|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Recept za večjo možnost zanositve
3.5.2009 19:32:38   
malajka84
Zdravo!
Sem oziroma sva bolj nova na tem firumu, pa vseen upam, da ni narobe, da sem novo temo odprla....tudi midva se trudiva za novega člana. Stara sva 25 in že nekaj mesecev delava na tem, da bi nama uspelo, pa žal še nič,..je kak "recept" kaj in kako, da je več možnosti??

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.5.2009 19:03:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POLNA VPRAŠANJ...
3.5.2009 19:38:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Zdravo!
Sem oziroma sva bolj nova na tem firumu, pa vseen upam, da ni narobe, da sem novo temo odprla....tudi midva se trudiva za novega člana. Stara sva 25 in že nekaj mesecev delava na tem, da bi nama uspelo, pa žal še nič,..je kak "recept" kaj in kako, da je več možnosti??

na žalost ni nekega recepta če bi bil bi bil tale forum zelo prazen in vedno pol samega veselja, tako pa so na žalost tle tud razočaranja.... ampak treba je bit pozitiven in ko si najbolj na dnu se pobrat in gledat naprej... tu smo pa predvsem zato, da si dajemo podporo in da navijamo en za druzga, da nam je lažje....
obakrat sem zanosla po v povprečju 2 leti truda in ni šlo brez kemikalij pa vendar imam 2 prekrasna sončka in nič koliko solz sem pretočla, ko so me punce tolažle in mi dajale nova upanja.... aja pa obakrat sem zanosla ko sem si najmanj misla četud sem jemala klomifen..... prviš smo bli s prijatli na morju in smo sam se skos fino mel in res nisem imela časa razmišljat da je O. drugič pa sma renovirala kuhinjo in sploh ne vem kdaj smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti da vama čim prej uspe, če vama pa v 1 letu truda slučajo ne pa stopi do G

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.5.2009 19:40:34 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2009 19:57:55   
ljupka
Probaj ,na ta način kokr sem jaz,bila sem stara 23 ,ko sva prvič probala,neiskušena,pa nam ni ratalo 8 mesecev.Pol nam je njegov bratranc svetoval nosečniški kolendarček(to je dobro če ne veš gdaj imaš ovulacijo.)Dobiš ga ob časopisu nosečnost.Znjegovo pomočjo sem že dvakrat zanosila,za v tretje pa še čakam..Je popolnoma enostavno gor vse piše.user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2009 20:00:12   
LANA123
obupat se ne sme!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2009 16:55:45   
T3JK4
Ljupka... hvala za to o nosečniškem koledarčku... Dostikrat sem to že videla na policah s časopisi, vendar si nikoli nisem mislila, da zna biti to uporabno.
Tudi mi2 se že 3 mesece trudiva na user posted image . Bova poskusila še s tem, čeprav še imava čas. Vendar sem neučakana, pač moji starosti primerno (24).

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2009 17:01:47   
Čebel@
nama se je prijelo ko sem rekla:bo ko bo in evo user posted image .......ne bodi neučakana(vem da je težko)ker so "komaj"3 meseci minili........poskusi s koledarčkom in sprosti se

upam da čimprej zagledaš + in da dobišuser posted image

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2009 18:31:24   
ljupka
Vsi mislimo da imamo čas,toda ta tako hitro mineva,lepo da si se mlada odločila za otroka.Moji jajčniki niso glih ziher,zato bi rada do 35 leta,naredila to kaj planirava,to so 4 srčki,sedaj delava 3.Prvega sem imela pri 24,druzga 27 in sedaj 30.Ko se nam je najman dalo se je prijelo.Nesmetauser posted image vsak dan ampak vsak drug dan ,mene je podučil sodelavec ,ki ima 4 otroke,ko sva tako se je prijelo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2009 18:45:24   
čebelca2
baje da refošk pomagauser posted image user posted image , to je blo na eni temi napisano

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2009 10:49:36   
T3JK4
Hvala.
Kako pa se uporablja ta koledarček... koker sem vidla, je to koledarček, ki prikazuje razvoj zarodka.. Sem sploh pravega gledla?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2009 10:57:18   
majalina
jst mislim, da ti rabis koledarcek ovulacije, ki ga imas tudi na tej spletni strani!

srecno in lp!

