|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 10:15:30   
Nannn
oooo jutro punce :bravo:...zdele zlezla iz postle...vse ste super fajn...resnicno sem se imela zelo lepo in se ze veselim naslednjega srecanja...sladice pa itak zelo dobre...vceraj sem hotla se se tuki mal javit pa ni slo...mi je bilo prevec slabo...zdele bo treba pa eno :kava: spit...in iti ven zunaj klice soncek...sibam mal fotke pogledat...cmokec in spela hvala za potrpezljivost na poti domov...

:kuza::kuza::kuza: Nannn

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 10:18:47   
Nannn
a lahko gesla na mail plissss....

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 10:22:16   
cmokec
:)-:)-:)-:)-:)-:)-, pa še kdaj.

jaz sem se imela tudi mega super. Pa kolk sem se nasmejala. Vesela sem, da sem vas spoznala, res ste super. Pot vsekakor ni bila zamanj.

Astra je dobro organizirala, še po MB naj je iskala, kje smo obtičale. :ups: Slaščice so bile zelo dobre. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sedaj pa čakam, kaj je naredil čarobni petek in držim :miska::miska::miska::miska::miska: za dobre novičke. :)-:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 10:22:37   
Anitka
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Drage moje :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: hvala vam za lepo druženje, zabavo in klepet - z eno besedo - bilo je N:rozica:E:rozica:P:rozica:O:rozica:Z:rozica:A:rozica:B:rozica:N:rozica:O:rozica:!

Upam, da se še kdaj dobimo v podobnem številu.

Sva pa imeli s Tio malce smole na poti domov, ker je bila kot je že ona povedala neka nesreča in sva v nepremični koloni stale 45 minut :grrr::grrr::grrr:

Še enkrat hvala Astri :rozica::rozica: za organizacijo, Špelki :rozica::rozica: za obesek, Cmokcu :rozica::rozica: za obesek, Emamair in njenemu :love::rozica::rozica: za fantastično :torta: in pecivo, Koali :rozica::rozica: za zelo okusno pecivo, Frizerki :rozica::rozica: za vlogo fotografinje ;) in vsem skupaj :rozica::rozica::rozica: za dober čvek.

Vsem, ki niste prišle pa je lahko fajn žal ;)

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:17:46   
Špelka
O, Marička, hujše moje slike pa še ne! 8) Tolaži me samo, da ste me včeraj vidle v živo, če ne bi še mislili, da hoče kakšen zapoznel dinozaver met otroke! :)-:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:33:06   
Špelka
Haha, na temo Nannn... :)-:)-:)-

Tudi tebi in cmokecu hvala za družbo na poti domov, toda, hm, hm... Sem rekla da se moram s tega mal pohecat, ker je blo res zanimivo. Torej nenosečke pripravite se za: 1) izreden mraz v avtu z namenom preprečevanja slabosti:)-:)-:)-. 2) za pogosta ustavljanja, marsikdaj zaradi nuje tudi na nemogočih in nevarnih (:zmeden:) krajih. 3) če tudi to ne pomaga imejte s sabo kup robčkov in vrečk - saj veste zakaj. :)-:)-:)- No, tako je če gre človek na pot z dvema nosečkama. :)-:)-:)- Ampak je sreča da je bla cmokec že čez to, da je že v naprej predvidevala Nannnino počutje in preprečila najhujše. :)-:)-:)-

Pa Nannn in cmokec, ne zamert, ker mi je pot z vama res fuuulll hitro minila in sta bili sijajna družba, kot tudi VSE punce na srečanju. :bravo::bravo::bravo: Samo - zelo poučno za (še)nenosečko.

