|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
10.5.2009 16:15:30   
Balonchy
Majchy - user posted image user posted image user posted image  ŠPICA SEZNAM!!!

Nam lahko dodaš še:

1 mesec: 4290g, 54cm
2 meseca: 5020g, 55,5cm
3 meseci: 6300g, 62 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.5.2009 16:24:28   
Čebel@
balonchy......hvala........bom dodalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.5.2009 17:06:33   
claud
majchy-user posted image user posted image user posted image super seznamček!!!

tanci  user posted image user posted image user posted image  sam si res zabluzila....ampak ti opravičmo k maš mothers dayuser posted image
drugač pa vse pohvale tvojimuser posted image user posted image

sunny imaš zs.

katjuša pozabla sm pohvalt kolaž...super jeuser posted image user posted image

no midve sva<ble mal v mestu zdj sva pa že lepo se najedli in pikica pridno pančkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 17:27:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.5.2009 18:52:06   
BarbaraGS
ajvy si ne spocijem in se mi ze pocasi mesa. Nimam prostih rok, ce grem na wc, moram spet uspavat, ker cim jo odlozim se zbudi, jest ne morem jest in ne pit. Nic ne morem in ne vem kaj narediti. Kako to mislis, da se ne das prepricat? Jaz bi jo najrajsi dala v posteljico bila zraven in jo pustila jokat dokler se ne navadi, ampak ne vem ce to ze lahko glede na to, da ima 2 meseca in nekaj dni. Enkrat sva to sprobala. Sva jo dala na posteljico, se ulegla zraven in jo drzala za rokico. Pol ure je jokala kot zmesana, potem pa sva omagala. Vceraj sem jo htela uspavat brez nosenja, ker imam probleme s simfizo in tezko hodim. Dala sem si jo na trebuh, se majala in jo poskusala uspavat. Mislis da je uspelo? Tolko je jokala, da je hripava.
Ce imas kaksen nasvet ali lastno izkusnjo kako si otrocka navadila spat samega in zaspat, bi ti bila zelo hvalezna. Tebi in seveda vsem, ki to berejo :).
Na zalost je imela kolike takoj ko je prisla iz bolnice in smo jo prenosli vecino casa. Takrat se je razvadila in stanje je vedno hujse. Vedno slabse spi, vedno bolj se zbuja in edini cajt, ko spi kot top je pri masi user posted image , tako, da se bom preselila v cerkev, ce ne bo slo drugace user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.5.2009 19:08:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sunny-men v senci kaže 25user posted image ....že zdj mi je vroče k pujsu...res ne vem kako bo to čez 1 mesec....
pa sploh ne vem kaj naj tamalo oblečem...zadnjič ko smo mel p, je blo zuni tud ful vroče in sm jo v avtu slekla tko da je mela gor sam 1 majčko z dolgimi rokavi, spodi pa žabice pa 1 hlačke.....in pol jo od avta do p res nism ful oblekla ker sm mela 5 metrov do tja....in mi je rekla ste pa že ful poletni....user posted image
sj če smo tko zuni ji dam 2 majčki, sam ne vem kdaj jo lohk kj manj začnem oblačt...

Moja je dons notr in zuni v pajacu z kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami. Sam čez noge sva jo z dekco pokrila. K je začel mal pihat pa še čez rokce.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.5.2009 19:15:12   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ajvy si ne spocijem in se mi ze pocasi mesa. Nimam prostih rok, ce grem na wc, moram spet uspavat, ker cim jo odlozim se zbudi, jest ne morem jest in ne pit. Nic ne morem in ne vem kaj narediti. Kako to mislis, da se ne das prepricat? Jaz bi jo najrajsi dala v posteljico bila zraven in jo pustila jokat dokler se ne navadi, ampak ne vem ce to ze lahko glede na to, da ima 2 meseca in nekaj dni. Enkrat sva to sprobala. Sva jo dala na posteljico, se ulegla zraven in jo drzala za rokico. Pol ure je jokala kot zmesana, potem pa sva omagala. Vceraj sem jo htela uspavat brez nosenja, ker imam probleme s simfizo in tezko hodim. Dala sem si jo na trebuh, se majala in jo poskusala uspavat. Mislis da je uspelo? Tolko je jokala, da je hripava.
Ce imas kaksen nasvet ali lastno izkusnjo kako si otrocka navadila spat samega in zaspat, bi ti bila zelo hvalezna. Tebi in seveda vsem, ki to berejo :).
Na zalost je imela kolike takoj ko je prisla iz bolnice in smo jo prenosli vecino casa. Takrat se je razvadila in stanje je vedno hujse. Vedno slabse spi, vedno bolj se zbuja in edini cajt, ko spi kot top je pri masi user posted image , tako, da se bom preselila v cerkev, ce ne bo slo drugace user posted image