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2009 15:38:37   
ljupka
Je razvoj zarotka,je pa tudi napisano prvi dan zadnje menstruacije,potem ovulacija in oploditev označenih je devet dni gdaj je možna ovulacija takrat vsak drug danuser posted image ,potem je označeno gdaj delat test ,prvi UZ ....Dvakrat mi je ratalo.Sedaj pa še nič ne vem.T3jk4 poskusiti ni greh.user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2009 9:52:19   
pokica_
Nam je uspelo v 1. poskusu, s tem, da sem si natančno izračunala datum ovulacije in sma takrta lepo na morju pridno user posted image čisto usak dan,...no malo sma še tist termin podaljšala, ko je blo pa tako fajn. user posted image  
Saj je lepo in prav slončkat, kadarkoli, neglede na ovulacijo, ampak če si res želiš zanosit, imaš edino takrat verjetnost da zanosiš.
Srečno!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2009 14:53:15   
dreamhorse
Meni je pa moja g rekla, naj čimmanj razmišljam o tem, ker bolj planiraš slabše je... uspelo mi je v četrto... 2x sploh nisem razmišljala o tem, 3 menstruacija me je razočarala, v četrto pa sem bila tako jezna, da sem upala, da ne bo... pa je bilo... Drugače pa .. off record... jaz sem delala stoje.... heh... baje ne smeš seksat tako, da si ti na njem...
Pa veliko sreče....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2009 15:18:31   
anabelaana
pri vsaki  to racunanje drugace vpliva.Bostina ce z fantu ne sexata vsak oz vsak drug dan je fajn da si izracunas plodne dneve da bos priblizno vedela kdaj aktvino slončkatuser posted image glede na to da jaz telovadim vsak dan mi je G rekla da nima smisla racunat kdaj bo Ovulacija,saj s tem sem potem se bolj napeta in nervozna.prjesnji mesec sem si naredila izracun in tistih 5dni v mescu sem bila tako nesproscena stalno sem imela to v galvi,tk da js ne racunam nic vec lepo delam tko ko do zdj cim manj mislim na tom boljse jeuser posted image
lp

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2009 15:31:52   
tejčit
Jaz mam menstrualni kolendarček ga najdeš na www.menstruacija.si.Men je super

(odgovor članu anabelaana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2009 11:07:29   
Fama
Midva sva si tudi nekaj časa pomagala s koledarčkom ovulacije, ampak ker se ni še nič zgodilo (npr. user posted image  :) ), sva si zdaj nabavila Clearblue monitor za spremljanje ovulacije (plodnosti). Ena sodelavka je brala forume na tujih straneh in jo je prepričalo, da si ga je potem tudi sama naročila po internetu. No, potem sva se pa še midva z mojim odločila, da probava to varianto, škodit ne more user posted image , predrago pa tudi ni, še posebej, če nama končno uspe user posted image . Bova videla, kaj bo, ampak kot pišejo tam na forumih, so ene zanosile že prvi ali drugi mesec uporabe monitorja, ker ful natančno pokaže, kdaj je treba v akcijo user posted image .
No, bomo vidli, ampak sva bila pred tem včasih že kar naveličana in utrujena od  user posted image  dan za dnem, zdaj sva se pa prepustila "čudežni tehniki" in čakava na rezultate user posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.5.2009 11:14:07   
S*
Fama jaz tudi upam da vama bo sedaj uspelo.

Me pa zanima kje si to stvarco naročila in koliko stane? Ker se tudi sama odločam da bi si kaj nabavila, sicer imam sedaj O teste ampak ne pomagajo, tako da...

(odgovor članu Fama)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.5.2009 11:54:18   
Fama
S*, hvala za dobre želje user posted image , enako velja tudi zate. Tudi midva si zelo želiva, da že končno uspe.
Sodelavka je brala ameriške forume in je tam našla link pa si naročila ta monitor (je bilo 240 dolarjev, ampak ji ni bilo treba plačat carine), midva sva pa želela ujet prvi dan menstruacije (da nama ne bi bilo treba čakat še en mesec) pa se je zato mudilo, da dobiva to čim prej. Malo sva poguglala in potem videla, da to prodaja celo nekdo na Bolhi in sva kupila kar tam, imajo pa npr. tudi v nemških lekarnah in se da pri njih naročit preko interneta. Monitor je bil 120 evrov, ampak potem rabiš še posebne testne palčke (so pa 30 evrov, naj bi zadoščale za dva cikla, ampak midva sva optimista in računava, da nama bodo zdaj že po prvem ostale user posted image ). Ampak glede na to, koliko denarja, časa in živcev sva že vrgla v razne vitamine, kapljice, preglede in vse to, sva se kar odločila, da poskusiva še s tem. Ravno par dni nazaj nama je monitor pokazal, da je čas za user posted image in zdaj čakava user posted image  ...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.5.2009 10:46:31   
čebelica77
Čau Katjuša!

