|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
28.6.2009 21:41:25   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

uf, gledam ticker, pa vidim, da lahko grem že ta teden na CSD urejat za paket user posted image  user posted image , ne vem kaj si nej mislim, prehitro gre tole, se vidi, da je drugič, pa ni časa študirat na vseuser posted image

Tanik, le dej slikice gor ...sem fuul firbecuser posted image

uf, jaz sem se pa že kar 10 dni nazaj spravla tole urejat, ker me roki kar ob živce spravljajo in potem se raje lotim zadeve prej, da imam mir, da me ne more nič presenetit... tudi očetovstvo sva takrat uredila.

mah, če je pa skoz dež, pa ne morem it peš.user posted image

moj je pa včeraj kupil flaške (če bo scenarij kot prvič, potem ne bo veliko mleka), via posodice za shranjevanje mleka, hrane itd. (od M. mi še zdej pridejo ful prav za zamrznat kakšno juho), nastavke za dojenje. Zdej pa samo še jogi, multi mam komprese za prsi in plenice aja pa modrc za dojenje, potem bi pa znalo biti to to, kar se "nujnih" stvari tiče.
AJA, pa eno igračko, da jo bo imel (kao prva igrača), M. ima enega medveda in ga vsepovsod zraven vlačiuser posted image

Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
28.6.2009 22:13:05   
veselka
naša dosedanja "pridobitev" user posted image user posted image

user posted image
kompletki

user posted image
perilo

user posted image
atijev izbor user posted image

user posted image
atijev izbor 2 (spodnji), darilo od sodelavke (zgornji)

user posted image
babica pletla: dekice, leva za posteljico, desna za voziček

user posted image
babica pletla 2

user posted image
babica pletla 3

user posted image
babica pletla 4

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
...tiste tri podolgovate flašice spodaj je ati kupu v Nemčiji za svojo bodočo rožico user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
28.6.2009 22:14:31   
škorpijončica
Tulpek, poslala sem ti zasebno sporočilo, če bi se rada dobila že kaj prej..jst bom tud od zjutraj do 5ih čakala...

Hej punce, sem se učila in nisem bila nič na forumu... pozdravček vsem

Rubin
, držim pesti za malo Gajo, pa Zojo tudi, seveda...res upam, da se bo vse dobro izteklo, prav grozno mi je, ko pomislim na to, kaj si vse preživela ta dva tedna. Vsi smo s tabo in se velikokrat spomnimo nate...Vse dobro ti želim.

SE VIDIMO JU3 :)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
28.6.2009 22:49:56   
Mat3ja22
LP

Rubin
drži se....ne morem si predstavljat kako ti je!! Držim pesti za malo Gajo in Zojo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
29.6.2009 6:01:46   
Erdbeere
Dobro jutro user posted image

Danes sem pa jaz prva, izvolite user posted image , druge slikice ne znam prilepit user posted image

Sem že skoraj 1 uro pokonci, ker ne morem spati. Upam, da je samo začasno, ker dva meseca je pa mal huda tud zame, da bi že ob 5-ih vstajala.

Ja jaz tudi upam, da se vidimo danes, pa tudi upam, da ne bo deževalo. Ker je vseeno lepše, če je vsaj oblačno kot da dežuje. Jest bom z enim majhnim bušijem pa dvema nadebudnežema, da me boste prepoznale user posted image

Zdej si pa šibam glavo posušit, sem si jo že oprala. pa kuhinjo grem v red spravit, da bom potem ko pridem domov spet isto lahko delala, ker je moja princeska sama doma, no pa mož in pol vse ostane nepospravljeno, beri posoda v koritu, namesto v pomivalnem....

