veselka -> RE: Septembrke 2009 - part.II (28.5.2009 10:31:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi Dan punce, kaj je novega? hmmm.. jzt mam pa 3D 8.6. in zdej k že pridno o tem debatirate komej čakam....joj pa še bo za počakat. drgač pa mam v ponedeljek redni pregled tako da bom vidla kepico našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. vam morm povedat da smo v Postojni v torek začeli z MŠ in da je blo nečloveško. sejna soba, 40 stopinj, 30 nosečk z partnerji, z velikimi bušiji, brez zraka....predavatelj ginekolog pa zelo monoton. v bistvu bi tako predavanje o nosečnosti in življenju nosečnice mogla slišat ko načrtuješ otroka oz v prvih dveh mesecih. kriza ččist. dns je drugo predavanje na temo porod in ogled porodnišnice. upam da bo bolj človeško. pa še dobro da dns niso take visoke temperature in bo mogoče tud tisto predavanje lažje zdržat. jzt sm tud za Anže ;) lep dan vsem. ja, sarchi, tko je to. nimajo ravno kapacitet za svojo popularnost, očitno. nas je bilo še več, celo stali so. se mi je pa zdelo zelo grdo takrat, da določeni očkati niso hoteli vstat, da bi se vse nosečke posedle [sm=zmeden.gif]. gospod ginekolog, ki bolj v svoj brk govori, je bil pa presneto začuden nad številom udeležencev. pa njegove prosojnice iz 70.ih so verjetno tudi vse ful očarale. verjetno ste bili še v ZD, potem pa se selite v dijaški dom al kako že. tam je več prostora, za odprta okna morate pa kar sami poskrbet. no, potem rata malo bolj zanimivo, ko imajo babice čez predavanje. čeprav predavanje o dojenju je blo meni kr neki, ker je bila tista babica precej redkobesedna, povedala je le kar se ji je zdelo povedat, če si pa kej vprašal dodatno je blo pa bolj tko tko. pa babice so si pri informacijah o prehrani doječih mater malo nevzklajene, tko da si na koncu lahko kar malo zmešan. prva babica je rekla za kup stvari naj jih ne jemo, ta za dojenje pa, da lahko vse jemo v kolikor otroček od tega nima krčkov. super mi je bla predvsem nega otročka (praktično predavanje), čeprav samo patronažna kaže, ker nimajo sredstev, da bi vsi delali. ampak je bila tista patronažna res fajn in se je super vživela v vlogo, prou videlo se je, kako uživa v svojem vsakdanjem delu in da res obožuje male [sm=duda.gif] [sm=smiley1.gif]. pa predavanje o negi zobkov mi je blo tudi fajn, sem se še zase naučila dosti [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|