Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:12:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. No mi smo pa danes mal pohajali, smo bili Katjuša v vaših koncih, sem vidla da si se sprehajala. Ampak moj je bil tk utrujen, da smo naravnost šibali domov. Je namreč včeraj prišel domov ob pol polnoči, zjutraj pa je vstal ob šestih. tk da smo danes zdržali le do pol šestih popoldan, no potem ko pa smo prišli domov pa sem šla še js nasaditi paradižnik na vrt, potem pa sva skočila še na en sprehod. Katjuša - lep kolaž si naredila, ampak našega Niak si pa ven spustla . vidim, da je danes bolj zatišje tle gor. nej te potolažim to je en ozmed starih kolažev sam claud sme hotla pokazat kaj bom nardila novega bom delala med tednom do torka še počakam na slikice.... a res vidla si me pa mi nista potrobla ja dons smo bli cel dan zunaj je bil brat s punco doma pa smo se mel prav fino.... končno ima neko normalno žensko s katero se lahko tud jst pogovarjam boma vse naj naj za 2 meseca
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:15:32
|
|
|
|
|
No pa malo poziranja... Prstek je pa tudi dober
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:19:07
|
|
|
|
claud
|
cita naša tud tkole kao prikrije cuzanje prstka kok so pregnani ane
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:20:39
|
|
|
|
|
Katjusa jaz sem ti kr tle prlimala je ok??? Punce vidim da ste kr uživali za te mini praznike mi smo bili doma oz.midve sva bile doma ati pa je delal še nikamor ne gremo ko imamo antibiotik mal ven ampak še to nismo šli dans ker je bila ultra tečka ...kr roke si daje v usta pa tak vleče...zobkov še naj ne bi dobli??? In drugače kako ste kaj...lepe slikce sem jih pogledala...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:21:09
|
|
|
|
claud
|
Jah lih dons k mam cajt je pa tuki bl zatišje,tko da letim zdj. Grem spat jutr pa mal na baško.... lepo se mejte. nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:21:32
|
|
|
|
Katjusa
|
cita vredu je sam povej katero sliko uporabim....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:22:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud cita naša tud tkole kao prikrije cuzanje prstka kok so pregnani ane ja res so ja...naša bi ga skoz cuzala pa ima dudo al pa kr celo roko si v uste tlači
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:23:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa cita vredu je sam povej katero sliko uporabim.... lahko sama izbereš...mogoče uno ko mal jezička kaže...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:27:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jah lih dons k mam cajt je pa tuki bl zatišje,tko da letim zdj. Grem spat jutr pa mal na baško.... lepo se mejte. nočko Nočko...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:27:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: claud cita naša tud tkole kao prikrije cuzanje prstka kok so pregnani ane ja res so ja...naša bi ga skoz cuzala pa ima dudo al pa kr celo roko si v uste tlači benjamin si tud ful rokice v usta tlači pa ful se slini.. zgleda da se bo slinu še za Florjana zraven k Florjan se ni
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:28:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: claud cita naša tud tkole kao prikrije cuzanje prstka kok so pregnani ane ja res so ja...naša bi ga skoz cuzala pa ima dudo al pa kr celo roko si v uste tlači benjamin si tud ful rokice v usta tlači pa ful se slini.. zgleda da se bo slinu še za Florjana zraven k Florjan se ni Naša Laura se tud ni bodo drigi naši čmrli vse nadoknadili
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:41:26
|
|
|
|
Katjusa
|
kje je pa kej KOLUMBO
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:43:12
|
|
|
|
kaja02
|
cita- kk je luštna , a ušeski so bolje? Kok gre dieta?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:45:44
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kje je pa kej KOLUMBO hujša , kolumbo oprosti pa brez zamire
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:48:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- kk je luštna , a ušeski so bolje? Kok gre dieta? Hvala...ja ja smo bolje ampak kljub vsemu še antibiotik pa še kr kaplice...sej bo...pa vi kako kaj??? Aja pa dieta sem brez besed...
