Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 17.7.2009 13:53:33
|
|
|
|
CJ
|
dini...NIČ NEGATIVIZMA!!!!!kaj bo pa bo, saj pa smo ja borke prve klase...če bo + karkoli pozitivnega super, če ne pa duramo dalje...kot že rečeno, ja pa saj ni hudič, da tudi do nas štorklja ne bo enkrat (ali večkrat ) zavila...kar pogumno...mislim nate... ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 1:16:54
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: CJ dini...NIČ NEGATIVIZMA!!!!!kaj bo pa bo, saj pa smo ja borke prve klase...če bo + karkoli pozitivnega super, če ne pa duramo dalje...kot že rečeno, ja pa saj ni hudič, da tudi do nas štorklja ne bo enkrat (ali večkrat ) zavila...kar pogumno...mislim nate... ... ja jest sem dala prošnjo za VEČKRAT...tko ene 3 krat...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 5:47:25
|
|
|
|
CJ
|
...jaz tudi...ampak me en mau skrbi če bo tako dolgo vse skupaj trajalo, bom stara kakih 200 let
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 7:19:14
|
|
|
|
*pupsa*
|
dobro jutro....dini kje si da poročaš kako je šlo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 8:18:14
|
|
|
|
S*
|
Evo, da vas malo poživi za dobro jutro. Pri nas pada dež in je prav turobno, ma bo že ,saj je vikend
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 9:59:27
|
|
|
|
MiniMiska
|
Heeeeej, ste me pogrešale, vidim. Bila sem na dopustu, uživala 100 na uro, tudi tečke nisem pričakala , tako da greva danes z mojim kupit test in ... bomo videli, a samo zamuja ali pa je ne bo... do mojega rezultata pa upam, da se še kakšna nova nosečka javi :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 10:48:53
|
|
|
|
misk2
|
sporocam da je prisla vceraj .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 11:02:55
|
|
|
|
Tejchy25
|
MiniMiska: Joooj, dej že sporoč, kaj dogaja!!! Drzim pesti za pozitiven testek!!!! misk2: Js pa...sm dons probala BC mini, je bla druga črtica, ki ji ne morm rečt črtica, j ke bla prozorna...:) Ampak vidna, sam prozorna...kej takga tut še ne :))) No, sej vem, da sm prezgodej, bom s kkšn dan mogla počakat...vsaj do jutri zvečer, da vidm, če tetka pride na obisk..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 16:39:32
|
|
|
|
MiniMiska
|
Evo me... ni črtice, ni tetke jutri ponovimo vajo, če se ne odloči priti na obisk (ni izcedka, ki je vsak mesec nakazoval prihod). Bomo videli, se pustim presenetit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 17:43:45
|
|
|
|
Lori13
|
MiniMiška pozdravljena, jaz se že zelo dolgo nisem javljala na forumu, pa sem se danes odločila, da vam povem mojo njnovejšo izkušno s temi testi. Kupila sem first sign duo, in je pokaza , je res da je rahla ampaj sta pa dve črtici, takšni, da jih s prostim očesom lepo vidiš. Sem pa danes zjutraj naredila CB test pa je bila črtica komaj vidna. Tako, da počakaj par dni in če nebo , probaj znova s testi. Z mojim dragim sva ful vesela, da je le uspelo, sedaj samo upam, da se bo obdržalo in da bo vse vredu, ker rahlo krvavim. Upam, da je to le vgnezditvena krvavitev in da ni kaj narobe. Vam poročam, kako bo, ker imama 30.07. pregled pri g. in upam, da mi potrdi te dve črtici, ki so se včeraj tako lepo pokazale. A pa še to, test sem delala zvečer in so res lepo vidne črtice, danes zjutraj pa sem ga ponovila pa se ne vidi tako lepo, tako, da je možno tudi da nisi ujela pravi trenutek v dnevu. Si pred tem mogoče preveč pila pa še test ni zaznal dovolj prisotnega hormona. Lepo pozdravljam vse, ki upate in vse ki ste že , pa držite pesti, da mi uspe, saj sva se trudila kar dobrih devet mesecev. ČAO
