|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko...
6.5.2009 11:47:52   
sakuL
nevem. rekla bi da bi.

Ampak se spomnem ene stvari (ene šole ) življenju, ksem za neko stvar vedno gorvila, to pa nebi naredil aza nič na svetu, pa sem glih to naredila tko da....

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.5.2009 11:52:09   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Bom pa drugače vprašala - koliko pa vas je sploh pripravljenih že življenje spremeniti oz. prilagoditi otroku?
Sem bila ravno na vezi s frendico, ki nenehno poleg babice čuva sestrinega otroka, da lahko sestra 'tera biznis', ker ji je pač sekira v med padla
S tem, da ne zan+mudi nobenega žura s kolegicami ta mamica (kolegice so brez otrok), obvezno ob petkih ven...
Namesto z otrokom pa proste urice preživi raje v rekreaciji sama s seboj, da bo fit
Ne obsojam, občudujem skoraj, da so nekateri lahko tako flegma
Čeprav ok, ta babnica kao študira, opravlja prakso, nekatere pa deco dajo skoraj v rejo, le da je lišp na mestu
Tako da, rija, jako neusmestno vprašanje je toleuser posted image

a medve poznave eno ta isto osebouser posted image  

in na njo se nisem spomnila ob vprašanju.....ja, res, neumestno user posted image

Obstaja še tretja sestra zgleda. user posted image  Tudi jaz poznam nekaj podobnega.user posted image

tri sestre in pol rr- ja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.5.2009 12:35:30   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ampak pri otroku se mi zdi, da to ni da bi se lepega delal, zato nisi nič dober - to je tako, kot če bi rekla, da sem dobra zato, ker sem rodila.

--------------------
Po eni socio/biološki teoriji, je reševanje lastnih otrok (mišljeno pravzaprav lastnih genov) precej egoistično dejanje.

Skratka, svojega otroka bi reševala vedno in zmeraj prvega, brez izjeme. Potem verjetno sebe itd...
Imeli smo grozljivo izkušnjo, ko je bilo moje dete majhno- v glavnem v zadnjem hipu sem skočila pred avto in dvignila dete v zrak, avto pa je butnil vame (hvala dobri sreči, z majhno brzino). Mene je samo dodobro stolklo, kako bi pa dvoletnega otroka, še danes ne upam pomislit user posted image ...) Ampak kljub temu, da sem padla na havbo in potem na tla, sem držala svoje dete do konca v rokah... In vem, da bi ga zmeraj, če bi bilo treba!
In da bi kakšnega SS- ovca ubila z golimi rokami, če bi bilo treba...user posted image

Hočem reči, da smo srečni (zaenkrat), ker živimo v svetu, kjer nam ne umirajo naši ljubi pred nemočnimi očmi...

ROŽICA

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.5.2009 12:36:55   
Anonimen
Hočem reči, da smo srečni (zaenkrat), ker živimo v svetu, kjer nam ne umirajo naši ljubi pred nemočnimi očmi...

user posted image

..in na toplem v udobnih foteljih modrujemo kaj bi, če bi....

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
6.5.2009 12:53:06   
mateyka
In da bi kakšnega SS- ovca ubila z golimi rokami, če bi bilo treba..

jah, punči RožicaI, to je pa wishful thinking. mogoče je figure of speech. ali pa samomor. v vsakem primeru nimaš šans. sej to je najhuje pri takih stvareh (a la diktature, vojna..), da ne moreš spremenit nič v tistem trenutku.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 55
6.5.2009 12:56:38   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

In potem zopet jaz rečem kako gre za svojemu poslanstvu nedoraslo osebo, nakar se vključita Misek in Ronja, Ssevin je tukaj da dobaci kako provokacijo, klasični pozadinci pa iz drugega plana papajo kokice in brazdajo čelo, v najhujših primerih pa se trudijo skalpirati sebe samega...

Friško je še, friško...

--------------------
Čao, Che Guevara user posted image !
Mi je bilo malo znano tole pisanje...Ampak, nema veze, samo da te pozdravim bytheway user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
6.5.2009 13:00:52   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
--------------------
Čao, Che Guevara user posted image !
Mi je bilo malo znano tole pisanje...Ampak, nema veze, samo da te pozdravim bytheway user posted image .

ROŽICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

a tebi je tudi to pisanje mučo znano?

sem že spraševala ali se je kakšen Tjazy reinkarniral, samo ne dobim nobenega odgovora....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 57
6.5.2009 20:11:02   
Rožica I
Nč bat, ni Tjazy user posted image ! On je na enmu drugmu forumu user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 58
6.5.2009 20:16:31   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

In da bi kakšnega SS- ovca ubila z golimi rokami, če bi bilo treba..

jah, punči RožicaI, to je pa wishful thinking. mogoče je figure of speech. ali pa samomor. v vsakem primeru nimaš šans. sej to je najhuje pri takih stvareh (a la diktature, vojna..), da ne moreš spremenit nič v tistem trenutku.

----------------------
Ja, valjda govorim le hipotetično, samo sem ziher, da ne bi stala v vrsti tako, kot ubogi Židje user posted image  in gledala, kaj počno zverine z ljudmi... Enemu najmanj bi iztaknila oko, pol pa naj me razštelajo po mili volji...user posted image
No, malo preveč sem noter padla, se pač približuje Polna Luna v Škorpijonu user posted image .
Vseeno pa sem vse opisano prej mislim resno. Upam pa, da mi tega ne bo treba kdaj uresničit in doživet user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 6.5.2009 20:17:04 >

ROŽICA

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
6.5.2009 21:17:35   
ronja
Po eni socio/biološki teoriji, je reševanje lastnih otrok (mišljeno pravzaprav lastnih genov) precej egoistično dejanje.

Ja, Dawkinsa sem imela v mislih. Zato pa pravim, da to ni moja dobrota, če bi dala srce ali pljuča ali kar bi se pač dalo presadit za svojo pikico, če bi rabila. Pač ona to rabi in če ji lahko dam, valjda da daš, saj so tvoji geniuser posted image . To se mi zdi, da se da razmišljat tudi takole iz naše situacije, ker je pač opcija (samo če se že fentaš, zato,da boš dal organ, je treba pazit, da ga pri tem ne poškoduješ, to se mi zdi največji problem pri vsem skup...)

V vojni ne vem, kako bi reagirala - glede na to, da imam otroke, se verjetno ne bi preveč špilala heroja in bi probala prit čimboljše skozi, samo da bi otroci preživeli...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 60
15.5.2009 10:20:38   
moja malenkost
Edina stvar ki bi jo naredila brez premisleka in ta trenutek, če bi bilo potrebno, bi bilo dati življenje za moja dva sončka.
Če tega ne bi naredila, na koncu ne bi bilo ne njiju in ne mene, saj bi me to ubilo.

In mislim, da edino vsaka prava mati misli resno, ko pravi, da bi za svojega otroka dala življenje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?