Nepoznana -> RE: Septembrke 2009 - part.II (29.5.2009 5:48:51)
|
Dobro jutro! Petek je!! Evo, malo zajtrka [sm=smiley36.gif] [img]http://www.shrani.si/f/3Q/jT/402qxVpP/breakfastbedrose.jpg[/img] Sicer se moram pa tudi jaz pohvaliti, da sem imela v sredo morfologijo in z [sm=duda.gif] je vse ok. Sem bila prijetno presenečena, ker si je G vzela toliko časa, pa tko lepo nama je razložila (ja, moj dragi je bil zraven in prav nič ni komplicirala). Vse je v mejah normale (čeprav je bilo sprva rečeno, da je za 14 dni manjši kot naj bi bil), le na ledvički je videla nek zračni mehurček, ki se ji je zdel nekoliko prevelik, ampak baje ni hudega, ga bo pa za vsak slučaj bolj pozorno spremljala. Aja, bejbija je pregledala iz vseh mogočih strani in od nikoder ni priplaval lulček, torej bomo imeli [sm=rozacrtici.gif]. Ženski del naše družine je popolnoma navdušen, moški tudi, ampak še igra "užaljenost", ker so si želeli moškega potomca [sm=smiley36.gif]. Včeraj sem že dobila celo goro oblekic od prijateljice in sem jih potem cel večer prelagala, zlagala in občudovala. [sm=bravo.gif] Čez kakšen mesec bom naročila pa še posteljico in jogi pri recinkotu, pa nabavila kar je še potrebno - voziček, posteljnine še tud nimamo, pa cel kup drobnarij. Banjica: A katera ve kje bi se dobilo banjico, ki ne da ima samo odtok oz. čep v spodnjem delu, ampak tudi cevko za odliv vode?[sm=zmeden.gif] Imela bi namreč takšno, da jo lahko spraznim direktno v banjo, ne da bi morala polno prestavljati. Ne vem no... Ima to sploh kakšen smisel, da takšno iščem? Na kaj moram bit najbolj pozorna pri banjici? Stojalo nameravam imet... PS: Posteljnina: Dejte mi še nekaj svetovat...kako je s posteljnino? Kaj se mi najbolj splača? Nameravam kupiti en komplet pri Pikapolonici, da dobim not vse, od odejice, rjuhe, obrobe za posteljico... Kako hudo funkcijo ima baldahin? Naj povem, da bo posteljica stala tako, da ne bomo mogli hodit za vzglavjem, direktnega sonca ne bo... Nekak sem se odločila, da baldahina ne bom kupovala. Bom pa obrobo za posteljico, da se dete ne bo butalo ob stranice, če bo bolj živahne sorte. No, za ostalo posteljnino pa računanam, da bi kar dala naredit prevleko za odejico, pa rjuho, povštra pa itak ne rabijo, kolikor vem. A se da tudi samo rjuhico in prevleko za odejo dobit? Nikjer namreč nisem zasledila posamezno, samo v kompletih...
|
|
|
|