kaj spet tej tvoji testki user posted image ... sem pokukala v albumček in se res boljše vidi kot na tistem iz prejšnjega meseca ...  user posted image Vseeno pa ti ne bom še čestitala, ker nočem, da se zgodi kot takrat user posted image ...  Držim pesti na rokah in nogah user posted image user posted image user posted image

Drugače nosečka pupsa kako se počutiš? user posted image

Hm, jaz moram tudi čakat naslednji teden da vidimo pri čem smo user posted image user posted image Je pa res, da niti midva nisva bila ta mesec tako pridna ... Kaj veš Tejchy, mogoče uspe ker ni bilo vse preračunano user posted image
Kaj kej delate, razen da razmišljate o + user posted image ... pomagajte mi razmišljat v drugo smer ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.7.2009 10:32:56   
*pupsa*
Jst sm pa ravno iz malice in mi je slabo za znort...sm vidla solato sm mislila da bom poklicala vse jelenčke iz severnega polauser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.7.2009 10:36:39   
Chi_Pita
Aha, pa so se začele slabost ... to je odličen znakec user posted image ...  kdaj pa imaš prvi pregled pupsa - si se že naročila al si ga že imela ... po pravici povedano nisem sledila vsem postom user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
21.7.2009 10:40:40   
*pupsa*
pregled imam šele 5.avgustaaaauser posted image  tako daleč...kar se slabosti tiče jih pa tud če nimam ne bom nč razočarana...jih pri prvi nism mela upam da bo zdej tud tko, drugače bom že mislila da je fantuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
21.7.2009 10:53:21   
Chi_Pita
Boš vidla kako bo hitro ta datum tukaj user posted image
Čeprav ne vem kako bi jaz zdržala ... najprej čakanje na +, pol čakanje na 1. pregled, pol čakanje na to in pol na ono ... v bistvu je treba uživat v vsakem trenutku brez nekih prevelikih pričakovanj ... kako je to lahko napisat ... user posted image

Jaz pa že 2 tedna klicarim svojo G, da se naročim na pregled (mi je na zadnjem pregledu rekla naj pokličem in se naročim avgusta), pa noben ne dvigne slušalke ... jooj ... evo spet čakanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
21.7.2009 11:06:58   
Tejchy25
Chi_pita: ja, js pa moji testki, hehe...vsak mesec istaq zgodba, upa, da ta mesec bo pa drugač :)))

Ti pa kr potrpežljivo počak, pa vedi, na navijamoooo zateeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js bom pa ju3 ponovila pomoje...čeprov me ma, da bi šla na krvnega, ampak ne bom, če bo jutr spet user posted image , se bom kr prjavla k G na pregled...:)

Ja, očitno brez računanja uspe...tut po 14 krogih :)

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
21.7.2009 11:39:30   
Chi_Pita
Boš vidla ju3 že debele črice ... kako lepo user posted image pa obvezno nam javit ... hehe
A tvoj 14 krog je že ... no ja, jaz imam še malo fore do takrat ... sem zdaj v 8. ... pa že to se mi zdi ogromno ... Sej veš kako pravijo : kdor čaka dočaka ...  user posted image

Je pa sestra od mojega v drugo noseča in ko je povedala novičko se je moj dragi  kar raznežil in me pogledal ... mislim pa, da ona sumi, da poskušava tudi mi2 ... hm mogoče pa bomo skupaj nosečke user posted image

A z dini je pa vse v redu ... ne javlja se več tako pogosto user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
21.7.2009 11:47:05   
Tejchy25
Joooj, upam, da res :)

Ja, sej teli krogi so kr letel mimo, ne morm verjt, da je že tolk časa...

Seveda javim, kaj bo...to je prva zadeva, ko mam čas v služb, da nardim .)))

< Sporočilo je popravil Tejchy25 -- 21.7.2009 11:53:16 >

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
21.7.2009 13:45:30   
*pupsa*
kje ste zdej čvekice male...a morm kako fotko za stimulacijo prileptuser posted image

user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
21.7.2009 13:55:27   
Tejchy25
Uuu, odlična stimulacija :)

A mi prosim poveš, koko prlimaš tkole slikico? Js sm hotla slikico testa, pa ne znam :)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
21.7.2009 13:58:50   
*pupsa*
copy paste user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
21.7.2009 14:06:50   
Tejchy25
Hehe...sm poskušala to...pa nism lih leva za rač...ampak to mi pa ne uspe...bom probala zdej eno slikco, čak :)

Ne, poskušam pa ne gre...nimam opcije paste sploh...pa tut če dam ctrl+V ni nič...tko da ne morm :)))

Oz, ne znam...user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
21.7.2009 14:15:03   
dini
Ojla punce, evo mene, sem bolj malo gor zadnje čase.
Držim pesti za vse, da bo čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
21.7.2009 14:21:37   
*pupsa*
Tejchy dej mi na ZS pošlji če bo šlo al pa na mail pa bom jst probala

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
21.7.2009 14:23:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

kje ste zdej čvekice male...a morm kako fotko za stimulacijo prileptuser posted image

user posted image

u evo mene tle sm že tukiiiiiuser posted image no temu gre bolj na vseh 4 kot men tko da bi ga lahk mal ponucala tko he is welcome to my homeuser posted image

kako ste kej?počivate al uživate al se hladite?

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
21.7.2009 14:24:02   
Anonimen
aja a pa ktera kej ve kaj je z Natašo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
21.7.2009 14:25:55   
dini
Nataša je na lepšem -morje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
21.7.2009 14:26:20   
*pupsa*
ja če misleš Natašo35 sm zadnjič napisala da mi je poslala sms naj jo pobarvamo modrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
21.7.2009 14:39:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

ja če misleš Natašo35 sm zadnjič napisala da mi je poslala sms naj jo pobarvamo modrouser posted image

eh ti drek,no upam da bo vseen uživala na morju

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
21.7.2009 14:50:33   
dini
Kje ste?user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
21.7.2009 15:37:52   
miklarom
pupsa - nič bit žalostna, boš videla kako ti bodo hitro tekli dnevi, jaz sem tudi jamrala pri devetih tednih kak mi gre počasi, pa glej zdaj sem že 15.teden, sploh ne vem kdaj mi je minalouser posted image , boš videla en,dva,tri bo okoli

dini- pa kako je s tabo kaj si še delala kak testek

larilu - kako pupika moja, ti je kaj vroče, user posted image , mene tale vročina ubija še dobro da sem na bolniški ion se mi ni treba pajsati na šihtu v tej vročiniuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
21.7.2009 15:40:18   
dini
Oj miklarom, pr meni je že vse kr neki, klicarim te G, pa nobenga od nikjer, moja je na dopustu, za znort, ti testi pa kažejo kakor se jim zazdi, enkrat ja enkrat ne.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
22.7.2009 5:46:53   
*pupsa*
Dobro jutro zaspanke....sedaj gre pa zares, pošiljam vam deteljico za ogromno sreče!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *pupsa* -- 22.7.2009 5:47:37 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?