altaja -> RE: Septembrke 2009 - part.II (26.5.2009 12:29:42)
|
Baby blue: v nosečnosti niso ravno priporočljive raznorazne kremice proti celulitu - no, če sem te prav razumela to itak ni taka kremica ampak je za masažo, to povem čist tko. Jst uporabljam vse čim bolj naravno, tako da se mažem z naravnim kokosovim oljem (tist k je tud za jest), umivam pa se najraje samo z vodo (drugače pa z naravnim milom), parfumov v nosečnosti ne uporabljam,.. Pa tale Gariner mi je čist sumljiv.. že šampon mi je totalno preagresiven.. Jst bom napovedala vojno celulitku in ostali nadlogi po nosečnosti in dojenju Prej je bila debata o kilogramih: ja, moji tud naraščajo, ampak se mi zdi da nič prehitro. Je že tko da se mormo zredit, ni pa po mojem čist tko kot so včasih rekl, da se je za dva. Vseeno je potrebno skrbeti za zdravo, uravnovešeno hrano, z veliko tekočine. Jst jem vse, tud sladko, čeprav prej nisem bila sladkosneda. V tej pasji vročini pa mi tako in tako paše lahka hrana, solatke, sadje in vooooodaaaa. Uporabljam samo olivno olje in zelo, zelo malo soli. Pa nikoli nisem lačna, bog ne daj! Pa sem vseeno mogla dat tadolg test sladkorne čez [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (no, takrat me je sladoled malce zavedel, zdaj si ga privoščim veliko, veliko manjkrat). Če se mamica med nosečnostjo preveč zredi, in to pomožnosti zaradi slabe prehrane, to tud za otročka ni uredu. Vse mora bit v neki normali. Čeprav...praviš da si se zredila 6 kg...no, jst sem se do prejšnjega pregleda mislim da tud - zdaj je že več, pa se mi zdi to popolnoma normalno! Ajde, ne bi rekla če bi do 25. tedna pridelala 25 kg.. Eni res pretiravajo, drugi so pa preveč ležerni do tega. Je pa tud nekaj, ene nosečnice so polne vode in majo tud zarad tega več kg...kolegica je šla iz porodnišnice z -12 kg!!!!!!! Važno da se ti počutiš ok in da je dete zdravo! Majkuš dolgovezim - no, ubistvu sem hotla povedat da nobeno pretiravanje ni zdravo: tisto kjer se zredijo premalo in tisto, kjer se zredijo preveč. Kje so pa te meje pa bog pomagaj, ne da se jih spravit v razpredelnico, kot je ugotovila Larilu, ker je vsako telo drugačno. Jst sem prav ponosna na svoje nosečniške obline. Moj buši je prav seksi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|