Sanjska (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pilar -> Sanjska (13.5.2005 22:29:18)

čer,...jst tud moslim, da jo je Erjavec moral službeno branit, ampak Miša je pa čist konc....

Pilar -> Sanjska (13.5.2005 22:29:52)

moslim = mislim

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 22:31:19)

Khm, če je neka super truper intektualka, a ne bi bla potem v kaj višjem letniku na faksu pri tolkih letih? Hm:zmeden:

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 22:31:19)

Khm, če je neka super truper intektualka, a ne bi bla potem v kaj višjem letniku na faksu pri tolkih letih? Hm:zmeden:

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 22:31:31)

Ups...nism se hotla ponavljat...:ups:

Tanyya -> Sanjska (13.5.2005 22:31:47)

mislim da 25,ti točno povem v sredo,k grem na pijačo z enim od "kandidatov" pa upam da zvem kako pikantno,da bomo pol lahko opravljale naprej:)-:)-

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 22:32:48)

Juhu:)- Go Tanyya:bravo::)-

Bejba -> Sanjska (13.5.2005 22:36:30)

Mislim, da je marsikateri moški, ki je gledal oddajo oz. oddaje dojel, da ima sanjsko žensko doma, a ne punce :bravo::bravo::bravo:.
In v končni fazi je tudi mene je tale koza užalila - "ne razumem, sem blond" - haloo, jaz sem tudi blond pa imam ziher več v glavi kot ona, čeprav ne vem kaj dosti o Mozartu in Straussu.
Jaz sem kar ploskala zraven, ko so jo tako osirali :bravo:.

ribica. -> Sanjska (13.5.2005 22:40:49)

Madona so jo olupili, zglodali, prežvečili in izpljunili.Pogoltnit to.......mislim da res ni prebavljiva. Ful je blo fajn gledat, kako je končno dobila kar ji gre. Surla do podna!!!!!

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 22:46:27)

Pa se ji je videlo, da je čisto na podnu. Čisto prav! Do zdaj je ona imela glavno besedo, zdaj pa je dobila porcijo nazaj. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Dragan ji je dobro povedal, da bi ona celo življenje samo spraševala in spraševala..... Brezveznica!

Valjda, da je Dragan zmagal pri simpatičnosti!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Aly -> Sanjska (13.5.2005 22:46:56)

Ja, kaj hočemo, tale oddaja je pač tako zasnovana, in iz tega vidika kapo dol pred vsemi 25 moškimi in Mišo, da so se šli tako medijasko izpostavit...zato mislim, da v tej smeri jim nimamo kaj očitati 8)....... Popolnoma jasno pa je, da nobeden od njih ni imel samo cilj, da najde žensko, saj jo pred tem niti niso poznali, ampak je bilo njihovo pričakovanje verjetno bolj "avanturistične narave" :)- .....

Tudi meni nocojšnji scenarij oddaje ni bil všeč..... nenazadnje so povabili vseh 15 moških, in lahko bi Erjavec dal vsakemu možnost vsaj nekaj besed..... no zanimivo pa je to, da je ves čas govoril o promociji, vendar je ravno on s svojim izpostavljanjem posameznikov (Dragan, Boštjan, Edi, Uroš....) naredil za njih promocijo :)-:)-:)- (tako kot glasi rek: "bolje, da te opravljajo, kot da o tebi sploh ne govorijo")

Sicer pa Dragan je prava faca, res odličen animator :bravo::bravo:

Lahko noč Aly

Tanyya -> Sanjska (13.5.2005 22:47:16)

res so jo fino,ja.Ni ji bilo dons nič za tisti glupi smeh.Ste videle kako se je 2 krat spačila kot bi liter kisa popila,:bravo: za :modri:

CUKRČEK -> Sanjska (13.5.2005 22:55:14)

Dejstvo pa je, da si poptevejevci manejo roke, ker je gledanost res velika. Če bi kako normalno bejbo zbrali, bi bila gledanost zagotovo manjša.