En lep dan user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
29.6.2009 7:09:19   
sontschica
dobro jutrouser posted image

Rubin tudi jaz vsak dan mislim na vas in držim pesti, da punčki prebrodita najhujšeuser posted image user posted image user posted image
nekatere urejate že na CSD - jaz sem pa vedno mislila, da lahko šele 60 dni pred PDP-jem. no sej jaz bom pa v začetku julija...

meni je pa že cel vikend ful slabo, kar sili me k bruhanju, čeprav na koncu ne spravim nič iz sebe. upam, da je samo prehodno tole stanje, da ne nakazuje na nič hujšega in da se bo kmalu uredilo.

torej srečanje končno bo. jujpiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
29.6.2009 7:29:30   
ja.lo09
Jutro!

Rubin lepo da si se oglasila, kljub težkim dnevom, ki jih prestajaš. Pri meni ni dneva da nebi pomislila nate in na tvoji pikici. Držite se in da bi se vse hitro uredilouser posted image user posted image user posted image .

Jaz pa sem čisto panična, čeprav ne vem če je že čas za paniko. Zadnje čase je moj dojenček bil zelo dejaven in vedno v gibanju. Tako je bilo še tudi v soboto dopoldan. Potem pa naenkrat nič. Včeraj v nedeljo, ga cel dan nisem nič čutila, ampak zares nič. Tudi če sem se vlegla na bok, kar ga je vedno motilo. zopet nič. Tudi ponoči nič, ponavadi pa ker ne morem spati, sem vedno kaj čutila. Že včeraj zvečer sem bila kar v joku, čeprav mi moj user posted image  pravi da še ni razloga za paniko. Ampak danes pa ga še vedno nič ne čutim.
V petek pred dopustom imam še kontrolo, ampak ne vem če bom tako dolgo zdržala. Pa saj ne vem, kam naj grem, če k svojemu G ali direkt v porodnišnico.
Kaj mislite, da pretiravam ali je že res razlog za paniko.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
29.6.2009 7:42:42   
altaja
Jutroooo,

evo, jst tud že eno uro strašim pokonci..

Ja.lo09: v katerem tednu pa si? Načeloma bi mogla vsak dan vsaj malo čutit user posted image . Kakšen dan so gibi bolj intenzivni, drugič manj. Škoda živcev da se obremenjuješ. Pojdi do svojega G in povej kako je, pa bodo srčka poslušal, naredil kak UZ in vse bo jasno. Ne se bat it pokazat pa razmišljat kaj si bodo tam mislili al pretiravaš al ne. Zato jih pa mamo, da se vpraša, da se pove,... Nič panike zganjat ker itak da je vse ok, sam pojdi se prepričat da boš lepo mirna in uživala še naprej.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.6.2009 7:47:41   
kepica
Dobro jutro punce

Rubin. user posted image  držim pesti za tvoji mali borki in upam, da boste kmalu vsi skupaj doma in brez skrbi.

ja.lo09 jaz na tvojem mestu ne bi čakala in bi se šla takoj v porodnišnico pokazat. V tem obdobju moraš otroka že čutit vsaj 10x na dan. Pa ne misli, da zganjaš paniko, ampak pojdi že zato, da boš mirna.

Tanik, Veselka lepo sta vse dokumentiraliuser posted image  Imate že veliko pripravljenega. Jaz pa še nič. Čakam, da pridemo z morja, potem pa veselo v akcijo.

Še 4x grem v službouser posted image  Jupiuser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 29.6.2009 7:48:20 >

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
29.6.2009 8:41:12   
Bety11
Če slučajno niste prebrale zgodbo o rojevanju v avtu, pa evo sveže prilepljeno...

//////////////////////////////////

Skuštrana, rok avgusta 2009

He,he...Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav lepa izkušnjauser posted image

