tintara
|
O, cel kup odgovorov! Aja,. niste se dobile, jaz sem pa že hotla rečt, da smo Vaneta pretentale, glede na to, da smo še doma. Evo, je kar fajn piskal in hropel, v četrtek bil bolj bogi, danes pa že boljši. Tretma je bil enak, torej kompleten (čebulin obkladek, sv. mast + homeopatska ta močna, no in ta standard zdravilo Singulair). Kaj točno pomaga, ne vem, sam raje se ničemur ne odpovem . Je, pa res, Naja, da malo smrdijo po masti, samo če daš gor čebulni obkladek, potem tistega vonja sploh opaziš ne Ma, vseeno bolje, da smrdi kot da sva v bolnici. Babrk, naša je ravno danes prišla s tabora. So uživali (šli so za 3 dni), vreme je bilo bolj mrzlo, ampak vseeno. Sem spraševala vzgojiteljico in je rekla, da niti en sam otrok ni jokal. Itak jih tolk zaposlijo, da se še spomnijo ne na dom. Ja, doma je pa bilo bolj tiho, čeprav sta še vda okrog harala. Pa kolk manj dela je, sploh dojameš ne. KAr pogumno, imela se bo super in to je edino kar šteje. Naš domek: ja, nastaja, kaka stvar naju malo celo prehiti, ker se naknadno kaj spomniva, ampak OK, pač tistega ne bo. Sicer pa, no ja, ko je treba kaj it gledat, gre kar prehitro, drugače pa prepočasi. Super, da ste vi že pri koncu. Ja, tudi pospravljanje bo veliko, ja. Naja, ma ja, saj osnova je, da začnejo z rolerji, kolesom... Če že vozi kolo, skiro..., ji bo šlo kar hitro. saj ravnotežje je enako. Pri nas ga ima Nadja čuda veliko, se mi zdi. Pri Gašperju je bilo veliko več dela. Ema, držim pesti za službo. A pol si doma? Sem zadnjič šla po Domžalah, pa sem te hotla poklicat, sam se mi je kar zdel, da te ni. O, evo, moja homeopatinja je po Tv, grem poslušat.
|