Špelka -> Srečanje uspelo! (14.5.2005 11:33:06)
|
Haha, na temo Nannn... :)-:)-:)- Tudi tebi in cmokecu hvala za družbo na poti domov, toda, hm, hm... Sem rekla da se moram s tega mal pohecat, ker je blo res zanimivo. Torej nenosečke pripravite se za: 1) izreden mraz v avtu z namenom preprečevanja slabosti:)-:)-:)-. 2) za pogosta ustavljanja, marsikdaj zaradi nuje tudi na nemogočih in nevarnih (:zmeden:) krajih. 3) če tudi to ne pomaga imejte s sabo kup robčkov in vrečk - saj veste zakaj. :)-:)-:)- No, tako je če gre človek na pot z dvema nosečkama. :)-:)-:)- Ampak je sreča da je bla cmokec že čez to, da je že v naprej predvidevala Nannnino počutje in preprečila najhujše. :)-:)-:)- Pa Nannn in cmokec, ne zamert, ker mi je pot z vama res fuuulll hitro minila in sta bili sijajna družba, kot tudi VSE punce na srečanju. :bravo::bravo::bravo: Samo - zelo poučno za (še)nenosečko. HVALA VSEM PUNCAM ZA RES IZREDNO SREČANJE IN ZA IZREDNO DOBRA PECIVA, CMOKECU IN NANNN ŠE ENKRAT ZA IZVRSTNO DRUŽBO IN VOŽNJO, CMOKECU ŠE POSEBEJ KER MI JE PONUDILA PREVOZ. :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|