tintara
|
Punce, hvala za nsvete. Torej se tudi ve strinjate, da je brez veze ga mučit z uvajanjem, nato pa spet. Saj če se obrne, da vseeno dobim službo (čeprav se mi šef spet sumljivo nič ne oglaša ne telefon), bomo mogli kar fejst kombinirat, sam tri mesece bomo že stisnili. Itak možek pravi, da bo potem več doma, če bo tako. Pa itak sam za 4 ure bi šla delat, tak da... Frufru, a res odštevaš ure? Pote si od zdaj naprej že doma? Super. Ja, čas pa res beži. Ema, ja selimo se v občino Vodice (drgač bomo pa na vas živel - Selo po imenu ), tako da smo k sreči dobili vrtec za oba, Gašper gre pa v podružnično šolo 3 razred. Zaenkrat so vsi (no, Vanetu še ni nič jasno) navdušeni, kako bo pa po streznitvi, da res nobenega ne poznajo, bomo pa videli. Saj sem jim razložila, sam kaj pa vem, vse kar vidijo je več prostora za miganje v hiši in predvsem zunaj nje. No, saj meni je prav, z optimizmom naprej. Gre lažje. Barbk, kako pri vas? Se kmalu selite ali ste morda že preseljeni? Sem se spomnila nate danes z uvajanjem, držim pesti, da bo kmalu mimo. Ja, poznam tisto, eden gre, pa sploh ne veš kam bi se obrnil, ko je taka tišina in toliko manj dela. Kaj šele, ko bosta šla ta mala dva kam, to bo sploh tišina. Ja, fuzbal je le fuzbal, tudi moj gleda. Aja, prostora drugemu pa očitno ne morem dati za to leto (v vrtcu). Ker so gospe prekomot, pa je pretežko pogledat kdo je nasledni na vrsti in bo očitno skupina samo za enega manjša do spetembra. Kao, če bi bilo pred komisijo, potem bi šlo, zdaj pa ne. Sem jo vprašala, če misli, da bi kdo jokal, če bi ga zdaj poklicali in mu dali mesto, prej je bil pa zavrnjen Takole, iejte se, me veseli, da smo spet malo spregovorile.
|