mižek -> RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisat filozofije prosim ne odpirat teme) (1.6.2009 14:26:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 in mene briga verski al nevemkaki razlogi, jst sem za to da se otrok sam odloči, ko je vsaj približno zadost star, da razume. sam to. in če bi se moj sine hotu dat obrezat, pa čeprav ni nobenga muslimana blizu, bi se pač dal. tko je to zame. Evo, se strinjam. Aja, Zanica, žal na javnem forumu ne moreš zahtevat, da komentarjev ne bo... Joj nisem "zahtevala" v začetku, ampak zdaj je kaj je... Ampak še enkrat prosim malo razmislite o vašem odgovoru, dejte se v to situacijo. Ker je to kamen spotikanj v tem zakonu. Kar se tiče otroka ki ga zdaj imata se v vsem strinjata. Želita si še enega otroka in če bi bil fant, kaj narediti.... 1. glej ne vem zakaj ti sprašuješ v imenu drugih, druge ljudi za mnenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 2. ne glede na to ali ti jih bo 10 ali 500 odgovorilo z DA ali NE bosta starša tega otroka naredila kar bosta sama mislila da je prav in jima bo malo mar za mnenja XX nepoznanih ljudi 3. pa če želiš odgovor, boš pač morala prebrat tudi določene komentarje, če pa jih ne želiš slišat, pa draga moja, ne sprašuj ker nisi v oddaji v kateri se odgovarja na vprašanja z DA ali NE!!!!!!
|
|
|
|