JaLuca
|
Pozdravljene se vam nisem javila 4 dni, sem samo utegnila vas malo prebrati, za kaj več me pa razgrijački nista pustili. Sta bili 4 dni doma. Vidim, da pridno nakupujete, jaz še vrečk nisem pogledala, sem pa se odločla, da bom počasi začela delati prostor. samo najprej morem shrambo prečistit (dokler se lahko tam znotraj gibam), da potem iz predsobe kaj noter zložim, pa iz spalnice in dnevne sobe kaj v predsobo, pa tam narediti prostor, v glavnem vse prelagat in premeščati. Samo najti morem prostor za vse, pa ga tak ni več, samo ene pol leta, potem pa bo boljše. Ker pa bomo še sigurno polovico zime tukaj, morem paziti, kako vse zložim, ker je pozimi ful vlage po stenah (sploh zadno leto - stari blog, uničena fasada), tako da res morem paziti, da cote ne bodo vlažne oz. plesnive. In potem mi zmanjka prostor za hoditi.Torej prvo čiščenje, potem pa pride na vrsto priprava za . Bom dopoldne delala sama, počasi, je tako celi dan v službi (prosti čas posveti pri hiši), mali pa sta tec dopoldne v vrtecu. Popoldne pa sem z njima. Je J. prvič prispala pri tetkah oz. pri babici in dedeku, iz sobote na nedeljo. Je že enkrat probala pred tremi tedni pa so jo pripeljali ob 4 zjutraj. Je bila včeraj tako tečna. Navajena se je hitro vstati, spati pa so jo dali 3 ure kasneje kot ponavadi, pa še v soboto zjutraj smo šli V MB malo na sladoled in sprehod. Smo še L. kupili sp. perilo in še eno dvodelno pižamo, ker je začela hoditi res zdaj intezivno na kahlico. Samo za spanje še damo plenico, pa čeprav je to jutro imela suho in je šla takoj na kahlico lulati. Bomo vidli, če bomo za ponoči tudi lahko umaknili. Pa saj sem že s tem zadovoljna, da čez dan nima več plenice in se mi je želja izpolnila, da bo do septembra brez plenice čez dan. Betty11 mi imamo tako mokro, da še na vrt komaj stopim. Zelenjavo pobiram samo ob robu. Papirje na CSD grem urejati naslednji teden, danes teden dobim potrdilo od G. pa še te zadnja plača (junijska) oz. bolniška mora biti vpisana. Srečanje lepo se imejte punce, pa da ne bo dežja. Pod glavico imam vedno podloženo plenico, pri jogiju imam še zraven nepremočljivo podlogo. Rubin - za Gajo in Zojo, tebi pa veliko . Če ti kaj pomaga, od kolegice brat, se je pred 18 leti tudi rodil v 26 tednu in sem bila predkratkim pri njej na obisku in je njen brat (zdaj sploh ko ga nisem videla 2 leti) pravi možakar. Naj ti to da upanje, da bo vse vredu. Zdaj pa se morem končno spraviti k delu.
|