|
RE: Upam, da ta odločitev ne bo potrebna niko... 5.5.2009 23:34:42
|
|
|
|
sanja nk.
|
hmm kakšna debata, itak bodo vse napisale, da bi žrtovale. Samo ne verjamem nobeni , ker sem že doživela nekaj hmm kako naj rečem, groznega Ko sem bila še najstnica smo z klapo odšli z hidroplanom v Genovo iz Benetk, vse super na poti, nakar se je pred prehodom v Genovsko ožino, kjer so rade nevihte naredila na hiter nevihta, bolj orkan...vse je bilo tako na hiter, da si sploh težko dojemal, ljudje , ki so se že pakiralali , no smo se , za izkrcanje..je kmalu doletel šok. Valovi so bili zelo veliki, zato smo moali ostati na odprtem, no to sem potem izvedela , ladjo je premetavalo, ljudje so kričali, skakali, kej takega še nisem doživela in resno je izgledalo da gremo na dno, zato so ladijski delavci skakali že k reševalnih...itd. uglavnem, kar sem takrat videla, ne bom nikoli pozabila, prej srečne družinice, so bile kot največji sovražniki, otroci jokali, starši so pa namesto da bi jim pomagali, mirili, so jih odganjali od sebe, to je prev težko opisati, prov videlo se je kako je bilo vsem samo da rešijo sebe...grozno... na srečo se je potem vreme uneslo po nekaj časa , tako da je ladja poškodovana pristala, samo potem gledati te ljudi kako jim je zdaj žal do otrok in partnerjev.....res ne moreš tega razumeti, prej morilski pogledi , zdaj jok..od sreče ali ne vem česa ...talrat sem si rekla , jaz sigurno ne ....tako da lahko rečem, dam svoje življenje za svoja otroka, glede izbire, če pa bi mogla izbirati med mojima dvema, da lahko samo enega obdržim, te odločitve ne bi zmogla, ker bi nato še sebe vzela..ker z tako vestjo ne bi mogla živeti....saj je izguba otroka, izguba samega sebe.
|
|
|