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.7.2009 18:54:29
|
|
|
|
MiniMiska
|
Lori13, hvala za tvoj odgovor in tvojo izkušnjo s testi. Seveda čestitke za - naj se le obdrži in mirno in zdravo nosečnost! Oglasi se še kaj. Jaz pa tudi ponovim test z jutranjim urinom in sporočim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 19.7.2009 9:18:02
|
|
|
|
MiniMiska
|
Kot da se sama s sabo pogovarjam, ko nobene ni na forumu - zgolj za seznam sproočam, da se najavlja obisk - ravno ko sem šla test delat, je prišel tudi izcedek, ki napoveduje tetko tako da me obarvajte modro. Gremo v nove boje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 19.7.2009 9:26:14
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska Kot da se sama s sabo pogovarjam, ko nobene ni na forumu - zgolj za seznam sproočam, da se najavlja obisk - ravno ko sem šla test delat, je prišel tudi izcedek, ki napoveduje tetko tako da me obarvajte modro. Gremo v nove boje. Pa kaj je s tem julijem, tako moder pa ni bil seznam še nikoli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 19.7.2009 9:33:27
|
|
|
|
S*
|
ALI PRIČAKUJEMO JULIJA 2009 XX.07. - Inana v nove boje XX.07. - BEBIII XX.07. -barvar v nove boje XX.07. - sarar ( 5.krog ) XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo ) XX.07. - dolydoly ( 19.krog ) XX.07. - tecnobica XX.07. - mica77 v nove boje XX.07. - buska v nove boje 01.07. - Lambada ( 13.krog ) 01.07. - S@nny v nove boje 01.07. - Amethiste( 1o,krog ) 02.07. - Aninimna2 07.07. - Aninimna ( 14. krog ) v nove boje 07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) 10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H ) 10.07. - biba77 v nove boje 12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) v nove boje 12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka 13.07. - S* ( 11. krog ) v nove boje 13.07. - lolitaa83 15.07. - *sanela* 15.07. - NATAŠA35 16.07. - misk2 v nove boje 16.07. - MiniMiska v nove boje 16.07. - Tiki55 v nove boje 17.07. - Tanisha 19.07. - Tejchy25 ( 12.krog ) 20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) 23.07. - zebra ( 18.krog ) v nove boje 24.07. - isabeaux ( 16.krog ) 26.07. - Angel miss ( 1.krog ) 26.07. - chloe ( 2. krog ) 28.07. - sunprincess 29.07. - milabe 30.07. - Chi_Pita JULIJK 2009 nas je: 38 Modrih :14 Roza : 1 Skupaj : 15 NAVIJAČICE *toba* *Ursa30* *Nattasha* *Kliki* *julieb* *aqua77* *tinncyka* *Maisha* *Anci Banci* *Miklarom* *Tiki55* *Nončika* *sonček85* *Jada82* *Lily86* *JanaB* *Giotti* *larilu* *pilotina* HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK JUNIJ.................................................26,0SREČK NOSEČK JULIJ.................................SREČK NOSEČK [/quote]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 19.7.2009 9:58:32
|
|
|
|
Nattasha
|
Kaj zdaj pupe moje!?! Jaz se opravičujem, ker nisem nič navijala, ampak sem se ukvarjala s sabo, svojo pikico in izcedki, tako da sem bila zdaj ene 14 dni full panična. Ampak se je vse umirilo in zdaj že malo lažje diham, zato sem tudi prišla sem pogledat, kako napredujete. Pa sem žalostna z vami. Žal mi je za vse, ki vas je obiskala in seveda čestitke nosečki. Očitno je res premalo navijanja, zato zdaj ploskamo, imamo pom pom cofke in seveda navijamo "wuf!!!wuf!!wuf!!" Res upam, da se bo poletje izkazalo in pomagalo tako plavalcem kot vašim maternicam, enim hitrost drugim akcijo, da bo avgust potem tolko bolj poln. Držite se!!!!! Yeeeeeeey....