Barbara, kaj pa kaka štorklja za nošenje? Da si vsaj roke odpočiješ?
Jst ti sicer priporočam sleepy wrap, še posodim ti ga za kak teden, ker je za hrbtenico najboljša zadeva...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.5.2009 19:24:44   
BarbaraGS
Birdy res hvala zlata si...imam ze oboje (sleepy wrap sem celo iz amerike narocila) in ni v kaj veliko pomoc, ker s tem moras hodit in migat, cim se ustavim se zbudi v roku 5 minut in ni haska. Jaz pa zaradi simifize ne morem prevec stat. Oziroma bi mogla lezat in imet prevezano medenico.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.5.2009 19:31:02   
piskot
aaaah, kok je men vroce user posted image . kaj bom poleti user posted image

evo, ode se en vikend.

glede seznama, mi smo ga imeli pri prejsni rundi kar v excelu in ga je ena tetka vsake toliko poslala po mailu. ker je bilo drugace nemogoce, pri vseh pregledih in merah.

enkrat bom se mere ane pri 6 tednih ponovno sporocila, sam zdej se mi ne da it iskat.

grem ene cunje za tamale gledat, ker grejo nasi v london v torek, da mi jih prinesejo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.5.2009 19:31:52   
Pupka
Dan punce!

Glede seznama, se bo pisalo za vsak mesec?? Tako da javimo še za mesece za katere niso vpisani podatki al kakouser posted image

user posted image user posted image user posted image za tiste ki jih rabite

user posted image user posted image user posted image za bolne

user posted image za le-te potrebne

user posted image za uspešne

Šibam, ker mamo pestro danes. Smo bli mal okoli, velik zunaj, zdaj pa treba otroke spat spravit.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.5.2009 20:04:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Glede seznama, se bo pisalo za vsak mesec?? Tako da javimo še za mesece za katere niso vpisani podatki al kakouser posted image

jaz mislim,ja,da je najboljše da vse napišemo za prvi,drugi,tretji..mesec,da se bo lahko primerjalo,tako da prosim!da mi sporočite vse te podatke da ne bojo manjkali -pa prosim daz drugo barvo jih obarvate,da ko jih išemo za nazaj,da se jih ne spregleda

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 10.5.2009 20:05:47 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.5.2009 20:07:00   
Čebel@
user posted image  se kopat......hrani jo ati(že končujeta) tko da vam samo še zaželim mirno in prespano nočko

pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.5.2009 20:23:40   
Pikica_82
Naši podatki (pikica_82-Aleks):

1. mesec: 4085g, 52,5cm
2. mesec: 4700g, 55,5cm
3. mesec: 5380g, 59cm

2. cepljenje: 15.6.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.5.2009 20:47:04   
sunny24
Čer!
Evo nas s pohajanja...Smo ble celo popoldne pr noni. Še prej pa smo z Gajo odspale 1 urco...Ku je pasalo!

claud, maš vrnjen ZS! user posted image

majchy, za seznamček, če si slučajo spregledala na prejšni strani...

3 tedni 52cm, 3870g
2 meseca 58 cm, 4990g
UZ kolkov 12.5.

barbara, joj se mi smiliš...Gaja se je tudi full nosila za zaspat, ampak potem sem jo navadla, da jo dam v voziček in ga guncam gor in dol pa zaspi. Pa duda je obvezna. In če joka v postlci, ji dajem dudo, pa tudi če to traja po pol ure in več, je enostavno ne poberem vn. Malo kruto je poslušat otroka, k se že prov dere, ampak je uspelo. Jst prvi mesec tudi nism mela cajta niti za jest-sem v celem dnevu lahko pojedla 1 panin, pa še tega recimo pol ob 16h, drugo polovico pa šele okoli 22h...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.5.2009 20:56:46   
Onasiss
Kaj je zdaj s srečanjem? Torej v petek 15.5.2009, kdaj-jaz predlagam ob 10huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.5.2009 21:07:16   
SURF
POZDRAVLJENE!
user posted image RR ME ZOPET J....
Tale post za probo..sem napisla cel roman,pa zaštekauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.5.2009 21:15:56   
brkn83
Pozdravljene.

Kak ste kaj? Joj js sem pa danes res utrujena. No zdej pa me čaka še kopanje Nika, potem pa ga nahranim in gre spat,js pa se učit. No sej za nazaj vas nisem nič brala, bom mogoče kasneje mal preletela.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.5.2009 21:18:05   
Onasiss
KATJUSA-KJE PA SI DANES????

