|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
20.7.2009 9:37:27   
Chi_Pita
Pozdravček še od mene ... user posted image

Ne morem verjet kakšna statistika ... user posted image rozike kje ste? Sem pa pokukala v temo marčevke 2010 in moram povedati, da sem ostala prijetno presenečena user posted image ... Kar dosti nosečk je ... vseeno pa navijam za vse, ki še čakamo na +, da se jim pridružimo user posted image user posted image user posted image

Ah, moji dnevi O so šli mimo, z dragim pa nisva bila preveč pridna, tako da ne pričakujeva preveč ... bomo videli in se pustimo presnetit ... user posted image mogoče pa prav zdaj uspe ... Z optimizmom naprej ženske ... user posted image

Za stare borke še posebej držim pesti, da vam uspe zanositi čimprej ... pa naj bo to po naravni poti ali pa ne ... user posted image user posted image user posted image

Sončen pozdravček iz obale ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
20.7.2009 10:01:17   
*pupsa*
chloe...jst sm tud totalna neučakanka in sm delala teste od baby check mini kokr obsedena že ene 5 dni pred Muser posted image  pol pa še clear blue ene 3 dni pred M...pa krvnega in vse možno uglavnemuser posted image
doma mam pa 17 mescev staro pikicouser posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.7.2009 10:36:50   
isabeaux
pupsa na kolk dni pa imaš m...in kakko vidna je bila črtica prvič na cb mini?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
20.7.2009 10:47:44   
*pupsa*
M imam na 27 dni...črtica je bla vidna sam pod pravim kotom na dnevni svetlobiuser posted image  ampak bla pa jeuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
20.7.2009 11:03:43   
isabeaux
huh...jaz sem tudi ful neučakana...sam je tko, da glede na to da sem imela o 11. 7. bi m mogla priti oz. ne priti 25. 7 . pa se mi zdi mal hitro za test...ker če je vse po regelcih...potem če je kaj...se je komi danes al pa jutr vgnezdilo...hmmm...user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
20.7.2009 11:41:03   
*pupsa*
ja sej pri men je blo tud tko...pa se je vseen vidlo sam so mi punce rekle naj rajši počakam...tud krvni test je bil tok slab d je bil res začetek nosečnosti hcg 7 kar je še negativno...ampak očitno je blo pozitivno...lucky 7user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
20.7.2009 11:44:23   
isabeaux
kolk dni pred m si pa dala kri?

joj...ne vem morda bom pa šla kupit bc mini...user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
20.7.2009 11:49:15   
*pupsa*
joj a je bil torek v soboto bi pa mogla dobit...neki tazga, drugač piše ene 20 strani nazajuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
20.7.2009 11:49:54   
*pupsa*
pejt kupt..nared enga danes če ne bo...pa čez 5 dni druzga pa je...držim pesti!!!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
20.7.2009 11:53:12   
isabeaux
ja saj...bom počakala da mož pride pol pa grem kupit sam ga bom raj nardila zjutraj...je verjetno večja verjetnost da kaj pokaže user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
20.7.2009 12:06:58   
Tejchy25
Hojla!

No...da vas ne pustim v negotovosti...včer popoldne sm nardila test FS, rahla druga črtica, vidna, pod določenim kotom. Dons zjutrej FS, vidna druga črtica brez iskanja pravega kota...sicer rahla, ampak vidna. Ju3 nardim še CB, pa bomo vidl :) Nč se še ne veselim, dokler CB ne pokaže, ker sm mela že tolkrat smolo s temi črticami :)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
20.7.2009 12:10:58   
Tejchy25
Aja, drugač pa bi mogla včer dobit tečko, je ni blo, se ne najavlja in nimam nobenih znakov, razen da me joškice reeesss feeejsssst bolijo :)

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
20.7.2009 12:29:31   
*pupsa*
Tejchy iiiiiiii tole mora bit, zdej bova pa sosede!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
20.7.2009 12:45:52   
Tejchy25
Hehe, ju3 pa upam, da bom že bolj točn vedla kako in kaj :)))

