tintara -> RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje (8.11.2009 22:40:20)
|
Ne, Najaa, sploh ni fora v moji prehrani. Gre pač za neko posebnost oz dednost v naši family, no pomoje gre za moževo family. Cerarjeva pravi, da je smiselno zdaj zadevi pridet do konca in bomo imeli nekaj pregledov vsi skupaj, pa posvete z raznimi zdravniki... Ampak jaz močno močno sumim moža. Jaz se sama sebe ne znam predstavljati kot antisladkornika, Saj so mi merili cuker med nosečnostjo in je vedno bil v normali, ampak raje bolj pri zgornji kot pri spodnji meji. Je pa zadeva čudna. Pri NAdji sem med nosečnostjo pojedla res fuul sladkega, pri fantih mi pa fuul ni pasalo. No, pa je bilo samo pri njej v redu. Ja, spodaj so topli, tako zdravniki kot tudi večina sester. No, včasih ima kakšna kak čuden preblisk, sicer so pa fajn. Zadnjič me je ena spraševala, zakaj sem prišla šele ob 12.30, če so obiski samo do 13h. Kao če imam še kakšnega otroka doma in nekaj... Imam dva, ampak sem se danes zmenila, da bom popoldne pri Vanetu, ker ga lahko imam sam popoldne v rokah. Pol pa že: ja, a zdaj ste že prišli za popoldne? Ja, gospa, pa počivati morate. Ah, pejt ti nekam, pa saj lahko hodim na obiske kadar jaz čem. Pa če bi lahko jaz živela s tem, če me ne bi bilo 3 dni, kaj ma ona za komentirat? Ja, najpomembneješe pa pustim za konec: Vane je imel ob minimalnem dovodu glukoze cuker 4,1!!! Jupi!!! Ga kje imel skoz čez 2, kolikor je spodnja meja, ampak potem se je pa dvigat začel in prišel že na fajn raven. TAko da ga tudi špikajo samo? še na 12 ur, kadar je kriza ga na 3. Da pa ne bi domov odšla preveč dobre volje, nama je pa zgoraj omenjena sestra ene 5x povedala, da ima nekam visoko T, pa da ne ve če je od posteljice. No, sva klicala zvečer še enkrat in baje, da je potem ko so izklopili posteljico, T padla na normalo. Torej so ga sam preveč ogrevali. Najaa, ti kar pokliči. Je pa res, da imam telefon nekje od 10h do 13h izklopljen, Ampak saj dobim sms in potem pokličem nazaj. Sama se pa redko brcnem v rit in priznam, trenutno kličem bolj kadar kaj rabim. Nič, grem na črpanje, prekuhavanje in spanje. Jeee. Tina
|
|
|
|