Tudi jaz sem nova na forumu. Z možem se že 8 mesecev trudiva glede otročička... Zdaj sva dobila napotnico za LJ, pa imava pregled šele septembra tako, da bo že 1 leto!!
Zanima me glede KLOMIFENA??? Kdo ti ga predpiše in kdaj? Ga dobiš šele, ko se eno leto trudiš, moraš dati skozi preglede v LJ in ga šele potem dobiš, ali ti ga lahko že prej osebna gin. predpiše?
Že večkrat sem slišala, da pomaga, pa ne vem kdo ga predpiše...
Zanima me tudi naslednje: če ima katera podobne izkušnje, ali je že ginekolog delal kake preizkave ( hormonske, UZ RODIL) ALI SO VAM KAR DALI NAPOTNICO ZA LJ in ti preostane samo čakanje, ker je dolga čakalna doba- v mojem primeru 5 mesecev. user posted image

Lp                     

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.5.2009 14:26:19   
Anonimen
mi2 se trudiva skoraj 2 leti. po letu in pol neuspelih poskusov mi je ginekologinja naredila ultrazvok, vse je bilo ok, predpisala mi je Klomifesn, ki (kjub moji naravni ovulaciji) še bolj spodbudi ovulacijo. po 3 mesecih jemanja še vedno nič, naredila mi je hsg pregled (prehodnost jajcevodov)-vse BP, čisto! moj user posted image  je mal spermiogram, ki je prav tako BP! ginekologinja mi je konec aprila še enkrat predpisala Klomifen za 3 mesece, in nama dala napotnici za v Lj. naročila sem se, in junija imava že prvi obisk. do takrat veselo user posted image  in upava da nama sploh ne bo treba u Lj. Ginekologinja je pač rekla, da se tu njena pomoč konča, in naju napotila tja, da naju še podrobneje pregledajo. stara sva 25, ampak nihče naj na govori da sva še mlada. če bi vedela da bo tako, bi se lotila otročka spočet že pri 20. Ampak sva optimista. zgleda da psiha dela svoje (službe, zidava hiše,...)!!! počas bo poletje, pa bo odlkooop, pa akcija. user posted image

Želim ti veliko sreče.

(odgovor članu čebelica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.5.2009 14:33:57   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: čebelca2

baje da refošk pomagauser posted image user posted image , to je blo na eni temi napisano

Pol pa hitro po eno gajbo. user posted image

Večkrat vas berem, pa vseeno ne vem, zakaj bi naj v času ovulacije user posted image  "samo" vsak drugi dan?  

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.5.2009 15:07:27   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Probaj ,na ta način kokr sem jaz,bila sem stara 23 ,ko sva prvič probala,neiskušena,pa nam ni ratalo 8 mesecev.Pol nam je njegov bratranc svetoval nosečniški kolendarček(to je dobro če ne veš gdaj imaš ovulacijo.)Dobiš ga ob časopisu nosečnost.Znjegovo pomočjo sem že dvakrat zanosila,za v tretje pa še čakam..Je popolnoma enostavno gor vse piše.user posted image user posted image
A na netu tudi nogoče obstaja?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.5.2009 16:11:50   
mateyka
cel mesec, 3-5x na dan, brez "vikendov" - ni da se ne prime user posted image na primer poletni na dopustu, romantične počitnice v dvoje, najbolje samotni otoki ali kaj podobnega user posted image živahna mesta samo odvračajo pozornost user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.5.2009 17:53:05   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: čebelca2

Pol pa hitro po eno gajbo. user posted image

Večkrat vas berem, pa vseeno ne vem, zakaj bi naj v času ovulacije user posted image  "samo" vsak drugi dan?  

Jaz sem zasledila tako razlago: v času ovulacije naj bi user posted image 'samo' na dva dneva zato, ker spermije v ugodnih pogojih preživijo, oz. 'počakajo' na ovulacijo, od nekaj ur do nekaj dni (odvisno od njihove kvalitete). In prav zaradi večje kvalitete, naj bi jim pustili 'dozoreti'... user posted image
Je pa seveda odvisno od vsakega para posebej.

Srečno! user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.5.2009 18:04:10   
aleunam
Zanimivo user posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.