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 22:56:38)

Ej, kje ma Dragan trgovino? V stari Lj al na Trubarjevi?:)-:)-:)-

lin -> Sanjska (13.5.2005 23:08:42)

Miša!
to ime mi je blo od nekdaj strupeno,ker poznam eno kačo s tem imenom(punco),zdaj pa sem dobila potrdilo,da je res:)-:)-:)-
Za mišo(Sanjsko)vse se enkrat vrne!!!!!!!!!!!!!
So jo dobro zbombandirali:bravo::bravo::bravo:,pa še bolj bi jo če jim Erjavec nebi skakal v besedo(verjetno po službeni dolžnosti:)
Pomoje nebo nobenega izbrala,ker se mi zdi čuden tisti stavek na koncu.

Tanyya -> Sanjska (13.5.2005 23:16:43)

to je rekel zato,da bo naslednji petek spet cela Slovenija pred pop tv čepela.Pač,si reklamo delajo.Ej Roberto sej bi tudi brez tega gledali:)

Mojca20 -> Sanjska (14.5.2005 6:42:52)

Dragan je faca:bravo::bravo:

Kero punco si je pa našel prek oddaje?

TARA in MAJ -> Sanjska (14.5.2005 9:45:05)

Dragan je faca:bravo::bravo:
Miša za skozlat:hudicek:

zoya_ -> Sanjska (14.5.2005 10:52:30)

Kako sem se jest včeraj nasmejala.
Boštjan je z izjavo a je tupa, al se sam dela da je tupa, po moje celo Slovenijo spravil v krohot....

Men je šel prov na k... tale Erjavec, k je branu uno kozo, kot da bi bila največji anglček na svetu in ona se pa ni z nobenga norca delala. Potem je pa Zoran povedal ta svoje in so tud pokazal prispevek, kjer je govorila, da ne moreš človeka soditi po tem iz kje prihaja in kako je kosmat...:)-:)- Po moje jo je Zoran spregledu, on ma pr 25ih diplomo iz prava, ona je pa še v prvem letniku :)-:)-

Moj je reku, da bo jutri ponovitev gledu, ker ga matra, kva je blo tolk smešnga, k sem se jest rolala... :)-:)-

Mojca20 -> Sanjska (14.5.2005 11:22:11)

Kok je to varljivo, men se je na začetku zdel Zoran mal čuden, zdej pa vidim, da je ona blesava!

Pupica -> Sanjska (14.5.2005 11:37:38)

:smajlikizavijazočmi:
Dragan!Dragan!Dragan!:bravo::bravo::bravo:
Gregi mi je pa padu dol:(
Je reku, da ne bo sprejel:rozica:, k ga je objela, jo je pa sprejel.
Repcaaaaa:hudicek:

Bela -> Sanjska (14.5.2005 12:59:54)

Neglede na to koliko je Miša glupa, se mi zdi vedenje od tega dragana prav bolano...sej en k je normaln se na tako oddajo že ne bi prjavu

TARA in MAJ -> Sanjska (14.5.2005 13:37:05)

Bela in zakaj je od Dragana bolno obnašanje?
Dragan je carsaj ve kako je glupa Miša in še dobro da niso še kaj druzga ušpičl glede nato kakšna je ona bila z njimi.
Pa ko bi Miša vsaj dobro zgledala-HUDO

Anonimen -> Sanjska (15.5.2005 9:50:28)

Evo kaj so napisali na spletni strani:

(Pre)velik ego

Boštjanove pretirane samozavesti ni bilo mogoče spregledati.

''Napačna'' usmerjenost?

Vsi, tudi Miša, so opazili, da se Uroš malce razlikuje od ostalih. Zato smo ga odkrito vprašali, če je res gej. Pa daleč od tega, da bi imeli kaj proti gejem, menimo le, da je vprašljivo njihovo potegovanje za Sanjsko žensko.

Itd...pojdite pogledati...

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]