Sanjska (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 20:24:59)

Kje ste, čveke?

Tale Erjavc pa dons najeda...aaaaaaaaaaaaaaaa...mi gre tok na živce, k jih provocira...da bodo oni izpadl debili...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

:fis:

BTW, a kera uči al pa študira zgodovino?:)

rija -> Sanjska (13.5.2005 20:32:17)

Mislim, to je višek! Sicer nisem gledala te sanjske ženske, pa vidim, da sem si naredila samo uslugo. Kako je lahko neka punca tako neumna, pa potem to še kaže vesoljni Sloveniji?

žlička -> Sanjska (13.5.2005 20:46:57)

evo ribica, tut men se je dones ful zasral s tem tezenjem in provociranjem, pomoje so ga spucali, da se tako obnaša in da jih tako zaslišuje

Maxica -> Sanjska (13.5.2005 20:47:27)

Jest gledam, pa me prav zanima, kako se bo Miša sedaj branila. Je pa vremenko res kar ošter do fantov-do punc se je čisto drugače obnašal. Da vidimo nadaljevanje...

Maxica -> Sanjska (13.5.2005 20:52:44)

Sem hotela še to napisati-je ful zgledalo, kako se fantje razumejo in so face itd., ne pa tako kot pri puncah, ki so se dale vsaka na svoj konec in se grdo gledale med sabo-no, evo, pa se je izkazalo, da so še hujši hinavci:(.
Ribica, a glasuješ za Dragana;)?

žlička -> Sanjska (13.5.2005 20:58:19)

punca je razočarana........

ampak ona je pa popolna, sanjska ženska:)-:)-:)-:)-:)-

aljča -> Sanjska (13.5.2005 20:58:39)

Pozdravljene!

Sploh ni govora do so fantje tule v tej oddaji potegnili kratki konec.Mislim da je Miša tista ki je čist v podnu.Rada bi videla tiste scene s tistim tipom,ki ga je ujagala med snemanjem oddaje Sanjska ženska.;)Men se je na konc zdelo vse preveč reklamsko kot da ji je odveč sploh še meti kak zmenek s katerim od fantov.Itak ji je tole sam reklama pa denar.No poglej te tole;njene komentarje kot da je ona tu nedolžna in iskrena blablablabla.....
Alja:metulj::metulj:

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 21:04:08)

Ne, ne glasujem..k je predrago:)- Kartice gre prehitr:grrr:

Dragan je itak najlepejši in najboljši in naj...:love:

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 21:07:05)

Me prov zanima..kok bo ga. Sanjska užaljena :smajlikizavijazočmi:

Maxica -> Sanjska (13.5.2005 21:13:11)

Uf, grdo. Mislim, ta ženska bo pa izpadla iz vsega tega katastrofalno grdo.:hudicek: No, ja, če je fajn zaslužila, se ji je vsaj po tej strani izplačalo.
Drugače pa-dajmo, Dragan:bravo:!

TaRe* -> Sanjska (13.5.2005 21:13:30)

ne,ampak so res glupi vsi po vrsti.

Me pa res zanima,s čim se je Miša tako zasrala Draganu na tem zmenku.Nekak imam občutek,da je Dragan nekaj pogruntal in so se tudi drugi nekak naperili proti njej ravno po tem zmenku....
al pa se motim:zmeden::zmeden::zmeden:

Vidi se,da je imel on veliko vlogo med temi fanti...

mala maja -> Sanjska (13.5.2005 21:14:13)

za :(:ups:kozlat:ups::( pa ne zamerte izrazu, sam res.

PA kaj misl da je BOG?????:hudicek::hudicek: Kaj pa misl da je sama je pa tako tako popolna. Nima nobene napake pa nič je idealna :)-SANJSJKA:)- ženska.
Kj bi svet če takih nebi blo

aljča -> Sanjska (13.5.2005 21:14:49)

Tare maš kar pravi občutek.

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 21:14:49)

Dragan! Dragan! Dragan!:bravo::bravo::bravo:

Ej sori...samo na vprašanje jim pa lahko odgovori. Tečka. Waaaa...videt je ne morem. Bogi tisti, ki ga bo izbrala.:zmeden:

CatJa -> Sanjska (13.5.2005 21:15:50)

Ogaba, fuj, kako je tupa. Pol pa še komentira, da ona je pa očitno blontna. Ja, halo? Dragan je pa car!

aljča -> Sanjska (13.5.2005 21:18:03)

A vete da bo ta bogi CIME.Ampak to je sam za reklamo in za okras.Drugače ima že ona dlje časa tipa, ki je v špici na tej oddaji.Tko vsaj pravjo.če je izbrala res Cimeta potem ga je samo da je rešla oddajo.Brezveznica.

Tanyya -> Sanjska (13.5.2005 21:18:08)

jaz bi pa Boštjana!!:)sem prebrala da je za 42 kg shujšal.Kak buhteljček je bil prej.No,je vsaj kej za prijet,hihi..Tale Robert se je pa baje sam hotu prijavit na oddajo,pa mu je Miša pomoje full všeč da jo takole zagovarja!Nč,gremo naprej gledat

TaRe* -> Sanjska (13.5.2005 21:22:15)

Ribi:bravo::bravo: saj ne mislim nič slabega...normalno,da mora povedat,če ga vprašajo.Samo roko na srce...se mu vidi,da je malo" narcisoiden " nezmotljivko.

Luštn je pa itak tanartabol;) pa je bil tudi moj favorit do konca8)

SANDY -> Sanjska (13.5.2005 21:24:07)

Če ne druzga, so se fantje zeloooooooooo zabavali v tej oddaji in prav je tako!!!! :sloncek:

TaRe* -> Sanjska (13.5.2005 21:27:25)

ej...a ma Uroš namazane okice:zmeden::zmeden::bravo::bravo:

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 21:28:54)

Če naujop nehal težit...tale Erjavc je dones ogromno izgubil...glede priljubljenosti...

Dragan je :love::love::love:

Cime pa..po mojem je zato..ker ga bo najlažje skenslala..češ da je premlad.

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 21:29:24)

Ja, z rdečo..:)-

Jo je pa dobr zabil..da ga ma za prjatlco:)-

SANDY -> Sanjska (13.5.2005 21:31:11)

Ta Uroš je itak napol bejba!
Dragan pa Mišo zabija če se le da...
Erjavc jo pa 100 na uro zagovarja....:hudicek:

Anonimen -> Sanjska (13.5.2005 21:35:03)

Jaz pa ne razumem...
Ona oporeka nekaterim...pa je jaz ne razumem kaj jim želi povedati. Kaj ji ni odgovarjalo?

Najbrž sem smotica, ker res ne razumem.

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

BONI* -> Sanjska (13.5.2005 21:36:26)

Jooooj, men je šel že sanjski moški na živce, tale sanjska ženska se mi je pa prav zagravžala! To mi je pa neki tolk mem, da sploh ne morem opisat, kolk.

Tale Miša je ena krava na potenco, vsi tele t(e)ipčki so pa tud mal prtegneni, da so se sploh šli blamirat na TV.

Oprostite, ker sem takole ven padla,ampak mi gre res na živce. Zato pa sploh nisem gledala in sem samo sem pa tja mal po špionirala, da sem si potrdila svoje mnenje.
Danes sem raje gledala Medve z mamo.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>