< Sporočilo je popravil cita -- 1.5.2009 22:49:23 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:51:34
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- kk je luštna , a ušeski so bolje? Kok gre dieta? Hvala...ja ja smo bolje ampak kljub vsemu še antibiotik pa še kr kaplice...sej bo...pa vi kako kaj??? Aja pa dieta sem brez besed... kok brez besed????? a ne gre, al te je že tko pobral??? včeri smo se kopal, veš kok je uživala, cel bazen jo je poslušu ko je vriskala! a ati dela?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 22:54:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- kk je luštna , a ušeski so bolje? Kok gre dieta? Hvala...ja ja smo bolje ampak kljub vsemu še antibiotik pa še kr kaplice...sej bo...pa vi kako kaj??? Aja pa dieta sem brez besed... kok brez besed????? a ne gre, al te je že tko pobral??? včeri smo se kopal, veš kok je uživala, cel bazen jo je poslušu ko je vriskala! a ati dela? dieta nč nikamor ne gre...sem tk jezna...verjamem sem pr vas mal pokukala slikce...fulll lepo...ati dans doma jutri pa dela in smo same...danes je bila nenormalno tečna pa tvoji dve kako kaj???
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 23:00:10
|
|
|
|
kaja02
|
naš je tud danes doma, jutri pa dela cel dan, nedelja je pa spet naša glede tečnobe sem se pa navadla in sprijaznala da mam dve vremensko odvisni punci, kadar se pripravlja na dež ali dežuje sta neznosni!!!! pa toliko sem se hvalila kako zaspi zvečer, na zdej pa mam, traja vsaj uro, če ne več preden zaspi, pa še to v joku, pa leze po postli, pa se vstaja, ma ni da ni, sem se odločla da bom jst tud uno knjigo prebrala, potem pa se začne dresura ( oprosti izrazu) je bla Laura kaj pri teb? joj še malo pa bo konec počitnic, Kaja že tečka, da ne gre v ponedeljek v šolo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 23:05:13
|
|
|
|
|
Ne ne Laura je že doma...čuj kdaj pa bom lahko jaz dobila knjigico??? Naša pa še zvečer kr zaspi morem trkat...čuj a ti prodajaš un igralni center cena???
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 23:11:03
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Ne ne Laura je že doma...čuj kdaj pa bom lahko jaz dobila knjigico??? Naša pa še zvečer kr zaspi morem trkat...čuj a ti prodajaš un igralni center cena??? knjigico bi rada? ja ti jo že dolgo dajem .... ej ni problema, jo baje itak v eni uri prebereš, sej naša je včas tud kr zaspala, zdaj pa na zizi spi ( večerja), ko pa jo odstavim, pa se začne muvat, pa dvigovat... kot da v tistih parih minutah dobi energije vsaj še za eno uro dirkanja!! ja prodajam, se mi sam prah nabira na njem ( pa ne dobesedno )cena pa je 35 eurov,
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 23:34:22
|
|
|
|
kaja02
|
lahko noč ter lepe sanje!!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 1.5.2009 23:56:07
|
|
|
|
kayica24
|
Halo punce!!! Evo nas z dopusta... Smo bli v Portorožu v enem hotelu in je bilo supeeeeer!!!!Miškica je bila fuuull pridna..Ko se je napapcala je zaspala in tako do naslednjega obroka Mi smo v hotelu imeli bazene z ogrevano morsko vodo in sem jo nesla v otroški bazen in ji samo nogice namočila..ko sem ji potopila malo ritkice,se je zvila,tako da sem videla da ji je voda premrzla..Imela je 30 stopinj.. Katjuša..slikico ti prilepim enkrat do torka..Danes sem preutrujena,čez vikend pa bomo menda naokrog,ker bo lepo vreme..No,vsaaj upam... a Benjamin se tudi fejst slini??Jaz sem se že tolikokrat spraševala...Če je to normalno?Naša se namreč fejst slini-kot bi ji že zobki izraščali za novo temo...Sem vas komaj našla...Se pa strinjam z naslovom... Lep vikend punce!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 8:56:27
|
|
|
|
Čebel@
|
CLAUD!!!! Veliko zrdavja,denarja in lepih trenutkov z dragim in Larisso!Še 3 vitrualne lupčke na lička maja,možek in Hana
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 9:00:06
|
|
|
|
Čebel@
|
drugače pa dobro jutro midva čakava hano da se zbudi in gremo v city park po pleničke........hano že 2 dni ponoči neki meče in vsakič ko pade duda ven je jok.......danes sem ene 10x ustala......pa še zgleda da jo moti ko leži na hrbtu-se sama tko prekucne......no sej potem zaspi-in še vedno spi lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 2.5.2009 9:06:10
|
|
|
|
claud
|
Jutro bejbe moje! majchy hvala Sj bi vam častila košček tortice pa je moj reku da še ne smem načet .....tko da žal....ne bo še tok dobr zajtrk No mi se vozimo proti krku....ati vozi larissa pančka, mami surfa Tako...želim vam lepo soboto-izkoristite sonček. Čao
|
|
|
Partnerhmm...Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?da (
9%)
mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (
32%)
ne (
59%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!