Najprej pa hvala za vse čestitkeuser posted image

No, vse je šlo zelo, zelo hitro..Še noč prej sem bila pri HuAniti na rojstnem dnevu, domov sem prišla ob 2 ponoči user posted image user posted image
Se spravim spat, spala sem kot top do 8 zjutraj, ko me zbudila Liza in se ni še nič dogajalo. Nato pa me je okoli 9 zagrabilo veliko sranje - beri driskauser posted image in malo kasneje še minimalno špikanje ala menstrualni krči...Zbudim možeka, da je pa to morda to,no, morda, morda pa ne..Kdo bi vedel. Vmes sem letela še ene parkrat kakat, hm, še dobro da nisem malčka kar v wc stresla, glede na kasnejšo brzino njegovega izletanja v zunanji svetuser posted image No, v glavnem, zbudim moža, da bova morda morala it, on in mama sta oblekla starejša dva mulca, ki sta cel čas hodila okoli mene in mi nosila raznorazne stvari, Liza je spraševala milijon vprašanj glede rojevanja, pa še malo mucko mi je nosila kazat...Mene pa bolelo, vse bolj in bolj...Tega, da pri meni popadki niso šolski sem itak že navajena, ko se začne se začne na full, ampak na takšno hitrost pa tudi jaz nisem bila pripravljena. Moj načrt je bil - znebiti se otrok, da bo mir, potem pa lepo v miru doma predihavati popadke, ko bo pa ura okoli 11,12 pa bova šla v porodnišnico...Imela sem namen priti v porodnišnico čim kasneje, da se izognem ( za mene) nepotrebnem klistirju in britju in tistih birokratskih vprašanj, ki me tako živcirajo ( pa saj vam vse piše v materinski knjigiuser posted image user posted image )...Ampak..Eno je načrt, drugo pa realnost. Ob 10 sem z zadnjimi močmi nataknila hlače, majco in japonke in komaj prišla do avta...Potem pa - žuruser posted image user posted image Bolelo je že full, popadki na par minutk, med popadki sem pa samo razmišljla, če se otrok rodi ga lepo vzemi, zavij v brisačo in ga daj na trebuh...Da ga ne bo zeblo...Potem pa spet popadek...Pa spet in spet...Mož me je spraševal kako boli, pa sem mu rekla da je to šele stopnja 3 od 10user posted image user posted image Si je mislil da itak umiram...Nisem umirala, ampak rojevala.user posted image Nekje pri tabli Celje- naj povem da imam do porodnišnice cca 20 min vožnje-  me zagrabi prvi tisti res veliki, boleči popadek ( za 10) in čutim da ne bom mogla več držat, sem pač potisnila. Že takrat sem med nogami začutila takšno kepo, pomislim, joj glavica..Povem možu, on reče, ne, ne, ni, ni...Še malo pa bova tam. Ampak ni šlo, od rojstva našega Otona so naju ločili le še 3 popadki, od tega je bil eden pred vratarnico ( ubogi vratar, je baje tako hitel vrata odpirat, hm, kaj pa hoče drugega, ko sem jaz kar tam vlekla dol hlače user posted image user posted image ) in takrat sem že full čutila glavico...No, v tistem prideva pred vrata porodnišnice, itak, zunaj full ljudi, mož leti v porodno naj pridejo pome in pride ena tipica z vozičko in želi, da se prestavim nanjuser posted image Bolj ko ji jaz govorim, da je glavica zunaj in da bom rodila takoj, bolj me ona želi prestavit na voziček...Itak da ni šlo, leti sestra nazaj gor po še več sester in dokler so one prišle nazaj je bilo vsega konec...Jaz sem se samo zadrla možu, M prihaja, on je rekel, ne, ne, ni še, se obrnil in potegnil otroka ven...In to je bilo touser posted image Vsa bolečina je naenkrat popustila,baje so začeli ljudje full ploskati, jaz sem se počutila full močno, mož je držal pravkar rojenega otroka, ki je ravno zajokla...Konec dober. vse dobro. Sreča v sreči ,je komentirala moja cimra iz porodnišniceuser posted image Potem so prišle ven sestre, hm, so imele kaj videtuser posted image Letele so nazaj gor po babico, da oskrbi popkovino, nato so me naložili na voz in v porodno sobo. Doktor Veber je komentiral, no, lepo, nimamo nič dela ste že vse naredili samiuser posted image Mož je bil itak glavna atrakcija, sestre in babice niso mogle verjet kako junaško se je držal...On pa je rekel samo, kaj sem pa mogel..Ali pomagat al pa zbežatuser posted image user posted image No, če bi zbežal bi jih že slišal od meneuser posted image user posted image Na koncu se je celo spomnil in prinesel v porodno sobo komplet za odvzem matičnih celic, jaz sem v vsej evforiji na to čisto pozabila...In celo to nam je uspelo narediti, res, uspešen porod ni kajuser posted image
Sem imela s seboj tudi porodni načrt, ki se je v CELOTI uresničil - čimbolj naraven porod, no, edino da želim roditi v avtu, tega pa na njem ni bilouser posted image

