Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa28 Aja rekla si da se je prjatlci nasmehnila sreča...to sm razumela kot da si hotla rečt,da se me bo končno rešla in živela srečno.In ne vem če je taka sreča da zapustiš svoj rojstni kraj,starše in prjatle... Ja, res sem tko mislila. Mogoče res pretiravam, ker sem imela take (jaz jim rečem pijavke) "prijateljice" okoli mene. In še vedno te ne razumem, kako lahko pomisliš, da je krivično, ker gre. Ti si njena prijateljica. Stoj ji ob strani v dobrem in slabem, ne pa da razmišljaš o tem, da te je zapustila. Kar se bo ona odločila, je njena stvar, pa čeprav je napačna. A bo ona tam srečna ali ne, a se bo izgubila, zapustila, kaj vem še, ti nimaš in ne smeš imet vpliva. Ker to je pomen prijateljstva. Ne pa, da govoriš kaj sme in kaj ne. Imam prijatelja. Dela take stvari, ki jih jaz ne toleriram. Če bi bila njegova punca, ga sunem v rit že prvo sekundo. Je zapustil svojo punco in otroka zaradi druge. Preselil se je na drug konec Slovenije. A on je moj prijatelj. Če je on srečen, sem jaz tudi. Če je nesrečen, mu ponudim ramo za jokat. Ga včasih šokiram z izjavami, kot so tudi te na forumu. Me (ne)sliši in dela dalje. Se ne sekiram, če mojih predlogov ni sprejel. On je moj prijatelj in sprejemam ga takšnega kot je.
|