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.5.2009 21:24:46   
SURF
Aha..je ratalouser posted image

Js bi bila tako Salt nazaj,se zdi da to sedaj kar nisem js.Sem šla gledat v profil pa se ne da kej spremenit? Da bi bila mogoče SALTT?Sem mogoče kej spregledala?user posted image

Katjuša-user posted image Kolaž je dober,tako si se potrudilauser posted image Upam,da bo naslednji mesec tudi Patricija med svojimi ptički in čebelcamiuser posted image

Tančy-Pojma nevem zakaj sem zgleda blokirana z sistema,začelo pa se je tako ,da sem izgubila kodo(tisto njihovo "japonsko")sem poslala za novo pa je nisem dobilauser posted image sem se hotela na novo registrirati pa ni šlouser posted image ..neveljven mail je bil odgovor...nevemuser posted image
Ampak sedaj sem z vamiuser posted image

Barbara-Sama naredim podobno kot Sunny,ko je čas za spanje,čez dan ponavadi k kaže znake,da zeha,si mane očke jo malo pocartam,dam v posteljco in ponujam dudo tolikokrat da zaspi,sem zraven,da ve da če me rabi sem takoj tu,včasih zaspi med dojenjem,kadar se dojiva(podnevi)na postelji in zaspi jo včasih pustim spančakti kar tam,ponoči jo vedno    dam nazaj v posteljico,včasih se še zaveda ne da je jedlauser posted image in spi k top,včasih pa je treba zraven stati in vstrajati pri dudi.
Zvečer pa imava ritual,se umijeva ali skopava,oblečema v pižamico,je prej in ponavadi bi še potem,malo pocartamo,večino je že tako čist paf,sitna,včasih tako zasapana da joka in naredi zopet tako da ji ponujam dudo,sem zraven in zaspi...se mi zdi da vedno hitreje zaspi...sedaj že spi.

Barbara,kaj pa če ji v cerkvi paše ker je bolj hladno tam notri?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.5.2009 21:33:30   
brkn83
surf - dobrodošla nazaj. No zdej pa hitro čvekati, da nadoknadiš kar si zamudila. A ti si z Velenja? Od kje pa? A boš šla na srečanje?

Kaj pa je zdej s srečanjem, kdaj bo???????

Punce zdele sem brala za nazaj kaj vse ste načvekale. Majchy - bravo za seznam user posted image user posted image user posted image . ga zdej kr tebi prepuščam.

Drugače punce ste me pa danes razočaraleuser posted image user posted image user posted image , ko sem brala za nazaj: Predvsem glede seznama. Namreč, ko sem js že pred nekaj časa dala dol tiste, ki se niso že nekaj časa javila ste me vse ful obsojale in sem jih morala dati nazaj. Zdej ste pa končno ugotovile, da je res brez potrebe imeti tako dolg seznam, še posebej tistih kise niso javile ž zelo dolgo.
Upam, da se zdej spet ne bo našla katera, ki bo pa zdej kritizirala Majchy, ker jih je stran dala.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.5.2009 21:37:23   
SURF
Kar se pa tiče spanja naše pupike v vozičku,gre dokler je v gibajočem stanju,ko predolgo stojim bi dama šla venuser posted image user posted image tako da si še mami zaenkrat ni privoščila kavice oz. čajčka na kaki terasi s prijateljicami.

Mah...sem študirala..glede spanja..včasih kakšen dan jo je pa treba nosit in nosit ker ima krčke..

user posted image Barbara zate.
Te čisto razumem,nekaj časa sem tudi sama mislila da bom kr padla..ampak sedaj je vedno boljše.
Veliko pomaga vstrajanje,včasih pa se moramo s kakšno stvarjo sprijazniti,jo vzeti takšno kot je in je lažje.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.5.2009 21:47:26   
SURF
Brkn -sedaj sem v bistvu v Zavodnjah pri Šoštanju,ampak po srcu še vedno Škalčanka pri Velenjuuser posted image .
Poznaš kej te kraje..si mogoče kje blizu?

Glede srečanja,a veš da sem še tok smotana,da imam še za take dolge ture rada če gre zraven še ati.
Kar se pa tiče seznama,najprej vse pohvale tistim ,ki ga urejate...se pa da vse naknadno napisati in se strinjam z Majchy in podobno mislečimi.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.5.2009 21:56:38   
brkn83
Surf - ja poznam te kraje okoliVelenja, ker je moj iz velenja, pa potem je živel v Šoštanju, no tam sem tudi js bila 2 leti, potem pa sva se preselila v celje. Js pa sem drugače iz celja.

Js se tudi sttrinjam s tem, da se tiste, ki se že dolgo niso javila da iz seznama in se jih lahko kasneje še vedno dopiše.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.5.2009 21:56:49   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

kaj pa če je tvoj dojenček lačen ali žejen? nevem sam vprašam?

boma2 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.5.2009 22:02:38   
SURF

PATRICIJA

Ko se je rodila:3920g    52cm

1.mesec-4500g              55cm

2.mesec-5500g              59,5cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?