Če sedaj strnem vse za nazaj je bil porod super, najboljši do sedaj. V avtu sem se naštimala tako kot sem želela sama, pač glede na razpoložljivi prostor(noge na armaturkouser posted image user posted image ), cel čas sem sedela, nihče mi ni mahal pred očmi s tisto iglo, da mi bo prepiknil mehur ( voda mi sploh ni odtekla, ampak je počasi odtekala med porodom), nihče mi ni stalno govoril kako se naj obrnem, itd,itd...Skratka, mož je vozil, jaz pa rojevalauser posted image user posted image V miru in pod škrabljanjem dežnih kapljic...user posted image

//////////////////////////////

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
29.6.2009 8:47:24   
kepica
Tole pa je zgodbauser posted image user posted image  Bravo Skuštrana za pogum in da se je vse izteklo tako, kot se morauser posted image  Kapo dol, resuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
29.6.2009 8:49:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

dobro jutrouser posted image

nekatere urejate že na CSD - jaz sem pa vedno mislila, da lahko šele 60 dni pred PDP-jem. no sej jaz bom pa v začetku julija...

jaz imam samo še 66 (oz. 67) dni do konca, to bo pa v bistvu ta teden

Drugače pa dobro jutro, danes sem ful slabo spala, vse me je srbelo, moj se je  v mene tiščal, mali je stokal, jaz sem baje težko dihala (ja če pa moj pametn ded vsa vrata zapreuser posted image , da ni zraka not), grrrr

< Sporočilo je popravil barika -- 29.6.2009 8:51:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 2712
29.6.2009 8:51:36   
altaja
uuuu, tole pa je zgodba za vnuke user posted image Bravo, res user posted image Vsa čast!

Bemtica, si sploh ne predstavljam...boljš da mojmu ne dam tega za prebrat...uglavnem, takoj ko se začne šibam u porodnišnico.

Si kr predstavljam tistga k je avto pucal user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
29.6.2009 8:56:01   
Tanik
Dobro jutro,

altaja
no kar potrudi se za danes da se vidimo.

veselka ful lepe cotke. kako to da so tvoje slike tok majhne? jaz sem moje dala na net (shrani.si) in potem sem na forum. kje si kupila te kompletke pa hlačke? pa včeraj sem ti poslala ZS.

Rubin, držim pesti vsak dan in vsak dan se spomnim na vas user posted image
ja.lo09 jaz še zmeraj čutim vsake toliko kot utripanje. ne vem pa v katerem tednu si.
bety11, sem včeraj prebrala zgodbo-rojevanje v avtomobilu, mislim pestro user posted image . sem mojemu takoj povedala in potem lih nekam greva pa sem se jaz vsedla za volan pa pravi da bo on vozil.pa sem se kar čez sedež presedla in pravi: a vadiš kako boš rodila user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
29.6.2009 8:59:11   
baby blue
dobro jutro...