HVALA VSEM PUNCAM ZA RES IZREDNO SREČANJE IN ZA IZREDNO DOBRA PECIVA, CMOKECU IN NANNN ŠE ENKRAT ZA IZVRSTNO DRUŽBO IN VOŽNJO, CMOKECU ŠE POSEBEJ KER MI JE PONUDILA PREVOZ. :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:36:19   
puncica
:bravo::bravo::bravo: madona kolk vas je blo, na naših srečanjih jih nikol ni tolk:((. Drugače pa tud jst sem sama ugotovila geslo:)-

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:39:43   
cmokec
Špelka je napisala tako, kot je res bilo, pozabila pa nekaj pripisat.;) Takoj, ko bo zanosila, jo čaka vožnja z nama, da si malo razgledamo to našo lepo Slovenijo. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
In midve z Nannn bova neizmerno vesele njene slabosti, ker bova vedle, da je s pikico od Špelke vse v najlepšem redu. Postanki bodo seveda tudi zate Špelka. :love::love::love::love:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:43:18   
pika74
Jst sm pa dons čist not v organizacijo ohceti padla.

Zdele sm si fotografa skor zrihtala... sam obleke pa še zmer nimam:ups:.

Ajoj - pa skor 12 je že ura. Sej so že povsod zaprl štacune:(.

Punce, pomoje bom na konc res brez kiklce:((:((:((

:rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:49:10   
Špelka
:)-:)-:)-:)- Cmokec, ja res, pozabla... Ampak vse potrpim, tud vožnjo z vama, sam da bo 1)ratal 2)se obdržal. :bravo: Ampak glej da ne pozabš na svoje besede, zdej mamo tud priče, ker jest se že veselim, da se ponovno peljem z vama, pa tud če šele čez par let - te bom kr poklicala. ;) :)-:)-:)-

P.S.: Pa še neki, kar smo se zmenile - takrat vama dam tud za rundo al pa dve, k bosta vedve lahko že kakšnega nagnle, ne! Jest bom pa zraven mekca pupala. ;)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:50:52   
Špelka
Ah, tud jest mal nenaspana :ups: Mekca = mlekca

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 11:54:10   
cmokec
Če drži, pol drži. :)-:bravo::)-:bravo::)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 13:15:04   
GoYa
jst bi tudi slikce vidla, pliiiiiiiis.
pa ne vem kaj bi lahko bilo geslo :zmeden:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 13:15:29   
GoYa
jst bi tudi slikce vidla, pliiiiiiiis.
pa ne vem kaj bi lahko bilo geslo :zmeden:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 13:26:45   
GoYa
pogruntala 8)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 13:51:16   
pika74
a mene si že najdla vmes:)-:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 13:54:41   
GoYa
ja, ku bi vedla, katera je katera.:zmeden:
lahko pa predvidevam katera tička si :)-:)-

aja, po moje vem katera je bambi, ker je bla ena :nosecka:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 13:57:15   
pika74
tista, k ma MM štumfe:)-:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 14:00:45   
GoYa
aha, pol vem :)-:)-
z belimi supergi, ne

moram zdej šibat na kosilo. je prav fajn, ko kuhajo mame :)-:)-:)-
čez en mesec se pa poročim, pa mojmu ne bom znala nič skuhat. misliš, da me bo vzel:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 14:24:55   
tia
Goya na žalost se motiš,Pika74 ni tista s belimi supergami,je una ta zraven z MM.
Na srečanju nas :nosecka: bilo kar 4,pa še verjetno kakšna + ,saj so v tem tednu v pričakovanju :modri:.:)-:)-:)-:)-:)-

Vse ,ki niste bile zraven vam je lahko žal,kajti vse punce so prave.

Grem malce :muca::zaspan: ,saj noč je bila kratka.

Ema še moj je rekel,uh kakšna dobra :torta:.A sem mu dala le košček,ostalo sem pojedla sama.Za recept se priporočam.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 14:26:33   
emaa
obljubim jutri, se bom potrudila

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Srečanje uspelo!
14.5.2005 17:22:40   
GoYa
:ups::ups::ups: tia, sem spregledala ostale nosečke...oprosti mi :ups::ups::ups:

verjamem, da ste se imele fajn in da so vse punce :bravo:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......