Jessy -> Kje ste kupile...? (14.5.2005 15:20:55)
|
Midva sva kupila v Arielu: - kovtrček za zibko (zelo lep, svetlo rumen z medvedki) od Katja&Alen za 3350 SIT - kovtrček za posteljico (tudi lep, rumen s slončki) od Katja %Alen za 4990 SIT - 3 delni komplet: zaščita + prevleka za kovtrček + prevleka za povštrček v isti barvi kot kovtrček, tudi od Katja & Alen za 6990 SIT Sva bila pred tem v Baby Centru, pa je bilo precej dražje od tega, kar sva dobila midva. Odejico pa dobim od sestre, ki jih je dobivala prek telegrama in so res lepe, kvalitetne in uporabne. Odejico za v voziček pa je dala tašča, ki jo je sama skvačkala še za mojega :love: in je tako lepa, da sem se naravnost zaljubila v to odejico, pa še v enakih barvah je, kot bo voziček - očitno je že pred 31. leti vedela kak voziček bo imel njen vnuček/vnukinja. Po moje ni treba kupovati odejice, ker boš zagotovo dobila s telegramom kakšno, čene naj ti jo pa :love: pošlje s telegramom :)-! Prevleke za kovtrček bom jaz imela največ 3, saj jih izmenično pereš in sušiš. Po potrebi bom pa še kako nabavila. Kje bom to kupila še ne vem. Malce raziskujem in optimistično upam, da jih najdem tudi v kaki trgovini, ki ni otroška, saj zna biti kaj cenejše. Zaenkrat mi še ni uspelo. Še vedno mi ostane Ariel, kajti BC ima tudi prevleke dražje. lp, Jessy
|
|
|
|