simonas -> Srečanje uspelo! (14.5.2005 8:56:16)
|
Dobro jutro punce:rozica:! JA SREČANJE JE DEFINITIVNO USPELO:bravo::bravo:! Hvala za lepa darilca... 100% prijetno presenečena...:rozica: Nisem pa vas resno vzela glede peciva - drugač bi še jaz kaj spekla. Se vidi, da zadnje čase malo špricam RR. Bom pa drugič... Vidim, da ste se kar zadržale! Lepo, lepo!!:) Jaz sem že v službi. V ponedeljek imam inšpekcijo, pa malo čekiram papirje, če je treba še kje kaj skopirat in priložit pa take sorte... Neža pa že verjetno hruško vozi:)-:)-:)- Tudi jaz bom moje fotkice obesila gor, pa čeprav jih je bolj malo:ups:, a mi bo morala ena dati navodila, ker tega še nisem počela. Drugač pa bom takoj ko utegnem - obljubim:ups:. Včeraj sem šla po :love:, pol pa sem kar zaspala, ker sem vedela, da bo danes treba zgodaj vstat... Če mi katera pove kako, jih morda že jutri uspem gor obesit. Imam pa še dva filmčka, ki pa jih ne morem dat gor. če jih želi katera videt, jih lahko poskusim zazipat in poslat na mail - ampak to drugi teden, ko ne bom več v taki gužvi... Nič punce, šibam jaz delat... Bom še kaj na RR pokukala, če je kaj novega... tačas pa lep dan:rozica: Simona
|
|
|
|