Picabo -> RE: Septembrke 2009 - part.II (4.6.2009 14:08:51)
|
Punce, ve ste neverjetne. Le kako ste izvohale? Sploh ti baby blue, ki si to zaznala :) Ja, z današnjim dnem stopam v klub 30+ :)) Ampak pojem si pa že cel dan I FEEL GOOD, tararararara! Sedaj sem v službi praznovala, ves oddelek zbran v naši sejni sobi, prinesla sem domače pecivo, pa češnje in ananas + pice sem naročila. Bilo je zelo prijetno in dobila sem bon za Baby center. Tko, da hvala vsem dekletom za lepe želje, za torto... res vse ste prav lepo napisale, kot da bi me poznale! :) Lepo, hvala vam. Tudi to mi je polepšalo dan. Big party pa bo v soboto, ko so povabljeni prijatelji :) Naj vam samo povem, da imam toliko letanja, da sem kar precej utrujena in za dojenčka še ne uspem gledat cotk, no saj bom, ko se vrnem z morja. Ampak tista, ki je dvojčica po horoskopu že ve kako je to... Glede modrčkov pa mi je rekla sodelavka, da je kupila enega fajnega v Sparu!!!! in je boljsi kot uni kupljen v Baby centru, tko da je za pogledat. Melody: čestitke za poroko. Prima, da sta se "opogumila" še pred prihodom malega sončka. Erderberee: to je pa super, da bi prišla z otročkoma na srečanje, ja pridite še ostale, ki jih že imate! Bety: od kod pa si ti?
|
|
|
|