JaLuca -> RE: Septembrke 2009 - part.II (20.5.2009 11:48:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA Eno vprašanje kake so vaše izkušnje ko ste bile na bolniški, jaz tega res nisem vajena in ker se drgač dobr počutim, me težko spraviš da bom ležala in me je G danes čudno gledala ko sem rekla, a res potrebujem tri tedne staleža. ker je nekaj me spraševala še kok imam dopusta, da bi nekaj skombinirale da bi bila kr skozi doma. Kako je z inšpekcijo? Ker da pa sem cele dneve doma, se mi res zmeša. No hvala vsem ki ste držale pestke. Pozdravček Jaz tudi na začetku bolniške v mesecu marca, no ja prva dva tedna sem res dopoldne šla malo počivat oz. sem bolj spala, potem kuhanje, popoldne pa z dvema žulikama. Ampak potem sem se lotila generalne stanovanja, potem letanja za papirologijo, oz. sem probala tisti dan vse uredit, ko sem imela pregled, ali pa sem nasla bolniški list v službo, ker te sem imela vsaj opravičilo, da me ni bilo doma. Za vikend pa tak grem popoldne malo k njegovim ali mojim. Zdaj pa zjutraj mali spravim v vrtec, potem v miru zajtrk, pospravim (vsak dan igrače, pa cote se tak vsaki dan perejo), nato je mogoče malo miru, potem priprava za kosilo, sem tudi imela ful obdobje, ko sem skoraj vsaki dan pekla peciva, pa včasih tudi pečem kruh, malo sem na vrtu, ob dveh grem po mali in nato sem tak bolj kot ne sama z njima, pa tudi nimam potem časa, da se 5 min v miru vsedem, pa gremo na sprehod, igrišče, notri kake igrice, kopanje,...se kar nabere do devetih ko zaspita. Čeprav ima najmanjša zadnje čase neke prebliske in ne bi zaspala, potem pa le zaspi kot ubita in jo skoraj vsakokrat zjutraj budim za vrtec. Ko pa je vikend, pa štart ob šestih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Na začetku mi je bilo hudo, ker sem bila navajana res ubijalskega tempa, zdaj pa mi kar paše po eni strani, da dopoldne naredim kar mislim, potem pa se ukvarjam z njima, in sta tudi bolj vesele volje, kot pa da sem prišla in službe pa za štedilni, potem pa sta tak spale ob osmih, ker sta se zbujale pred pol šesto. Edino na začetku mi je bilo še najbolj hudo in grozen občutek ko sem bila doma, tamali pa v vrtecu, ker drugače, ko sem bila doma, sta bili tudi onidve.
|
|
|
|