Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: katar,kapljice za nos!prosim nasvet 3.5.2009 23:58:25
|
|
|
|
pipic
|
Kupi razpršilo za nos Jah viroza pač mora minit
|
|
|
|
RE: katar,kapljice za nos!prosim nasvet 4.5.2009 6:36:28
|
|
|
|
end1
|
glede dajanja kapljic, starejšo sva oba držala in je nekako šlo, se je pa tudi mali upiral ko je mel 6 m in je bilo hudo. mi smo plastičen del kapalke stisnili in je šla kapljica takoj ven. Upam, da ozdravite, da te potolažim, mi se z dojenčkom zdaj bo 8m borimo že od 5m, ko je dobil vodene koze. Je pa zdaj skoraj super.
|
|
|
|
RE: katar,kapljice za nos!prosim nasvet 4.5.2009 10:02:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 glede dajanja kapljic, starejšo sva oba držala in je nekako šlo, se je pa tudi mali upiral ko je mel 6 m in je bilo hudo. mi smo plastičen del kapalke stisnili in je šla kapljica takoj ven. Upam, da ozdravite, da te potolažim, mi se z dojenčkom zdaj bo 8m borimo že od 5m, ko je dobil vodene koze. Je pa zdaj skoraj super. Ja, se strinjam, plastični del kapalke stisneš in kapne, ni treba čakat. Recimo pri Bivacyn kapljicah. Punce, ne mi zamerit, ampak ne vem, kaj je to katar Pomagajte mi razjasniti pojem, mogoče bom našla kak nasvet.
|
|
|
|
RE: katar,kapljice za nos!prosim nasvet 4.5.2009 12:48:04
|
|
|
|
_andreja_
|
jaz tudi ne vem kaj je to katar... drugače pa v lekarni prodajajo kapalke za delanje kapljic in nabavi tisto ... si lahko prej vanjo posrkaš in potem malega primeš... glede dajanja kakršnega koli zdravila otroku te pa popolnoma razumem, kajti mi smo imeli iste probleme, dokler jih nisem enkrat slišala kakšne posledice mu lahko pusti nepravilno in nedajnanje zdravil... seveda sem bila potem užaljena in sem morala krepko popucati po svoji glavi, s tem da se mi je tudi otrok smilil ko je tako fejst jokal... od takrat nimam problemov,otrok mora zdravilo dobiti in pika otroka primem tko da ne more nič ne brcat ne krilit z rokami še glave ne more obrnit in začnem dajat zdravilo, ene 3x-4x mi bruha poli pa poje, s tem da je problem 2 dni potem pa že sam odpre usta in popije brez pregovarjanja, in tp lahko počnem samo jaz, ati mu še danes ne spravi zdravila vanj. še potolažim te in ti povem da bo iz meseca v mesec boljše samo vztrajna moraš biti, vso srečo in da se čimprej pozdravite
|
|
RE: katar,kapljice za nos!prosim nasvet 4.5.2009 12:52:55
|
|
|
|
_andreja_
|
še to bi rada povedala da odkar mu redno dajem zdravilo, pa naj bo to sirup za izkašljevanje, ali pa doma narejeni smerekovi vršički, smo dosti bolj zdravi!! pred tem smo pa iz enega antibiotika v drugega, iz bronhitisa v bronhitis... skoz skoz skoz lani je celo zimo kašljal, pa kr ni bilo dobr, letos pa praktično ne vemo kaj je bolezen
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?