|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet-ločevalna dieta (par vpr.)
15.5.2005 14:43:17   
Tejči
Ojla, upam da me ne bote linčale, ker spet gnjavim s tem:ups:

Zanima me, če lahko pijem kapučino (z natrenom) in kako pogosto? Prebrala sem, da je dovoljena žitna kava (se mi ne sanja kakšna je to), ampak kave ne maram, kapučino pa imam full rada.

Lahko namesto vode spijem skodelico čaja (z natrenom-sem sladokusec in bi mi blo grozno piti nesladkano)?

Kako pa je z mlečnimi izdelki? Vem, da bi jih lahko jedla na proteinski dan, ampak ni pa nobenega recepta v knjigi, ki bi bilo kaj mlečnega:zmeden: Kaj lahko torej na proteinski dan za kosilo jem recino mlečni riž, ali pa gres,itd..za večerjo pa polovično porcijo?

Upam, da nisem preveč zatežila:ups:

Hvala in lep pozdrav, Tea:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
15.5.2005 14:51:34   
Erdbeere
Hm...jest sem kavo z mlekom skoz pila...samo pijem vedno grenko...mi je najboljša...mlečni riž pa mislim da na proteinski dan ne pride v poštev, ker mleko paše pod proteinski dan (tako kot sir in skuta...sej sta iz mleka) riž pa paše pod škrobni dan

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2005 15:02:50   
Anonimen
Tejči... Sem že en mesec na dieti... pa sem si rahlo prilagodila vse skup.

Recimo... ne pijem same vode ampak sok za razredčit... ker vem, da če ne bi imela vsaj nekaj sladkega čez dan bi prenehala z dieto po par urah.

Ful pogrešam mleko (kakav). ne maram jogurtov in drugih mlečnih izdelkov, sem pa odvisna od kakava....in si ga včasih privoščim.. če pa že ne kakav pa vsaj 1dcl mleka (posnetega, o.5)
pa tud kavo z mlekom občasno pijem.

Pa na škrobni dan si pogosto naredim pire krompir čeprav ne bi smela.

Kilce grejo dol, ampak pač ne tako hitro kot pri nekaterih. Pa saj meni to ni važno.

No... nisem lih vzor... :ups:
Hočem ti to povedat.... naredi si dieto sebi prijazno...pa boš videla da bojo šle kilce dol... pa še ti ne boš imela ves čas občutka da hujšaš.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2005 15:44:33   
Tejči
Erdbeere, ti maš pa pol fajn sladko življenje, če rada piješ grenko :kava: :):):) Jaz pa sem odvisna od cukra, pa mi ga edaj kr primanjkuje.

Matovilcica-te popolnoma razumem, ampak jaz nimam namena hujšat 3 mesece, ker pol bi se mi zmešalo..rada bi šla samo kakšnih 6-10 kg dol, zato sem se odločla, da se bom pač 1 mesec oz. 1 mesec in pol držala te diete, pol pa normalno naprej. Ampak mi je full muka brez mleka, tak da si bom na proteinski dan sigurno privoščila en fajn kapičinek z mlekom. Imam edino to srečo, da imam najrajši posneto mleko 0,5.
Še to matovilcica- mi lahko zaupaš koliko si šla dol, če seveda ni skrivnost?
Jaz sem sedaj 6 dni na dieti, pa mi je šla 1 kilca dol.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2005 17:01:05   
Anonimen
V enem mesecu sem izgubila 3 kg (cca. 1kg/teden). Ampak je bil en teden vmes ko smo imeli ful praznovanj, pa birmo, pa...pa sem fejst grešila.

Moj cilj je izgubit 9kg do julija (jupi, sam še 6 kg:)-:zmeden2:). Upam da mi bo ratalo. Sicer pa bom zadovoljna tud z -6kg. Ne vem če se bom diete držala do konca (se pravi 3 mesece). Verjetno bom kmalu začela hujšat "prosto po Prešernu" :)-

Držim pesti, da ti rata.:miska:

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2005 18:06:50   
Anonimen
js skos pijem bele kave ke brez ne morm, pa saj neki mam za potroštat :)
mlečni riži, gresi in vse podobno odpade, ne gre v noben dan. lahko pa na beljakovinski dan ješ skuto, pa jogurte, mleko, sire...recimo nardiš solato s sirom pa jogurtom.
seveda lahko piješ čaj, sej je to sama voda. js tut skos uporablam natren

lp, lara

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2005 20:05:26   
BONI*
Tejči, črno kavo brez sladkorja lahko piješ. Samo mleka in smetane ne smeš not dati.

Če greš na recimo najdi.si in z iskalnikom poiščeš 90 dnevna dieta (ločevalna dieta) najdeš podrobna navodila za to dieto. Piše, da kavo lahko, imaš pa tudi nekaj idej za jedilnik....

Pa veliko uspeha pri dieti!

Lp, Boni

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?