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 19.7.2009 17:21:26
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce Pa kaj zdaj to....človek gre na dopust...pridem nazaj pa si mislim...ziher bo vse roza...pol pa tole...šment...pa kaj je s tem julijem?! Žal mi je za vse , ki ste pričakale namesto ....ampak ne obupat...vsem nam bo uspelo...bote vidle Tejchy 25 ...mislim da si ti 2. na tem seznamu za julij jutr bo verjetno že roza in ne prozorna črtica...držim pestke... No pr men pa...hmmmm...še mal bomo mogli počakat..pol pa bomo vidli...al nas bo spet razočarala...al pa bomo skakali do plafona od sreče...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 19.7.2009 17:24:27
|
|
|
|
isabeaux
|
Tko punce zdaj pa da bo vsaj neki še tuki v juliju ...gremo punce.... hitr delat Smile and have fun .
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 19.7.2009 22:07:07
|
|
|
|
tropical
|
Moja je prišla danes, tako da sem zelo razočarana.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 20.7.2009 7:08:59
|
|
|
|
*pupsa*
|
DOBRO JUTRO ZASPANKE!!! Kaj ste vse na dopustu, kje je naša dini, ni ne duha ne sluha o njej?!?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 20.7.2009 8:09:41
|
|
|
|
chloe
|
Dobro jutro, tako modrega meseca pa se ne!!!! Hvala bogu, da je pri marcevkah 2010 vsaj nekaj noseck, kar mi daje se malo upanja. Jaz sem tako nestrpna, najraje bi ze danes sla po test, ampak potem bi ga ziher ze jutri naredila, kar pa bi bilo fuuul prehitro in potem spet...razocaranje. Pupsa, a si ti imela kaksne znake, ki so nakazovali, da ti je tokrat pa le uspelo? Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 20.7.2009 8:21:08
|
|
|
|
*pupsa*
|
chloe nama je uspelo v prvo tako da sm bla itak full vesela in presenečena da je spet ratalo takoj...znaki mogoče isti kot v prvo, res hudo špikanje v jajčniku in "psiha" to se pravi vsi simptomi če sem full mislila na to, drugače pa nič pretresljivega, II črtici že nekaj dni pred M....upam, da je vse o.k. ker imam prvi pregled šele 5.avgusta simptomov pa res nič....res da je bilo prvič tud tko sam...človek nikoli ne ve...kdaj pa jo ti ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 20.7.2009 9:02:39
|
|
|
|
S*
|
Jutrčka! Hvala za koffi. Jaz sem v službi in se počutim prav ponedeljkovo . Mah sej bo, počasi, počasi... Kje ste nove nosečke???? Tropical samo zate pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 20.7.2009 9:30:00
|
|
|
|
isabeaux
|
ooo...kavica paše Pupsa...kolk dni po o in pred m si ti nardila prvi testek in kateri...pa kolk je bla vidna črtica
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 20.7.2009 9:30:14
|
|
|
|
chloe
|
Oj, Pupsa si pa srecnica ti, kar v prvo?! Frajerka! Cestitam se enkrat! Koliko pa je tvoj ta prvi otrocicek star? Jaz je ne pricakujem 26.7., imam pa tudi ze jaz doma enoletno pupiko. Oprosti za neumno vprasanje, ampak me zanima, koliko dni prej si delala test? Ler meni se ze cisto frka od neucakanosti No, upam, da danes dobimo se kaksno novo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 20.7.2009 9:33:45
|
|
|
|
isabeaux
|
chloe...pa ti imaš kake znake? Pr men nič znakov,...no saj pr prvih dveh tudi ni bilo... Je pa res, da so me nehale prsi bolet, ki pa so me sedaj bolele vsak krog od o naprej od hsc operacije...sedaj pa me ne bolijo...tko da upam da nam je res uspelo...no vsaj upanje imamo...dokler se ne vlije a ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?