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
20.7.2009 12:50:46   
*pupsa*
dej slikaj test da še me ocenimo a je al ni iz izkušenjuser posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
20.7.2009 13:03:01   
Tejchy25
Hehe, zdej sm v službi, bom pol ko pridem domov...:) Sej sm ga hotla zjutrej, pa sm mela en pomemben sestanek pa sm bla že tko pozna, tko da sm zamudila in nism slikala :)))

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
20.7.2009 14:15:24   
chloe
Bravo Tejchy25!!!!user posted image user posted image user posted image
Isebeaux, jaz mislim, da nimam nobenih prav znakov...no, ce zanem studirat, jih imam najbrz vse, ampak to je bolj takouser posted image Ti kar naredi test, po mojem najboljse, da z jutranjim urinom, ki je najmanj razredxen in je koncentracija najvecja. Pa porocaj! Drzim pestke!
Zdaj mi je zal, da v prvi nosecnosti nisem ravno obracala pozornosti na razne znake, potem bi vsaj vedela, kako izgleda vse skupaj, ko na dan d tecka NE pride... Iz 1. nosecnosti se spomnim le, da mi je bilo od 8.tedna neznansko slabo, ampak to se je zacelo sele po ze potrjeni (od ginekologa) noscenosti... Ahh, kje je se 26.7., se celih 7 dni!!!!! Sem si danes sicer kupila CB (ta, ko sta v paketu dva), ampak sem ga pospravila nekam dalec proc od mojih oci, da me slucajno skusnjava ne premaga!!!
Pupsa, hvala za info! Ves, jaz sem ze tako neucakana, da ze kar studiram, kako bom dragemu povedala, ko bo plusek, kdaj bom ga naredila, itd. Kar malo cvikam, da bom precej razocarana! Ampak, upanje umre zadnje hehe

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
20.7.2009 14:31:09   
*pupsa*
heheh chloe midva sva si kr dost podobne, jst imam že cel scenarij kako bova na poroki še za to povedalauser posted image  drugač so pa naši lubiji zlo čudna bitja, pri prvi nosečnosti je bil full presenečen, sej zdej je bil tud full vesel sam je tko reku...ma sej sm vedu da bo takojuser posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.7.2009 17:26:21   
Tejchy25
Hej hoj!

No, sm slikala in slikica je v albumu...če se keri da nj pogleda in pokomentira, več pa ju3 :)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.7.2009 17:36:42   
dini
Ojla punce, kako ste? Tejchy25 sm pokukala v tvoj album in vidla +, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
20.7.2009 18:19:26   
chloe
Tejchy, tudi jaz pokukala v album in ... CESTITAM!!!!!!user posted image user posted image
Si si ze izracunala PDP?
Vse najlepse v user posted image !
Vprasanje za ostale, ki se cakate... ce sem si izracunala ovulacijo npr. med nedeljo in petkom, kako pogosto je potrebno user posted image v tem obdobju? Cisto specificno, je nedelja, torek in cetrtek dovolj ali pa je mozno, da sem zgresila ovulacijo? user posted image
joj, se mi zdi, da postajam prevec tehnicna, bo treba menjat perspektivouser posted image
Se 6 dni!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
20.7.2009 18:33:56   
dini
chloe čim večkrat user posted image pa nimaš kej falituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
20.7.2009 19:26:53   
*pupsa*
dini kje si mi ti?user posted image  a si šla na urinski test?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
20.7.2009 19:33:31   
dini
Ja, pa je rekla da je negativno, pa mi je dalo mislit, mogoče je blo od 8.7. do 13.7. vgnezditvena.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
20.7.2009 19:50:03   
isabeaux
dini...sam tole bi bilo pa možno a veš...ja definitivno si imela o bolj pozno, če še ni ne user posted image  ne user posted image  zato pa bo user posted image  27. 7. iii sedemke....user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?