simonae -> RE: Septembrke 2009 - part.II (5.6.2009 10:17:11)
|
Juli a sedaj ni več potrdil? Moram kar na CSD klicati in vprašati pred naslednjim pregledom - namreč delam v šoli in bi rada v šoli stvari izpolnila že pred počitnicami (do 15.7.), saj potem bo težko loviti te naše ženske. Pa še v LJ. me ne bo. Zato sem nameravala naslednjič kar G reči za potrdilo. Obrazce pa sem si sprintala kar iz neta - (pod našim seznamom), da ne bom stokrat hodila na CSD. Načelo pa je do sedaj veljalo na CSD, da pred 60. dnem pred DP ni možno nič urejati. Upam, da jih prepričam o nasprotnem, saj bom potem na dopustu (morju) in za tem pa že v malo večji "obliki" in se sama ne bom mogla več prevažati. Kepica hvala za ime trgovine. Sarchi mene niso nikoli dali na test za sladkorno. Kolikor mi je znano je to zelo odvisno od posamezne G. Moja pač ne daje. Znaki za to, da bi bilo to dobro narediti, pa naj bi bili (kolikor se spomnim) poleg tega, da imate v družini sladkorno, še: - zelo hitro povečevanje telesne teže (jaz sem pridobivala po 3 kg min v drugi nosečnosti od začetka 4. meseca, pa me ni dala) - veliko zatekanje (edemi) - jaz sem prvič zatekala oz. voda mi je zastajala sredi zime, ko ni bio nobene vročine, pa me ni dala. - slabo počutje Glede poroda in blaženja bolečin pa sem mnenja, da čez naraven porod ga ni - A za to morajo biti izpolnjeni naslednji pogoji: mamica in otroček se morata dobro počutiti, kar se mene tiče, naj bi bil otrok tudi dol obrnjen (čeprav druge lege naj ne bi bile kontraindikacija), pa fino je, če prideš v porodnišnico kako bi rekla - ne preveč napeta - oz. raje rečem, da prideš rodit z zaupanjem v ljudi, ki so tam. O tem, ali bom za kakšno stvar - se bom odločila tam, glede na dogajanje, a za EA pa nisem. Če je vse OK, si itak številka in lahko bolj ali manj delaš po svoje (samo, da grejo iz sobe - vsaj v prvem delu), če pa je slučajno potrebno, pa so zato tam strokovnjaki. Jaz sem bila drugič kar skoraj do 2. dobe na hodniku in se sprehajala (mi je res pasalo - pa še gravitacija naredi svoje - če prideš prehitro v sobo in te dajo na posteljo, se lahko zaustavi, posebej, če je prisoten še strah, kar je normalno - tudi v tretje vem, da ne bom šla v rim čisto brez strahu), možek pa me je pomasiral po križu, ko so bili hujši popadki. Lep dan vsem
|
|
|
|