|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 13:29:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje ste kupile...?
14.5.2005 13:44:34   
Jančika_
Kovterček imamo en, kupila sem ga v Ikei za male pare (13€). Dekice sproti v akcijah v Mercatorju, mislim, da so bile okoli 500 sit:zmeden:. Obrobo imamo eno, belo, brez prevleke, pralno, kupljeno v Arielu za 5 jurjev. Posteljnina je prav tako iz Ikee, dva seta sta čisto dovolj, za smešnih 10€.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje ste kupile...?
14.5.2005 14:55:40   
M i s h k a
...odejica...eno veliko v akciji v Rutarju (3.200), razrezala na pol, naredila odejico iz preostalega dela pa obrobo za posteljico, kupila blago na kg in zašila posteljnino (2x)in baldahin ter oblekla obrobo. Koliko bomo pa tega potrebovali še ne vem. Naredila sem malo več prevlekic za vzglavnik in rjuhic ;)
...dekica: kupila flis na kg in obrobila z satenastim trakom... :)
:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje ste kupile...?
14.5.2005 15:20:47   
Anonimen
Najboljšo odejico od vseh, kar sem jih imela, sem kupila v Arielu in to tako, ki ima na eni strani bombažen jersey, na drugi pa bombažen flis. Take mehka in elastična, na eni strani temno modra z našitim slončkom, na drugi pa droben moder karo. To je bila Tiborjeva druga koža kakšno leto njegovega življenja. Ostale sem pa v glavnem v Toysu kupila. Obrobo okoli posteljice, baldahin in prevleko za kovterček sem tudi kupila v Toysu, vendar sem obrobo pozneje naredila še sama (zaradi prostora med jogijem in posteljico je morala biti debela).

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje ste kupile...?
14.5.2005 15:20:55   
Jessy
Midva sva kupila v Arielu:
- kovtrček za zibko (zelo lep, svetlo rumen z medvedki) od Katja&Alen za 3350 SIT
- kovtrček za posteljico (tudi lep, rumen s slončki) od Katja %Alen za 4990 SIT
- 3 delni komplet: zaščita + prevleka za kovtrček + prevleka za povštrček v isti barvi kot kovtrček, tudi od Katja & Alen za 6990 SIT

Sva bila pred tem v Baby Centru, pa je bilo precej dražje od tega, kar sva dobila midva.

Odejico pa dobim od sestre, ki jih je dobivala prek telegrama in so res lepe, kvalitetne in uporabne. Odejico za v voziček pa je dala tašča, ki jo je sama skvačkala še za mojega :love: in je tako lepa, da sem se naravnost zaljubila v to odejico, pa še v enakih barvah je, kot bo voziček - očitno je že pred 31. leti vedela kak voziček bo imel njen vnuček/vnukinja.

Po moje ni treba kupovati odejice, ker boš zagotovo dobila s telegramom kakšno, čene naj ti jo pa :love: pošlje s telegramom :)-!

Prevleke za kovtrček bom jaz imela največ 3, saj jih izmenično pereš in sušiš. Po potrebi bom pa še kako nabavila. Kje bom to kupila še ne vem. Malce raziskujem in optimistično upam, da jih najdem tudi v kaki trgovini, ki ni otroška, saj zna biti kaj cenejše. Zaenkrat mi še ni uspelo. Še vedno mi ostane Ariel, kajti BC ima tudi prevleke dražje.

lp, Jessy

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje ste kupile...?
14.5.2005 15:40:09   
Anonimen
Vse v Ikei, zelo kvalitetno in poceni. Če imaš namen kupovati še druge stvari (posteljica, previjalnik, igrala, oprema za otroško sobo), se splača do nje. V bližini so ponavadi še kaki drugi trgovski centri, v katerih lahko najdeš tudi obleke, vozičke,...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 19:44:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?