Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa28 natasa77,imam tud druge ljudi ampak ona mi je naj naj v življenju.Z mojim fantom in njenim smo ful prijatelji in tako lepo se imamo skupaj da bo enostavno nekaj manjkalo,ko ju ne bo več.Ne vem če me sploh kdo razume... Razumemo, razumemo..vsaj nekateri no. Tole, kar se ti dogaja je pac del odrascanja, del vseh sprememb ki te cakajo, in neke vrste preizkusnja kako se jih bos lotila. Sem bla sama na tem in vem kako se pocutis. Ni tako grozno kot se zdi, ceprav zdejle mislis drugace. Ampak del zivljenja je poslavljanje, tako ali drugacno. Prava prijateljstva ostanejo, drugace se pa najde nove prijatelje. Ni druge. Itak pa skozi zivljenje rastemo, nekateri prijatelji rastejo z nami in so ob nas, drugi gredo po svoje. Tvoja naloga dobre prijateljice je, da si ob njej in jo spodbujas v njeni rasti: njenem odhajanju drugam, drugacnemu zivljenju itd. Zal berem tvoje besede stiske vse prevec kot egoisticno ravnanje dekleta, ki nujno rabi en potisk v svet, da vidi da so odlocitve sestavni del zivljenja in da ne gre vedno vse tako kot bi radi. Ce bo tvoji prijateljici v kraju, kamor se seli, bolje kot tu, kjer je zdej...potem je edino pravilno, da gre. Ona ima svojo druzino, za katero mora prvenstveno poskrbet. Mesto zate bo pa vedno tam, ce je vajino prijateljstvo res pristno. Iskreno ji povej, kaj vse skupaj pomeni zate, kako jo bos pogresala in to, AMPAK povdari, da je zate pomembno, da je sama zadovoljna. Ce se selita za dalj casa ali za krajsi cas...bos videla kako bo. Tvoja naloga je, da ji stojis ob strani v NJENIH odlocitvah in jo podpiras. Ce se pa z odlocitvami ne strinjas pa ji to poves odkrito, a hkrati tudi das jasno vedet, da bos ob njej tudi ce se odloci drugace. Moji prijatelji storijo tako -- in ceprav gre za moje odlocitve, vem, da tud ce bodo katastrofalne bo tam nekdo, ki mi bo pomagal. Vec od prijatelja ze tezko pricakujes.
|