|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POLNA VPRAŠANJ...
26.5.2009 14:31:11   
mateyka
makes no sense to me - tudi če morajo dozoreti, to je tko kot pri jogurtu imho, več različnih rokov maš in bojo isto "dozoreval", imaš pa več "rokov uporabnosti", če večkrat kot na 2 dni.. npr. namesto dveh datumov "uporabnosti", maš 6 user posted image
poleg tega je nožnica kisla in več spermijev je not, manj je kislo okolje, aka okolje je zaradi tega bolj prijazno za spermijev (če jih je več)?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.5.2009 14:59:21   
Lenck
Tudi jaz sem večkrat slišala razlage (tudi od zdravnikov, ki so tako svetovali "neplodnim" parom), da seks vsak dan ne pomaga, ker je bolje, da 3-4x na teden. Menda zaradi količine spermijev, ki se naberejo, in se tako poveča možnost oploditve, pa še bolj da so zagnani user posted image Menda to rado pomaga tudi zato, ker se pri parih, ki se dlje trudijo, pri moškem zaradi stresa (da mora "zaplodit" dete, in potem lahko seks postane le še lov za otrokom) zmanjša količina "dobrih" spermijev. Enako se zna zgoditi ženski z jajčeci. Zato tudi vedno poudarjajo, da kolikor težko je že (in to ve vsak, ki se trudi), je najbolje odmisliti in se ne sekirati... ampak realizacija tega seveda ni lahka.

Sicer pa nama ne bi uspelo brez ene čisto trapaste zadeve. Namreč, po vsakem spolnem odnosu sem zelo močno krvavela, pa ni čudno, če noben obešenec ni prišel do svoje ljubice... no, naslednji mesec pa sem vsakokrat, ko sva imela odnose (na ovulacijo nisva mogla računati zaradi zmešanega ciklusa) bodisi nekaj časa ležala, ponoči pa kar spala z zvito blazino pod ritjo - saj veste, noge v luft user posted image Je takoj pomagalo, zdaj sem že fajn okrogla user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.5.2009 21:24:48   
malajka84
Nama še vedno ni uspelo..no zdj čakam....kaj bo 6.junija....drugč bom pa še jst porbala...blazino pod rit...pa svečo delat:) karkoli...sam da rata!!user posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.