Lenck -> RE: Septembrke 2009 - part.II (26.5.2009 15:41:34)
|
Pozdravljene! [sm=smiley1.gif] Kadarkoli pridem mimo, toliko načvekate, da se kar ustrašim in pobegnem [sm=smiley36.gif] Tako da vam bom le zaželela vse lepo še naprej [sm=bravo.gif] Kolikor vidim po zadnji strani, imate "probleme s kilogrami" [sm=zmeden.gif] Ojej... jaz sem se zredila že za dobrih 10 kg (toliko je bilo na zadnjem pregledu [sm=smiley36.gif]), pa noben niti muksne ne. Se itak vidi, da se ne zalivam v celo telo, kile pa pač kar letijo, pa kaj? Joj, meni se zdi kar grozno tole "tabeliranje" kil in vsega. Saj nismo vse enake. Evo, en primer - kolegica, pred nosečnostjo suha, med nosečnostjo +25 kg, po porodu šla večina dol, v parih mesecih pa je bila bolj suha kot prej! Jaz zase samo upam, da kaj konkretno preko +20 ne bo šlo [sm=smiley36.gif] pri moji višini je to ogromno [sm=smiley36.gif] ne vem pa, kje imam vse te kile. Zato se ne sekiram. In jem - ogromno. Tudi sladkarije. Žile - hja, kaj hočemo. Noge zatekajo, vročina pritiska... Pomaga hladna mokra brisača, ovita okoli dvignjenih nog. Čim večkrat noge višje od riti, pa zmerno gibanje z nogicami [sm=smiley1.gif] Aja, pa postarala sem se vmes, sem 26 zdaj [sm=smiley36.gif] Nakupujem pa še ne (ni financ, ni prostora kam dat, ni moči hodit po trgovinah), pa tud spol bo presenečenje. Tudi, če bi hotela vedet, beba drži z očkom in skriva, tako da ga še pregoljufat ne morem [sm=jezicek.gif] Je pa precej boleča tale moja nosečnost - bom resno premislila, preden bomo spet kaj seksali doma [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Saj se hecam - samo še tedne odštevava, kdaj bomo spet lahko. Več kot pol smo že dali skozi [sm=jezicek.gif] Ah, še glede MŠ - kar sem šla, je... eh, nima smisla. Glede poroda vem zdaj samo to, da moram ubogat, ubogat, ubogat, bodo že povedali, kaj, dragi pa ne sme biti pijan; glede nege otroka vem celo, da ga je treba umit; glede dojenja zdaj vem, da je koristno; na predavanje o telovadbi pa nisem mogla, ker sem imela ravno zobarja - modrostni zob je bil pač bolj nujen. [sm=zmeden.gif] Upam, da so druge MŠ boljše, ker tale meni (razne morda dela predavanja o negi otroka) ni dala prav ničesar.
|
|
|
|