Joj koliko stvari imate nekatere že nakupljenih... user posted image user posted image Pri nas se tudi posteljica počasi polni s cunjicami in podobnimi zadevami...  Midva imava tudi po večini vse od bebe jou k so tak luštne stvari... user posted image user posted image

Rubin. mislim nate in na tvoji princeski user posted image user posted image

tista zgodba o porodu v avtu bo pa zanimiva za otroke in potem kasneje za vnučke user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
29.6.2009 9:10:23   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

veselka ful lepe cotke. kako to da so tvoje slike tok majhne? jaz sem moje dala na net (shrani.si) in potem sem na forum. kje si kupila te kompletke pa hlačke? pa včeraj sem ti poslala ZS.

na shrani. si je kopirala iz mesta, kjer piše ...za forum s predogledom oz. nekaj takega.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
29.6.2009 9:11:08   
Bety11
Popravek: Skuštrana je imela rok junija 2009.user posted image ...Možgančki user posted image

Rubin...Nikakor ne najdem njene porodne zgodbe...user posted image  Prav zanima me, kako se je vse odvijalo....Verjamem, da je zdaj najhujše in je vprašanje, kaj še vse bo....Ni konec skrbi...
Zato vam vsem ponavljam, ....vse tisto, kar sem vam že večkrat napisala.....

Ja.lo.09....hmmm...Jaz bi šla takoj na pregled v bolnico....Držim pesti, da ni nič hudega....

Rutar...Ali je to na Rudniku? Kje ste dobile cenejše pajacke? Pa avtosedež, stolček in voziček?

Jaz imam do konca še polne 3 mesece in večinoma si pišem na papir, kaj moram še dokončati.

Koliko pa dobiš denarja namesto paketa od CSD-ja?

Moram vam še enkrat povedati, da me nosečniški pas rešuje....Zakon je!!!user posted image ...Celo v gozd po jagode sem se odpravila....

Dež...Žal mi je, ker ponekod poplavlja in je toča....Samo pri nas komaj da kaj zmoči...In si odahnem, da mi ni treba nič zalivati....Kaki mi je odvrgel čisto vse plodove letos, tako je suho.

LP

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
29.6.2009 9:13:07   
ja.lo09
Danes sem začela z 28 tedenom, saj sem že čisto nora. Malo prej se mi je že zdelo da se je nekaj premaknilo, pa ne vem če se je zato ker jaz to tako čakam ali se je zares. Moj G dela danes popoldan, bom vseeno šla tja.
Mogoče pa se bo zdaj zbudil in začel zopet veselo migat in brcat.

Aja, super zgodbica, ko sem jaz šla prvič rodit ( ponoči), so ravno popravljali železniško progo in je bila cesta zaprta. Moj je skočil iz avta in jim razlagal da gremo rodit in da mora prit mimo. Pa si videl moške kako znajo poprijet za delo in kako so hiteli in umikali zaporo, da sva prišla mimo. Potem so stali kot v sprevodu in nama mahaliuser posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
29.6.2009 9:14:11   
sontschica
Betty11 tole je zgodba od Rubin - napisala jo je pa pri vprašanja o dvojčkih

Najprej seveda iskrena hvala za vse vzpodbudne misli in želje, so mi v veliko pomoč v teh težkih časih.

Moja zgodba pa je takšna: v petek se mi je očitno odluščil čep, nato so so se kar hitro začeli popadki in smo šli v bolnico. Tam so me priklopili na ctg, popadki so se stopnjevali. Dr. je naredila uz, kjer je ugotovil, da je Zoja v stiski in da ima zelo slab utrip. Še vedno pa sem bila popolnoma zaprta. Dali so mi na izbiro ali takoj cr ali mi dajo injekcije proti popadkom in injekcijo za pljučka. Izbrala sem slednje, pod pogojem, da me spremljajo na ctg-ju in da je stalno z menoj ena od babic. Zoji se je utrip popravil. Vendar so se popadki samo stopnjevali, v roku 15 min. sem bila odprta že za tri cm. Ob popadkih je Zoji utrip padel pod 80, zato so se odločili za urgentni cr. Novice drugo jutro so bile kolikor tolikor vzpodbudne, Zoja je celo sama zadihala in sta bili stabilni. Potem pa so se začele težave. Obema so počila pljučka, Gaja ni odvajala vode in se ji je nabirala v telesu, obe sta v ponedeljek imeli možganske krvavitve. Vendar je v torek šlo na bolje. Zoji so se pljučka takoj popravila, krvavitve so se resorbirale, dočim pa se Gaja še vedno bori za življenje. Ledvičke so ji sicer začele delat (seveda vse s pomočjo aparatov in zdravil), krvavitve se pa ne resorbirajo in tudi s prebavo ima težave. Zoja že prebavi 2 ml mojega mleka.

