|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
17.7.2009 13:53:33   
CJ
dini...NIČ NEGATIVIZMA!!!!!kaj bo pa bo, saj pa smo ja borke prve klase...če bo + user posted image  user posted image  karkoli pozitivnega super, če ne pa duramo dalje...kot že rečeno, ja pa saj ni hudič, da tudi do nas štorklja ne bo enkrat (ali večkratuser posted image ) zavila...kar pogumno...mislim nate...user posted image ...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.7.2009 1:16:54   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

dini...NIČ NEGATIVIZMA!!!!!kaj bo pa bo, saj pa smo ja borke prve klase...če bo + user posted image  user posted image  karkoli pozitivnega super, če ne pa duramo dalje...kot že rečeno, ja pa saj ni hudič, da tudi do nas štorklja ne bo enkrat (ali večkratuser posted image ) zavila...kar pogumno...mislim nate...user posted image ...

ja jest sem dala prošnjo za VEČKRAT...tko ene 3 krat...user posted image user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.7.2009 5:47:25   
CJ
...jaz tudi...ampak me en mau skrbi če bo tako dolgo vse skupaj trajalo, bom stara kakih 200 let user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.7.2009 7:19:14   
*pupsa*
dobro jutro....dini kje si da poročaš kako je šlo?

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.7.2009 8:18:14   
S*
user posted image
Evo, da vas malo poživi za dobro jutro. Pri nas pada dež in je prav turobno, ma bo že ,saj je vikenduser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.7.2009 9:59:27   
MiniMiska
Heeeeej, ste me pogrešale, vidim. Bila sem na dopustu, uživala 100 na uro, tudi tečke nisem pričakala user posted image , tako da greva danes z mojim kupit test in ... bomo videli, a samo zamuja ali pa je ne bo...
do mojega rezultata pa upam, da se še kakšna nova nosečka javi :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.7.2009 10:48:53   
misk2
sporocam da je prisla vceraj user posted image .....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.7.2009 11:02:55   
Tejchy25
MiniMiska: Joooj, dej že sporoč, kaj dogaja!!! Drzim pesti za pozitiven testek!!!!
misk2: user posted image user posted image user posted image
Js pa...sm dons probala BC mini, je bla druga črtica, ki ji ne morm rečt črtica, j ke bla prozorna...:) Ampak vidna, sam prozorna...kej takga tut še ne :)))

No, sej vem, da sm prezgodej, bom s kkšn dan mogla počakat...vsaj do jutri zvečer, da vidm, če tetka pride na obisk..

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.7.2009 16:39:32   
MiniMiska
Evo me... ni črtice, ni tetke user posted image  jutri ponovimo vajo, če se ne odloči priti na obisk (ni izcedka, ki je vsak mesec nakazoval prihod). Bomo videli, se pustim presenetit user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.7.2009 17:43:45   
Lori13
MiniMiška pozdravljena,

jaz se že zelo dolgo nisem javljala na forumu, pa sem se danes odločila, da vam povem mojo njnovejšo izkušno s temi testi.
Kupila sem first sign duo, in je pokaza user posted image , je res da je rahla ampaj sta pa dve črtici, takšni, da jih s prostim očesom lepo vidiš. Sem pa danes zjutraj naredila CB test pa je bila črtica komaj vidna. Tako, da počakaj par dni in če nebouser posted image , probaj znova s testi.

Z mojim dragim sva ful vesela, da je le uspelo, sedaj samo upam, da se bo obdržalo in da bo vse vredu, ker rahlo krvavim. Upam, da je to le vgnezditvena krvavitev in da ni kaj narobe. Vam poročam, kako bo, ker imama 30.07. pregled pri g. in upam, da mi potrdi te dve črtici, ki so se včeraj tako lepo pokazale.
A pa še to,  test sem delala zvečer in so res lepo vidne črtice, danes zjutraj pa sem ga ponovila pa se ne vidi tako lepo, tako, da je možno tudi da nisi ujela pravi trenutek v dnevu. Si pred tem mogoče preveč pila pa še test ni zaznal dovolj prisotnega hormona.

Lepo pozdravljam vse, ki upate in vse ki ste žeuser posted image , pa držite pesti, da mi uspe, saj sva se trudila kar dobrih devet mesecev.

ČAOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.7.2009 18:54:29   
MiniMiska
Lori13, hvala za tvoj odgovor in tvojo izkušnjo s testi. Seveda čestitke za user posted image  - naj se le obdrži in mirno in zdravo nosečnost! Oglasi se še kaj.
Jaz pa tudi ponovim test z jutranjim urinom in sporočim.

(odgovor članu Lori13)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.7.2009 9:18:02   
MiniMiska
Kot da se sama s sabo pogovarjam, ko nobene ni na forumu - zgolj za seznam sproočam, da se najavlja obisk - ravno ko sem šla test delat, je prišel tudi izcedek, ki napoveduje tetko user posted image  tako da me obarvajte modro. Gremo v nove boje.

Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.7.2009 9:26:14   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

Kot da se sama s sabo pogovarjam, ko nobene ni na forumu - zgolj za seznam sproočam, da se najavlja obisk - ravno ko sem šla test delat, je prišel tudi izcedek, ki napoveduje tetko user posted image  tako da me obarvajte modro. Gremo v nove boje.

user posted image user posted image user posted image

Pa kaj je s tem julijem, tako moder pa ni bil seznam še nikoliuser posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.7.2009 9:33:27   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss)
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )
26.07. - Angel miss ( 1.krog )
26.07. - chloe ( 2. krog )
28.07. - sunprincess
29.07. - milabe
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 38

Modrih :14 
Roza   :  1
Skupaj : 15

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.7.2009 9:58:32   
Nattasha
Kaj zdaj pupe moje!?! Jaz se opravičujem, ker nisem nič navijala, ampak sem se ukvarjala s sabo, svojo pikico in izcedki, tako da sem bila zdaj ene 14 dni full panična. Ampak se je vse umirilo in zdaj že malo lažje diham, zato sem tudi prišla sem pogledat, kako napredujete.

Pa sem žalostna z vami. Žal mi je za vse, ki vas je obiskala user posted image in seveda čestitke nosečki. Očitno je res premalo navijanja, zato zdaj ploskamo, imamo pom pom cofke in seveda navijamo "wuf!!!wuf!!wuf!!"

Res upam, da se bo poletje izkazalo in pomagalo tako plavalcem kot vašim maternicam, enim hitrost drugim akcijo, da bo avgust potem tolko bolj poln.

Držite se!!!!! Yeeeeeeey....

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.7.2009 17:21:26   
isabeaux
Živjo punce user posted image

Pa kaj zdaj to....človek gre na dopust...pridem nazaj pa si mislim...ziher bo vse roza...pol pa tole...šment...pa kaj je s tem julijem?!user posted image

Žal mi je za vse , ki ste pričakale user posted image  namesto user posted image ....ampak ne obupat...vsem nam bo uspelo...bote vidleuser posted image

Tejchy 25 ...mislim da si ti 2. user posted image  na tem seznamu za julij user posted image user posted image user posted image   jutr bo verjetno že roza in ne prozorna črtica...držim pestke...user posted image user posted image

No pr men pa...hmmmm...še mal bomo mogli počakat..pol pa bomo vidli...al nas bo spet user posted image  razočarala...al pa  bomo skakali do plafona od sreče...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.7.2009 17:24:27   
isabeaux
Tko punce zdaj pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bo vsaj neki user posted image user posted image  še tuki v juliju ...gremo punce....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hitr delat user posted image user posted image user posted image

Smile and have fun user posted image .

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.7.2009 22:07:07   
tropical
Moja user posted image je prišla danes, tako da sem zelo razočarana.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
20.7.2009 7:08:59   
*pupsa*
DOBRO JUTRO ZASPANKE!!!
user posted image
Kaj ste vse na dopustu, kje je naša dini, ni ne duha ne sluha o njej?!?!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
20.7.2009 8:09:41   
chloe
Dobro jutro,

tako modrega meseca pa se ne!!!! Hvala bogu, da je pri marcevkah 2010 vsaj nekaj noseck, kar mi daje se malo upanja.

Jaz sem tako nestrpna, najraje bi ze danes sla po test, ampak potem bi ga ziher ze jutri naredila, kar pa bi bilo fuuul prehitro in potem spet...razocaranje.

Pupsa, a si ti imela kaksne znake, ki so nakazovali, da ti je tokrat pa le uspelo?

Lep dan vsem!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
20.7.2009 8:21:08   
*pupsa*
chloe nama je uspelo v prvo tako da sm bla itak full vesela in presenečena da je spet ratalo takoj...znaki mogoče isti kot v prvo, res hudo špikanje v jajčniku in "psiha" to se pravi vsi simptomi če sem full mislila na  to, drugače pa nič pretresljivega, II črtici že nekaj dni pred M....upam, da je vse o.k. ker imam prvi pregled šele 5.avgusta simptomov pa res nič....res da je bilo prvič tud tko sam...človek nikoli ne ve...kdaj pa jo ti ne pričakuješ?

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
20.7.2009 9:02:39   
S*
Jutrčka!

Hvala za koffi. Jaz sem v službi in se počutim prav ponedeljkovo user posted image .  Mah sej bo, počasi, počasi...
Kje ste nove nosečke????

Tropical samo zate pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
20.7.2009 9:30:00   
isabeaux
ooo...kavica pašeuser posted image

Pupsa...kolk dni po o in pred m si ti nardila prvi testek in kateri...pa kolk je bla vidna črticauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.7.2009 9:30:14   
chloe
Oj, Pupsa si pa srecnica ti, kar v prvo?! Frajerka! Cestitam se enkrat! Koliko pa je tvoj ta prvi otrocicek star?
Jaz je ne pricakujem 26.7., imam pa tudi ze jaz doma enoletno pupiko. Oprosti za neumno vprasanje, ampak me zanima, koliko dni prej si delala test? Ler meni se ze cisto frka od neucakanostiuser posted image
No, upam, da danes dobimo se kaksno novo user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.7.2009 9:33:45   
isabeaux
chloe...pa ti imaš kake znake?

Pr men nič znakov,...no saj pr prvih dveh tudi ni bilo...

Je pa res, da so me nehale prsi bolet, ki pa so me sedaj bolele vsak krog od o naprej od hsc operacije...sedaj pa me ne bolijo...tko da upam da nam je res uspelo...no vsaj upanje imamo...dokler se ne vlije a neuser posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?