Seveda, se je pojavilo vprašanje zakaj, je prišlo do tega. Ampak nihče ne ve. Dr. mi je dejal, da je pri dvojčkih, sploh enojajčnih pogost pojav, da se porod začne prezgodaj, pri meni pa je možen razlog tudi ta, da je bila Zoja v stiski.

Kakšni so občutki na intenzivni in v P, ko imajo vse mame pri sebi otroke ti pa ne, se ne da opisat. Meni je bilo grozljivo. Zato sem želela čimmprej domov v objem svojih dveh srčkov. Mala miss me je zelo pogrešala, seveda tudi jaz njo in je bila presrečna, da pride mami domov. En dan prej sta se z možem pogovarjala, da pridem, pa ga vpraša, ja kaj pa dojenčici, a njih bom pa kar tam pustila? Da bosta brez mame? Čisto sami, bosta žalostni in bosta jokali. Nato je začela neutolažljivo jokat. Sva ji potem vse razložila. Ubošček mali, kako je skrbi. Ker sta na intenzivni, ne more k njima in to povzroča dodatni stres, ker ju ne more videt in pobožat.

Jaz hodim 2x na dan k njima, ju božam, se pogovarjam, jima pripovedujem, koliko ljudi stiska pesti za njiju in da sem ponosna, da sta me izbrali za mamico. Obe se odzivata na moj glas in dotike, Zoja je zelo živahna, brca, miga z rokicami, dviguje ritko, tudi Gaja se trudi.

Jaz resnično upam, da nam bo uspelo in bosta šli septembra obe domov.

Vam drage moje pa želim, da ne boste nikoli izkusile tega, kar doživljam sedaj jaz, ker ni hujšega kot biti mama, brez otrok ob sebi ter, da bodo otročički čim dlje na toplem pri vas.

Še enkrat hvala vsem, ki  mislite na nas v teh težkih trenutkih.

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
29.6.2009 9:15:03   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

na shrani. si je kopirala iz mesta, kjer piše ...za forum s predogledom oz. nekaj takega.

aha. jaz sem pa dala tisto drugo. hvala.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
29.6.2009 9:16:59   
sontschica
tale zgodba o skuštrani in njenem otonu je pa res zelo zanimiva...prava atrakcijauser posted image user posted image user posted image to se bo še dolgo govorilo.

ja.lo09
probaj naredit enih par počepov, če pa še vedno ne bo nič, pa raje pojdi kar h G. sej zato pa so tam, da nam pomagajo, svetujejo in nas pomirijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2721
29.6.2009 9:19:05   
baby blue
veselka šele sedaj vidm da bosta najini bebici spali v istih posteljah user posted image user posted image user posted image Midva imava tudi tako user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2722
29.6.2009 10:00:20   
jasmina in tadej

Jutro user posted image !

Jst mam sam eno vprašanje?

Po celem trebuhu so se mi spustili neki fleki,ki full srbijo a ve katera kaj naj bi to bilo?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.6.2009 10:07:19   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Jutro user posted image !

Jst mam sam eno vprašanje?

Po celem trebuhu so se mi spustili neki fleki,ki full srbijo a ve katera kaj naj bi to bilo?

jaz nimam pojma kaj bi to blo, pa si kej mažeš bušija s kremo ali oljem? lahko, da imaš ful suho kožo, pa zdej se še razteza, tako da...

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
29.6.2009 10:09:22   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

jaz nimam pojma kaj bi to blo, pa si kej mažeš bušija s kremo ali oljem? lahko, da imaš ful suho kožo, pa zdej se še razteza, tako da...

Po moje ni od tega ker si 2x dnevno mažem trebuh!

Joj!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?